Mercenaries 2: World in Flames

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز بازی رو گرفتم، بازی جالبی هست. تنوع وسایل نقلیه خیلی زیاده و تقریبا مثل Gta میمونه برای گرفتن اچیومنت و داشتن کمی fun خوبه... اما متاسفانه بازی نکات منفی زیادی داره:
در همان اوایل بازی هلیکوپتری را دیدم که واقعاً از این عمل ناشیانه سازندگان تعجب زیادی کردم... هلیکوپتر موقع دور شدن به طرز عجیبی روی هوا به سمت چپ و راست میرفت و یک مسیر صاف رو نمیتونست طی بکنه.
کارکتر بازی شروع به صحبت کردن کرد، باز هم بی توجی سازندگان. کارکتر بازی به طرز مسخره ای فقط دهان خودش رو باز و بسته میکنه!. ( باید این قسمت رو ببینید تا به عمق فاجعه پی ببرید )
هوش مصنوعی دشمنان فاجعه است... به ندرت دشمنی رو دیدم که پشت سنگر باشه، بیشتر دشمنان در دید شما هستند و با خیال راحت فقط باید نشونه بگیرید و تیر اندازی کنید... گرافیک بازی هم اصلاً در حد و اندازه های این نسل نیست.
اگر دنبال یک بازی run&gun میگردید، این بازی میتونه انتخاب خوبی یاشه.

خدا رحم کنه بازم بازیها دارن بساز بنداز میشن
تو نسل قبل اواخر اینطوری شده بود
ایندفه یاد گرفتن که هر آشغالی فروش میره از اول دارن همین کارو میکنن

سلام
من هم بازی رو گرفتم بازی خوبی وسایل نقلیه هم زیاد داره ی چیز جالب اینه که وقتی نزدیک به تانک دشمن
میشیم میتونیم با y بریم بالا و از این مدلی که باید یهو دکمه بزنی بعد ی نارنجک میندازی تو تانک بعد سوارش میشیم:biggrin1:
ی چیز دیگه ای هم هست اینه که انفجار های بسیار خوبی داره:eek:
بیشنهاد میکنم به کسایی که از سبک این بازی(شلم شولوایی:biggrin1:)خوششون میاد این بازی رو تهیه کنند
ممنون

منم همین سوال رو دارم؟؟؟

دستگاه شما فالکون بود؟؟؟ تاریخ ساختش چی بود ؟؟؟ قبلا هم 3 چراغه شده بود؟؟؟

از چه نوع دیسکی استفاده می کنید؟؟؟

منم همین سوال رو دارم؟؟؟

دستگاه شما فالکون بود؟؟؟ تاریخ ساختش چی بود ؟؟؟ قبلا هم 3 چراغه شده بود؟؟؟

از چه نوع دیسکی استفاده می کنید؟؟؟

تو بازارچه تاپیک ایشون رو ببینی متوجه میشی
لانچ بوده + اینتر کولر 3چراغ هم نداده بوده
ربطی به دیسک نداره 3 چراغ ولی ایشون بیشتر از وست میگیره
راستی یک نگاه به عنوان تاپیکم بندازید بعد این پست رو بدید

تو بازارچه تاپیک ایشون رو ببینی متوجه میشی
لانچ بوده + اینتر کولر 3چراغ هم نداده بوده
ربطی به دیسک نداره 3 چراغ ولی ایشون بیشتر از وست میگیره
راستی یک نگاه به عنوان تاپیکم بندازید بعد این پست رو بدید

شما هم بهتره به جای اینکه ادای کد خدا و ریش سفید سایت رو در بیاری بیای و به سوال ما دو تا جواب بدی...
به جای این همه نوشته که تایپ کردی خیلی راحت می تونستی لینک او جایی که میگی رو بدی که 2 نفر از سر در گمی در بیان...تا توانی دلی بدست آور---دل شکستن هنر نمی باشد
در ضمن اگر این بازی ایراد داشته باشه و دستگاه ما رو 3 چراغه کنه مطلب مربوط به همین بازی هست و باید تو تاپیک همین بازی ذکر بشه...ایشون طوری گفت که ما فکر کردیم این بازی اونو 3 چراغه کرده و ترسیدیم...

به هر حال از شما که خیری به من و دوستم khers نرسید ولی من لینک اون تاپیک رو می دم تا کمکی کرده باشم:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17318

آخرین ویرایش:
سلام - منم این بازی رو خریدم :
در مورد بازی باید بگم Mercenaries 2 از همان پایه و ساختار Mercenaries 1 استفاده کرده و یک بازی اکشن در سبک Open World همانند GTA است. در مورد Gameplay بازی باید گفت خوشبختانه همانطور که انتظار میرفت بازی دارای جو اکشن کاملا خوبی هست و بازیباز را درگیر خود میکند. ضمن اینکه تخریب پذیری هرچه بیشتر بازی به جو اکشن کمک کرده. بازی در همان سبکهای Run & Gun هستش و البته در موقعهایی Gameplay کاملی ندارد و ممکن است برای مدتی برای بازی باز خسته کننده شود. اما سازندگان فکر این را هم کرده اند و عالوه بر امنکانات متنوع بازی ماموریتهای مختلف و پر تنوعی را طراحی کرده اند که بدون شک از بعضی از انها بسیار لذت خواهد برد.
همانند قسمت قبل بازی قدرت تخریب پذیری کاملی دارد و از ساختمانها گرفته تا درختان و برجها و... را میتواند به نحوه های گوناگون تخریب کنید و افکتهای خوبی هم برای انفجارها در نظر گرفته شده است.
محیط بازی هم به اندازه ی کافی وسعت دارد ضمن اینکه همه جور وسایل نقلیه که بخواهید در بازی پیدا میشود.
در مورد گرافیک هم باید گفت متاسفانه با اینکه در بعضی موارد خوب است ( برای مثال ساختمانها خوب طراحی شده اند ) اما در مجموع در حد بازی های امروزی نیست.
اما در مجموع باید بگویم بازی MErcenaires 2 بازی هست که میتواند فعلا شما را سرگرم خود کند تا بازی های جدیدتر بیایند.

من کلآ از بازیایی که مدل مو شخصیت اصلیش mohawk باشه خوشم میاد!!

در ضمن حالا مگه قیمت گیم چنده که اینقده مته به خشخاش گذاشتین؟
تو این بحران بی گیمی قنیمته. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or