Mercenaries 2: World in Flames

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه فکر میکردن جنگ بود یهو سبکش اوپن ورلد شد خیلی مضخرفه

این بازی شماره اولش هم Open World بوده ولی خب توی هر سبکی بازی باکیفیت همیشه خوبه ولی این بازی انتظارات رو بر آورده نکرده مخصوصا که حدود 1 سال تاخیر خورده!!!

دوستان اون مرحله که باید از اون ساختمان بزرگه که توی یک شهر مه الوده محافظت کنی هی تانک میاد چطوری رد میشه از پشتو جلو همش تانک میاد ! چی باید کرد!!
این ماموریت رو از او دسوتمون که بالای کوه هست میگیریم ارم سبزو سفید رو نقشه داره

خیلی بازیش قشنگِ ! از سرگرم کننده به نظر من بهتر هست بازیش، گرافیکش خوب نیست ولی گیم پلی جالب، جذاب و کِشنده ای داره. امتیاز من به بازی:

گرافیک: 6
گیم پلی: 8
صدا: نمیدونم !
ارزش در مقابل پولی که ما میدیم: :دی 10
ارزش در مقابل پولی که اونا میدن: 5 :دی

در کل: 7

دوستان اون مرحله که باید از اون ساختمان بزرگه که توی یک شهر مه الوده محافظت کنی هی تانک میاد چطوری رد میشه از پشتو جلو همش تانک میاد ! چی باید کرد!!

بايد از اون كليسا محافظت كنيد كه خراب نشه توي نقشه نشون ميده كه تانك ها از كدام جهت مياند . كلا اون مرحله خيلي راحته

خیلی بازیش قشنگِ ! از سرگرم کننده به نظر من بهتر هست بازیش، گرافیکش خوب نیست ولی گیم پلی جالب، جذاب و کِشنده ای داره. امتیاز من به بازی:

گرافیک: 6
گیم پلی: 8
صدا: نمیدونم !
ارزش در مقابل پولی که ما میدیم: :دی 10
ارزش در مقابل پولی که اونا میدن: 5 :دی

در کل: 7

علیرضا خداییش 5 واسه پولی که اونا میدن زیاد نیس ؟؟:biggrin1: اصلا بنظر من دلیل نداره اونا این بازی رو بخرن یعنی 0

آقا این بازی چرا اینجوریه؟؟تو Loading اول کاری بهم هر دفعه 20-40 تا GameScore میده بدون اینکه کاری کرده باشم.
تازه تمام اچیومنت های Co-Op و Live رو داده بدون اینکه وصل بشم.
برای شما هم اینجوری میشه؟؟

آقا این بازی چرا اینجوریه؟؟تو Loading اول کاری بهم هر دفعه 20-40 تا GameScore میده بدون اینکه کاری کرده باشم.
تازه تمام اچیومنت های Co-Op و Live رو داده بدون اینکه وصل بشم.
برای شما هم اینجوری میشه؟؟
خوش بحالت شده که! :دی. تا الان چنین اتفاق نادری رخ نداده وگرنه صداش در میامد تا الان :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or