میگم بچه ها من میخوام 11 میلیون دربین جمع کنم چه جوری:d
اصلا بر چه اساسی بیشتر امتیاز میده؟
ممنون....:d
علاوه بر چیزایی که علیرضا گفت . اگر بازی رو بی نقص بری یعنی کسی رو نکشی ، آلارم نشه ، continue نزنی ، در زمان کوتاهی هر ACT رو تموم کنی ، تو دفتر اتاکان کد 14893 وارد کنی ، از آیتم های ریکاوری استفاده نکنی و اینا ، میتونی توی هر ACT تا 100.000 تا DP بگیری حتی بیشتر ، در این صورت و با چند بار بازی کردن می تونی اون 11 میلیون رو تو ACT 5 با هزینه 5.5 میلیون بخری . البته کار سختیه ، ولی شدنیه :biggrin1:میگم بچه ها من میخوام 11 میلیون دربین جمع کنم چه جوری:biggrin1:
اصلا بر چه اساسی بیشتر امتیاز میده؟
اونی که اسمش bandana هست در وافع وسیله ای برای تیر نامحدود یا بینهایت هست . در مورد خرید شون والا نمی دونم ، ولی save شو بچه ها دارن .میگم تا حالا اون بنده سر اسنیک که 5 میلون قیمت داره رو خریدید؟
یا اون وسیله که نا مرئی میکنه؟
باید بازی رو بدون کشیدن آلارم، بدون Continue، بدون کشتن حتی 1 نفر در زیر 5 ساعت تموم کنی تا Big Boss Emblem رو بگیری.یک سوال دارم این corpse como رو چطوری میده یکی جواب منو بده لطفا من هر کاری کردم نتونستم بگیرم
bigboss رو گرفتم ولی یک تفنگ و یک اسکلت داد من corpse como رو می خوام که رنگ لباس اسنیک رو قرمز مکنه اون تفنگی که به pmc ها تیر میزنی همه خوراکی های تو لباس اون ها بیرون میاد چطوری میده همو نی که اسنیک به طرف اسمان میگیره و یه حرفی میزنه solar gun خیلی ممنون:cheesygriباید بازی رو بدون کشیدن آلارم، بدون Continue، بدون کشتن حتی 1 نفر در زیر 5 ساعت تموم کنی تا Big Boss Emblem رو بگیری.
تا اون جایی که فهمیدم باید بازی رو بالای 35 ساعت تمام کنی تا corpse como رو بده old -snake جان چیز دیگه ای نقهمیدیباید بازی رو بدون کشیدن آلارم، بدون Continue، بدون کشتن حتی 1 نفر در زیر 5 ساعت تموم کنی تا Big Boss Emblem رو بگیری.
آقا آخر بازی اون جایی که اکیبا واسه مریل شاخ میشه :blushing: وقتی بازی رو با بیگ باس اکسترم میریم یه لحظه آکیبا مریل رو میبوسه.قضیه چیه؟
تا اون جایی که فهمیدم باید بازی رو بالای 35 ساعت تمام کنی تا corpse como رو بده old -snake جان چیز دیگه ای نقهمیدی
ول بازی اون جایی که اسنیک میره تو اون غاره یکم بگردی یه اتاقی توی غار هست که 3 تا کمد توشه.کمد وسطی لباس الطیر توشه.در ضمن وقتی این لباس تنته اون سرباز بومی ها بهت گیر نمیدن.ماسک بیگ باس رو نمیدونم ولی ماس اتاکان و رایدن توی mission brefingاقا کسی میدونه چطور میشه لباس الاتیر و ماسک big boss رو گرفت با تشکر:confused:
اون که لباس الطیر نیست اون لباس محلی سربازها هست.لباس الطیر باید بازی رو این طوری تموم کنی:ول بازی اون جایی که اسنیک میره تو اون غاره یکم بگردی یه اتاقی توی غار هست که 3 تا کمد توشه.کمد وسطی لباس الطیر توشه.در ضمن وقتی این لباس تنته اون سرباز بومی ها بهت گیر نمیدن.ماسک بیگ باس رو نمیدونم ولی ماس اتاکان و رایدن توی mission brefing
اول بازی اگه با متال گیر مارک 2 بگردی توی همون جاس :biggrin1::biggrin1:

من یه چیزی رو متوجه نشدم...سالید اسنیک توی شماره ی 1 40 سالش بود...بعد از 9 سال این اتفاقات رخ میده و حداکثر باید 50 سالش باشه ولی قیافش یکم بیشتر از سنش بود![]()
اون که لباس الطیر نیست اون لباس محلی سربازها هست.لباس الطیر باید بازی رو این طوری تموم کنی:
Beat the game with 50+ knife kills, 50+ CQC holds, and 25 or less alerts.
یکمم کوتاه بود...حدود 14 ساعت...البته تقصیر خودمم هست گذاشتم روی اسون ترین حالت