Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب بالاخره تموم شد و اینستال کردم :

2q05310.jpg

برای ورود به بازی کد نخواست و با IP هم کاری نداشت ، حتی میشه با هر ID که دلتون میخواد Sign In کنید و وارد بازی بشید ( حتی ID امریکا )

در منوی بازی دو تا گزینه وجود داره که یکی Trailer ( فقط یک Trailer نشون میده ) و دیگری Start Game .

وقتی وارد Start Game میشید بلافاصله ازتون میخواد که آپدیت 1.01 رو دانلود کنید . برای دانلود دوتا گزینه وجود داره :

1. مستقیم یعنی HTTP
2. غیر مستقیم یعنی Peer to Peer

گزینه اول کار نمیکنه و ارور میده ( شاید تا 21 م درست بشه ... )
گزینه دوم رو که انتخاب کنید یه سری تنظیمات مخصوص به Port داره که همه رو به همون حالتیکه هست Accept کنید .

سپس شروع به دانلود میکنه به صورت P2P که شما هم دانلود میکنید و هم آپلود .
من به 10 تا Client دارم آپلود میکنم با سرعت 16 KB/s و از 16 Client دانلود میکنم با سرعت 40 KB/s ( سرعت ثابت من همیشه 43 KB/s هست ) .

الان هم که 20 دقیقه گذشته 10 % شده ....

im4g9g.jpg

خب بالاخره تموم شد و اینستال کردم :

2q05310.jpg

برای ورود به بازی کد نخواست و با IP هم کاری نداشت ، حتی میشه با هر ID که دلتون میخواد Sign In کنید و وارد بازی بشید ( حتی ID امریکا )

در منوی بازی دو تا گزینه وجود داره که یکی Trailer ( فقط یک Trailer نشون میده ) و دیگری Start Game .

وقتی وارد Start Game میشید بلافاصله ازتون میخواد که آپدیت 1.01 رو دانلود کنید . برای دانلود دوتا گزینه وجود داره :

1. مستقیم یعنی HTTP
2. غیر مستقیم یعنی Peer to Peer

گزینه اول کار نمیکنه و ارور میده ( شاید تا 21 م درست بشه ... )
گزینه دوم رو که انتخاب کنید یه سری تنظیمات مخصوص به Port داره که همه رو به همون حالتیکه هست Accept کنید .

سپس شروع به دانلود میکنه به صورت P2P که شما هم دانلود میکنید و هم آپلود .
من به 10 تا Client دارم آپلود میکنم با سرعت 16 KB/s و از 16 Client دانلود میکنم با سرعت 40 KB/s ( سرعت ثابت من همیشه 43 KB/s هست ) .

الان هم که 20 دقیقه گذشته 10 % شده ....

im4g9g.jpg

نيما جان تموم نشد؟!
من تازه 10% بازی رو دانلود کردم!:((
يک سوال!:گرافيکش همون گرافيک MGS4 هست؟

آپدیتش که تموم شد و اینستال کرد ازت میخواد که اگه Konami ID داری وارد کنی و اگه نداری باید از لینک پایینیش وارذ سایت Konami ID بشی و یک ID بگیری ( هم از طریق خود بازی میشه و هم از طریق PC )

من که رفتم توی همون صفحه اول نوشته که ترافیک سایت بالاست و به مشکل میخورید ، که همینطور هم شد و نمیشه Register کرد ....
گفتن امشب ( 11 و نیم تا 12 ) مشکل ترافیک سایت رو حل میکنن .

هنوز هم مشخص نیست که کد باید داشته باشی یا نه ، موقع گرفتن Konami ID و یا وارد کردنش مشخص میشه ...

بهتره موقع ثبت نام کشور United Kingdom رو انتخاب کنید ، چون از همونجا دانلود کردیم اکثرا .

نمیدونم چرا من این مشکل رو دارم! با سرعت خیلی کم دانلود میکنه !!! مثلا صبح درست بود و 40% رو در عرض 2 ساعت دانلود کرد ولی الان بعد از اون 5 ساعت روشن هست و 30% دانلود کرده !!!
خواهشا یکی بگه مشکل از کجا میتونه باشه... من اینترنت رو share کردم و اینترنتم هم IPW Datak 512Kb/s هست.

فقط من وقتی لینک رو گرفتم با IDـه آمریکام دانلود میکنم.... !

پ.ن: Modemـه من Send و Recive رو با روشن شدن دو چراغ نشون میده، الان برای این، چراغ ها 5 ثانیه روشن میشن، 3 ثانیه خاموش ! در صورتیکه برای دانلود کردن از سایت هایی که نمیذارن بیشتر از یک حد بگیری هم اینطور نیست و چراغ های Modem مرتبا" و یک نواخت روشن خاموش میشه ! خواهشا اگر کسی میدونه مشکل از چیه دریق نکنه... با تشکر

نمیدونم چرا من این مشکل رو دارم! با سرعت خیلی کم دانلود میکنه !!! مثلا صبح درست بود و 40% رو در عرض 2 ساعت دانلود کرد ولی الان بعد از اون 5 ساعت روشن هست و 30% دانلود کرده !!!
خواهشا یکی بگه مشکل از کجا میتونه باشه... من اینترنت رو share کردم و اینترنتم هم IPW Datak 512Kb/s هست.

فقط من وقتی لینک رو گرفتم با IDـه آمریکام دانلود میکنم.... !

پ.ن: Modemـه من Send و Recive رو با روشن شدن دو چراغ نشون میده، الان برای این، چراغ ها 5 ثانیه روشن میشن، 3 ثانیه خاموش ! در صورتیکه برای دانلود کردن از سایت هایی که نمیذارن بیشتر از یک حد بگیری هم اینطور نیست و چراغ های Modem مرتبا" و یک نواخت روشن خاموش میشه ! خواهشا اگر کسی میدونه مشکل از چیه دریق نکنه... با تشکر

فایل اصلی رو میگی یا آپدیتش رو ؟
شما از طریق PC کلا اینترنتت رو چک کن ببین سرعتت درسته یا نه ، احتمالا مشکل از سرویس اینترنتت هست ... سرعتت توی ویندوز مثل همیشه ست ؟ یه چک بکن ...
مدمت هم اگه مستقیم وصل کنی به PS3 بهتره .

من که هر دو رو بدون مشکل دانلود کردم ...

نیما جان اون پایین اکوکروم رو از japone گرفتی دمو هست ؟

بله ، دمو ه

فایل اصلی رو میگی یا آپدیتش رو ؟
شما از طریق PC کلا اینترنتت رو چک کن ببین سرعتت درسته یا نه ، احتمالا مشکل از سرویس اینترنتت هست ... سرعتت توی ویندوز مثل همیشه ست ؟ یه چک بکن ...
مدمت هم اگه مستقیم وصل کنی به PS3 بهتره .

من که هر دو رو بدون مشکل دانلود کردم ...

بله ، دمو ه
یعنی الان واسه تو کامل شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or