Mercenaries 2: World in Flames

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام خدمت دوستان........
من تقریبا یه 2 روزی هست بازی رو گرفتم و اگه مایل باشید مطالبی رو از اون برای شما بگم....
اول اینکه بازی ریجن فری نیست.....(تو سایت تکین و.... زده ریجن فری).....بازی بسیار راحت و اسون به شما اچیومنت میده......قابلیت انلاین و کواپ به صورت انلاین رو هم دارید........
اما از خود بازی.......
در ابتدا شما میتونید از بین 3 شخصیت بازی 1 نفر رو انتخاب کنید.....هر کدوم از شخصیتها دارای قابلیتهایی هستند..در 2 مرحله اول شما محدود هستید اما از مرحله سوم بازی کلا Open World میشه....شما تو بازی امکانات بسار زیاد و متنوعی دارید.........مثل تعویض لباس امکان خرید یه سری وسایل ....... داستان بازی هم در ونزوئلا اتفاق میفته.....وسایل نقلیه در بازی زیاد هست ولی یه خرده تنوعشون کمه و فیزیک خوبی ندارن.......شما امکان شرط بندی رو خودتون دارین یعنی تو یسری مراحل که به عنوان تمرین هست میتونید شرط بندی کنید با همکارتون که این مرحله رو در چه مدت زمانی تموم میکنید.........
توی این بازی در کنار داشتن پول داشتن نفت هم مهمه تا بتونید از یسری امکانات استفاده کنید..........
شما با پیشرفت تو بازی امکان گرفتن قابلیتهای ایر استرایک و........ بدست میارید که میتونید باهاش هر ساختمونی رو خراب کنید.........
در کل فیزیک بازی بسیار خوبه.انفجارها خوب طراحی شده...درختان قابل شکسته شدنند کافی کنار یه درخت یا چزی شبیه اون ماشین یا هر چیزی منفجر بشه تا درخت یا اون بوته شروع به سوختن بکنه (یه جورایی شبیه فار کرای 2) در کل هوش مصنوعی خیلی خوب کار نشده...اما صدا گذاری بازی خوبه........بازی دارای یسری کات سینس هم هست که داستان بازی رو میگه.........شما امکان مسافرت در کل مناطق بازی رو با یه هلیکوپتر و یه خلبان مخصوص برای شما دارید ..........
اگه سوالی یا موردی بود در خدمتتون هستم........;)

آخرین ویرایش:
با سلام.................

سلام
این بازی برای رجیون PAL عرضه نشده

دوست عزیز هنوز نسخه ریجن PAL نیومده ولی فکر کنم تا چند روز اینده اون هم بیاد...........
آقا فقط يك سوال
آيا بازي رو ميشه با 2 دسته يعني 2 نفره بازي كرد يا نه؟
يعني قابليت CO-OP داره يا نه

خیر در حالت اف لاین نمیشه CO-OP بازی کرد..شما باید به لایو وصل بشین و بعد با یه نفر CO-OP بازی کنین........

امروز بازی رو گرفتم، بازی جالبی هست. تنوع وسایل نقلیه خیلی زیاده و تقریبا مثل Gta میمونه برای گرفتن اچیومنت و داشتن کمی fun خوبه... اما متاسفانه بازی نکات منفی زیادی داره:
در همان اوایل بازی هلیکوپتری را دیدم که واقعاً از این عمل ناشیانه سازندگان تعجب زیادی کردم... هلیکوپتر موقع دور شدن به طرز عجیبی روی هوا به سمت چپ و راست میرفت و یک مسیر صاف رو نمیتونست طی بکنه.
کارکتر بازی شروع به صحبت کردن کرد، باز هم بی توجی سازندگان. کارکتر بازی به طرز مسخره ای فقط دهان خودش رو باز و بسته میکنه!. ( باید این قسمت رو ببینید تا به عمق فاجعه پی ببرید )
هوش مصنوعی دشمنان فاجعه است... به ندرت دشمنی رو دیدم که پشت سنگر باشه، بیشتر دشمنان در دید شما هستند و با خیال راحت فقط باید نشونه بگیرید و تیر اندازی کنید... گرافیک بازی هم اصلاً در حد و اندازه های این نسل نیست.
اگر دنبال یک بازی run&gun میگردید، این بازی میتونه انتخاب خوبی یاشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or