با اجازه از معمار بزرگ تاپیک اقا سیاوش[

]:biggrin1:سوالام رو مطرح می کنم= 1.در متال گیر1بعد ملاقات اسنیک با darpaاز روی رادار می بینیم که در سلول مریل باز می شه و چند لحظه بعد یه دمو نشون میده که...می خواستم بپرسم ایا اون نعشه قبیحه که روی زمین افتاده مریله اخه شنیدم که مریل لباسهاشو با جانی عوض می کنه یعنی اونجا عوض می کنه بعد جانی رو...یا جانی مریل رو...:biggrin1:یا اینکه به قبل از مبارزه با مانتیس مربوط می شه.2.در اخر متال گیر می بینیمfortuneبه اسلات حمله می کند ولی اسلات نیروی او را از کار انداخته و او را ظاهرا می کشد اما او دوباره بلند شده و به اسلات حمله می کند و دوباره می میرد چه طور چنین اتفاقی می افتد و ایا به خاطر اعتیاد fortuneبه هروئین نیست3.در متال گیر3 چه طور می شه the end رو قبل از مبارزه کشت بعد چرا در اخر بازی اسلات ایوا و اسنیک را در حال فرار رها می کند:confused:هم چنین چرا بعد از ورود ایوا و اسنیک در کاخ کرملین...:blushing:یعنی روسها در اینجا به ایوا کمک کردند:confused:4.من متال گیر4 رو بازی نکردم ولی شنیدم اخرش مریل و جانی ازدواج می کنند[البته فکر می کنم قبلا یه بار تو شادو موزس با هم ازدواج کردند:cheesygri:blushing:].بگید مریل از ازدواج با جانی قلبا خوشحاله یا ناراحت:confused:[دختره ی چش سفید

اصلا لیاقت محبت اسنیک رو نداشت

باید اسنیک میذاشت مانتیس...]بعدش می خواستم یه شات کوچیک هم از بیگ باس موقعی که داره تو اخر متال گیر4 با اسنیک حرف می زنه بارم بذارین:cheesygriیه معما کوچولو هم در مورد متال گیر4دارم:cheesygri:blushing:= mgs1=otacon-in the locker/mgs2=emma in the locker/mgs3=sokolov-when colonel volgin went to kill him/mgs4=i dont know:confused:who is him or her