Mercenaries 2: World in Flames

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هرچی می خوام با این گروه جنگلی ها (amazons) همکاری کنم و ماموریت انجام بدم قبول نمی کنه و می نویسه:

natural standing required

چرا این وحشی ها به من حمله می کنند؟

دوستان سلام...من تو اون مرحله ای که باید خلبان جت رو به جمع یارانت اضافه کنی گیر کردم...

اول به یک جزیره ی کوچیک می رم و 3 تا بمب(موشک) رو توسط بالگرد:eek: تصاحب می کنم و بعدش باید به جزیره ی رو به رو برم و سنگری رو منفجر کنم....تمام گارد ها و تانک ها و ... رو ترکوندم ولی این سنگر رو با هر چی می زنم منفجر نمیشه:((

با چه سلاحی باید اونو منفجر کنم؟؟؟

برو تو pda بعد به منو stockpile و در آخر از قسمت تجهيزات bunker buster
انتخاب کن يه چيزی مثل ليزر مياد دستت و با اون ميتونی منفجر کنی.

29mu0bm.jpg

خب این بازی رو هم خوشبختانه تموم کردم:cheesygri

به نظر من بازی خوبی بود...گرافیک چنگی به دل نمی زد..هوش مصنوعی هم کمی ضعیف هست و صدا و موسیقی هم جالب نیست...اما در عوض گیم پلی فوق العاده هست...انفجار ها و تخریب ها بسیار عالی کار شده...تنوع وسایل نقلیه و سلاح ها هم بسیار عالی هست...گروه های موجود در بازی هم زیاد هستند و هر کدوم سلاح ها و وسایل مخصوص خود را دارند که تنوع خوبی رو در بازی ایجاد می کنند...air strike هم فوق العاده هست و تنوع زیادی داره...hijack کردن وسایل نقلیه زمینی و هوایی و دریایی هم بسیار عالی کار شده و برای هر وسیله ی هر گروه متفاوت هست....در کل بازی بسیار شاداب و لذت بخشی بود و به نظر من علی رغم همه ی ایرادات وارده قطعا شما رو سرگرم خواهد کرد و لذت خواهید برد.....

به نظر من gamespot نامردی کرده و حق این بازی دست کم 7 هست....در ضمن اچیومنت هم خوب میده:cheesygri

خب این بازی رو هم خوشبختانه تموم کردم:cheesygri

به نظر من بازی خوبی بود...گرافیک چنگی به دل نمی زد..هوش مصنوعی هم کمی ضعیف هست و صدا و موسیقی هم جالب نیست...اما در عوض گیم پلی فوق العاده هست...انفجار ها و تخریب ها بسیار عالی کار شده...تنوع وسایل نقلیه و سلاح ها هم بسیار عالی هست...گروه های موجود در بازی هم زیاد هستند و هر کدوم سلاح ها و وسایل مخصوص خود را دارند که تنوع خوبی رو در بازی ایجاد می کنند...air strike هم فوق العاده هست و تنوع زیادی داره...hijack کردن وسایل نقلیه زمینی و هوایی و دریایی هم بسیار عالی کار شده و برای هر وسیله ی هر گروه متفاوت هست....در کل بازی بسیار شاداب و لذت بخشی بود و به نظر من علی رغم همه ی ایرادات وارده قطعا شما رو سرگرم خواهد کرد و لذت خواهید برد.....

به نظر من gamespot نامردی کرده و حق این بازی دست کم 7 هست....در ضمن اچیومنت هم خوب میده:cheesygri
پدرام جان گیم اسپات به این بازی 5 داده :-"
اما جدا از گیم پلی قشنگش چیزی به اون صورت برای گفتن نداشت ( به جز افکت آتش و انفجار)
هوش مصنوعیشم :sick: که نگو
ولی در کل آدم میتونه با هر سلاحی که دلش میخواد آدم بکشه :gunner::coolgun::sniper:

باید بازی رو 100% کنید تا بازی تموم بشه؟
به نظر میاد بازی کوتاهی باشه.
من الان 30% بازی رو رفتم خداییش co op یه حال و هوای دیگه ای داره:)

پدرام جان گیم اسپات به این بازی 5 داده :-"
اما جدا از گیم پلی قشنگش چیزی به اون صورت برای گفتن نداشت ( به جز افکت آتش و انفجار)
هوش مصنوعیشم :sick: که نگو
ولی در کل آدم میتونه با هر سلاحی که دلش میخواد آدم بکشه :gunner::coolgun::sniper:

سلام عرض شد خدمت lord navid:blushing:

همه ی فرمایشات شما تائید میشه...ولی همون طور که گفتم من معتقدم gamespot نامردی کرده:(

باید بازی رو 100% کنید تا بازی تموم بشه؟
به نظر میاد بازی کوتاهی باشه.
من الان 30% بازی رو رفتم خداییش co op یه حال و هوای دیگه ای داره:)

نه...100 در 100 در حالتی رخ میده که شما همه ماموریت ها رو تا آخرین level بری و همه ی آیتم های shop و ..... رو باز کنی....من که خودم رو کشتم 75 درصد رفتم...:-"

سلام عرض شد خدمت lord navid:blushing:
همه ی فرمایشات شما تائید میشه...ولی همون طور که گفتم من معتقدم gamespot نامردی کرده:(
منم موافقم
5 خیلی امتیاز کمی برای بازی هستش ولی خوب همون 7 تا 8 بسشه
پ.ن:آقا من روی سلیقه شخصی خودم به این بازی امتیاز دادم و اصلا و ابدا قصد توهین به نظرات شخصی بقیه را ندارم

ميشه در مورد Co-Opش يكم توضيح بدين؟
خوب از طریق لایو میشه به صورت co-op بازی کرد البته چندان چنگی به دل نمیزنه و تا اینجا که من جلو رفتم باگهای بازی خیلی خیلی روی اعصاب هستن:evil:
ولی از حالت تک نفره بهتره و یه حال و هوای دیگه ای داره!;)
بد نیست ادم تجربش کنه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or