mohammad_twe
کاربر سایت
اه اه من دشمن رو حدف میگیرم تیر بهش نمیخوری ولی یه خورده نشونه رو میبرم اونور تر که رو دشمن نیست بعد میزنم میخوره بهش !!خیلی بازی چرطیه!
این سیستم از سیستم کانتر استفاده کرده:biggrin1:اه اه من دشمن رو حدف میگیرم تیر بهش نمیخوری ولی یه خورده نشونه رو میبرم اونور تر که رو دشمن نیست بعد میزنم میخوره بهش !!خیلی بازی چرطیه!
از بی بازی بودن بهترهبازیش ارزش خریدن داره؟
اخه rate بازی تو گیم اسپات پایین بود!!!!
شما زماني كه 3 عدد بانكر باستر پيدا ميكنيد به جزيره مشخص شده ميرويد وسط جزيره يك سكوي بزرگ هست كه علامت زده شده دكمه Back دسته 360 رو. ميزنيد بعد ميريد به قسمت خريد ( فكر كنم بايد RB رو ميزديد ) در اونجا 3 قسمت وجود داره يكي براي خريد وسايل نقليه هست . يكي براي حملات هوايي كه فكر كنم گزينه 1 بود انجا رو فشار ميدهدو بانكر باستر رو فعال و تاييد ميكنيد . در ضمن براي استفاده از بانكر باستر بايد سوخت شما پر باشد ( 300/300 ) . بعد از انجا اين كار به سكو مورد نظر رفته و جهت دسته رو به سمت بالا فشار ميدهد بانكر باستر انتخاب كرده بعد هدف ميگيرد و بعد مكان مورد نظر منفجر ميشود !!!از بی بازی بودن بهتره
دوستان کسی اون قسمتی که 3 تا جزیره هست و بعد میری میگه باید bunker رو نابود کنی
چه باید کرد؟!!!
destroy the bunker
بالای کوهه!
شما زماني كه 3 عدد بانكر باستر پيدا ميكنيد به جزيره مشخص شده ميرويد وسط جزيره يك سكوي بزرگ هست كه علامت زده شده دكمه Back دسته 360 رو. ميزنيد بعد ميريد به قسمت خريد ( فكر كنم بايد RB رو ميزديد ) در اونجا 3 قسمت وجود داره يكي براي خريد وسايل نقليه هست . يكي براي حملات هوايي كه فكر كنم گزينه 1 بود انجا رو فشار ميدهدو بانكر باستر رو فعال و تاييد ميكنيد . در ضمن براي استفاده از بانكر باستر بايد سوخت شما پر باشد ( 300/300 ) . بعد از انجا اين كار به سكو مورد نظر رفته و جهت دسته رو به سمت بالا فشار ميدهد بانكر باستر انتخاب كرده بعد هدف ميگيرد و بعد مكان مورد نظر منفجر ميشود !!!
بله همون علامت سبز ها يك موردش براي سوخت هست كه يك حالت اتيش رو دارد . زماني كه سوخت پيدا كرديد گزينه دزديدن سوخت بر روي صفحه ظاهر ميشود شما دكمه Y رو ميزنيد بعد دسته بالا رو ميزنيد يك ارم هليكوپتر مياد به A رو ميزنيد شخصيت اصلي يك فلش سبز پرتاپ ميكند كه هليكوپتر سوخت رو بردارد زماني كه فلش رو انداخت با خيال رراحت ميتوايند از محل دور شويداره اون 3 تارو زدم هلی اومد برد
میگم من سوختم الان 250 هست چطوری پر کنم
همون علامت سبزای نقشه؟
من بالا رو فقط میزدم یکیش انتقال بود یکیشم دراپ ماشین
پس باید بک رو بزنم
مرسی
(شرط میبندم مال خماری بی بازی بودنه):biggrin1:به نظر من هيچ ارزشی نداره!این بازی ارزش گرفتن رو داره؟:confused:
تاپیکش هم که مهم شده(شرط میبندم مال خماری بی بازی بودنه):biggrin1:
با این تبلیغاتی که EA براش میکنه ادم به فکر فرو میره:confused:
کسری بیا روشن کن مارو دستت درد نکنه:blushing:
ا مثلاً من تو يک قسمت ديگه بهم يک Nuclear Bunkerbuster ميدن که بايد به يک بانکر بزنم:
من با هزار بدبختی وقتی ميرسم به بانکر و nuke رو ميزنم بهش در کمال نا باوری بمب اتمی به بانکر نميخوره و ماموريت fail ميشه!(دوبار برای من اينجوری شد که سوّمين بار رفتم بالاش و به پايين نشونه گرفتم !:biggrin1![]()