Mercenaries 2: World in Flames

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اه اه من دشمن رو حدف میگیرم تیر بهش نمیخوری ولی یه خورده نشونه رو میبرم اونور تر که رو دشمن نیست بعد میزنم میخوره بهش !!خیلی بازی چرطیه!

اه اه من دشمن رو حدف میگیرم تیر بهش نمیخوری ولی یه خورده نشونه رو میبرم اونور تر که رو دشمن نیست بعد میزنم میخوره بهش !!خیلی بازی چرطیه!
این سیستم از سیستم کانتر استفاده کرده:biggrin1:
باید حتما بری تو کلش سرشو بزنی تا بمیره:دی

از بی بازی بودن بهتره
دوستان کسی اون قسمتی که 3 تا جزیره هست و بعد میری میگه باید bunker رو نابود کنی
چه باید کرد؟!!!
destroy the bunker
بالای کوهه!
شما زماني كه 3 عدد بانكر باستر پيدا ميكنيد به جزيره مشخص شده ميرويد وسط جزيره يك سكوي بزرگ هست كه علامت زده شده دكمه Back دسته 360 رو. ميزنيد بعد ميريد به قسمت خريد ( فكر كنم بايد RB رو ميزديد ) در اونجا 3 قسمت وجود داره يكي براي خريد وسايل نقليه هست . يكي براي حملات هوايي كه فكر كنم گزينه 1 بود انجا رو فشار ميدهدو بانكر باستر رو فعال و تاييد ميكنيد . در ضمن براي استفاده از بانكر باستر بايد سوخت شما پر باشد ( 300/300 ) . بعد از انجا اين كار به سكو مورد نظر رفته و جهت دسته رو به سمت بالا فشار ميدهد بانكر باستر انتخاب كرده بعد هدف ميگيرد و بعد مكان مورد نظر منفجر ميشود !!!

شما زماني كه 3 عدد بانكر باستر پيدا ميكنيد به جزيره مشخص شده ميرويد وسط جزيره يك سكوي بزرگ هست كه علامت زده شده دكمه Back دسته 360 رو. ميزنيد بعد ميريد به قسمت خريد ( فكر كنم بايد RB رو ميزديد ) در اونجا 3 قسمت وجود داره يكي براي خريد وسايل نقليه هست . يكي براي حملات هوايي كه فكر كنم گزينه 1 بود انجا رو فشار ميدهدو بانكر باستر رو فعال و تاييد ميكنيد . در ضمن براي استفاده از بانكر باستر بايد سوخت شما پر باشد ( 300/300 ) . بعد از انجا اين كار به سكو مورد نظر رفته و جهت دسته رو به سمت بالا فشار ميدهد بانكر باستر انتخاب كرده بعد هدف ميگيرد و بعد مكان مورد نظر منفجر ميشود !!!

اره اون 3 تارو زدم هلی اومد برد
میگم من سوختم الان 250 هست چطوری پر کنم
همون علامت سبزای نقشه؟
من بالا رو فقط میزدم یکیش انتقال بود یکیشم دراپ ماشین
پس باید بک رو بزنم:دی
مرسی

اره اون 3 تارو زدم هلی اومد برد
میگم من سوختم الان 250 هست چطوری پر کنم
همون علامت سبزای نقشه؟
من بالا رو فقط میزدم یکیش انتقال بود یکیشم دراپ ماشین
پس باید بک رو بزنم:دی
مرسی
بله همون علامت سبز ها يك موردش براي سوخت هست كه يك حالت اتيش رو دارد . زماني كه سوخت پيدا كرديد گزينه دزديدن سوخت بر روي صفحه ظاهر ميشود شما دكمه Y رو ميزنيد بعد دسته بالا رو ميزنيد يك ارم هليكوپتر مياد به A رو ميزنيد شخصيت اصلي يك فلش سبز پرتاپ ميكند كه هليكوپتر سوخت رو بردارد زماني كه فلش رو انداخت با خيال رراحت ميتوايند از محل دور شويد

این بازی ارزش گرفتن رو داره؟:confused:
تاپیکش هم که مهم شده:eek:(شرط میبندم مال خماری بی بازی بودنه):biggrin1:
با این تبلیغاتی که EA براش میکنه ادم به فکر فرو میره:confused:
کسری بیا روشن کن مارو دستت درد نکنه:blushing:

این بازی ارزش گرفتن رو داره؟:confused:
تاپیکش هم که مهم شده:eek:(شرط میبندم مال خماری بی بازی بودنه):biggrin1:
با این تبلیغاتی که EA براش میکنه ادم به فکر فرو میره:confused:
کسری بیا روشن کن مارو دستت درد نکنه:blushing:
به نظر من هيچ ارزشی نداره!
خيلی خيلی باگ داره!
يه مثال ميزنم:مثلاً تو يه قسمت بازی بهم ماموريت ميدن که با قايق از يک سری چکپوينت رد بشم:
سر راه سکوی پرش وجود داره و وقتی من ميخوام از روش بپرم جون ماشين که 100 هست يهو ميشه 70 اگه 200 تا تيرم بهم ميزدن انقدر جون کم نميشد!:biggrin1:
يا مثلاً من تو يک قسمت ديگه بهم يک Nuclear Bunkerbuster ميدن که بايد به يک بانکر بزنم:
من با هزار بدبختی وقتی ميرسم به بانکر و nuke رو ميزنم بهش در کمال نا باوری بمب اتمی به بانکر نميخوره و ماموريت fail ميشه!(دوبار برای من اينجوری شد که سوّمين بار رفتم بالاش و به پايين نشونه گرفتم !:biggrin1:)
من در تعجّبم که چرا اينقدر ميآنگين نمراتش بالاست؟:biggrin1:

باگ كه زياد داره مثلا يك مرحله داره شما بايد از يك مخزن بري بالا بعد كه ميري ييهو ميزنند كل مخزن منفجر ميكنند در صورتي كه رييس خودشون اون تو هست !!!

ا مثلاً من تو يک قسمت ديگه بهم يک Nuclear Bunkerbuster ميدن که بايد به يک بانکر بزنم:
من با هزار بدبختی وقتی ميرسم به بانکر و nuke رو ميزنم بهش در کمال نا باوری بمب اتمی به بانکر نميخوره و ماموريت fail ميشه!(دوبار برای من اينجوری شد که سوّمين بار رفتم بالاش و به پايين نشونه گرفتم !:biggrin1:)

دقيقا من هم اونجا رو 2 بار رفتم دفعه سوم روي زمين نشونه گرفتم تا خورد :biggrin1:

پ.ن : معراج بازيش بد نيست ارزش بازي كردن به نظر من داره اگه انقدر باگ نداشت خيلي بهتر بود اچپومنت هم ميده در حد چي در حين Loading به من 120GS داد !! :biggrin1:

همرو گفتید سیستم تیر اندازیو نگفتید
مثلا اومده عین کانتر واسه ak-47 پرش بزاره طبیعی شه :دی ولی پرش که چه عرض کنم سوپر جامپ داره باید بری نزدیکش بعد به سرش بزنی تا بمیره
اونوقت جون تانکو دیدید:cheesygriبا 1000000000000 تیر کم نمیشه ولی به گوشه دیوار میخوره کم میشه!:دی
فقط خوراکش اچیومنته
باز too human مهم میشد بهتر نبود؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or