MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

میگم بچه ها من میخوام 11 میلیون دربین جمع کنم چه جوری:d
اصلا بر چه اساسی بیشتر امتیاز میده؟
ممنون....:d

یک Code هست که اونجایی که میری تو دفتر Otacon میزنی و 100000DP میده ولی بیشتر رو باید چند بار بازی کنی و اسلحه های PMC ها رو برداری و اینا ... موقع خرید هم باید وقتی بخری که قیمتها نصف میشه ! ( اول ACT5 دربین 50% حراج میکنه همه چی رو )

Last edited by a moderator:
میگم بچه ها من میخوام 11 میلیون دربین جمع کنم چه جوری:biggrin1:
اصلا بر چه اساسی بیشتر امتیاز میده؟
علاوه بر چیزایی که علیرضا گفت . اگر بازی رو بی نقص بری یعنی کسی رو نکشی ، آلارم نشه ، continue نزنی ، در زمان کوتاهی هر ACT رو تموم کنی ، تو دفتر اتاکان کد 14893 وارد کنی ، از آیتم های ریکاوری استفاده نکنی و اینا ، میتونی توی هر ACT تا 100.000 تا DP بگیری حتی بیشتر ، در این صورت و با چند بار بازی کردن می تونی اون 11 میلیون رو تو ACT 5 با هزینه 5.5 میلیون بخری . البته کار سختیه ، ولی شدنیه :biggrin1:

میگم تا حالا اون بنده سر اسنیک که 5 میلون قیمت داره رو خریدید؟
یا اون وسیله که نا مرئی میکنه؟
اونی که اسمش bandana هست در وافع وسیله ای برای تیر نامحدود یا بینهایت هست . در مورد خرید شون والا نمی دونم ، ولی save شو بچه ها دارن .

آخرین ویرایش:
باید بازی رو بدون کشیدن آلارم، بدون Continue، بدون کشتن حتی 1 نفر در زیر 5 ساعت تموم کنی تا Big Boss Emblem رو بگیری.
bigboss رو گرفتم ولی یک تفنگ و یک اسکلت داد من corpse como رو می خوام که رنگ لباس اسنیک رو قرمز مکنه اون تفنگی که به pmc ها تیر میزنی همه خوراکی های تو لباس اون ها بیرون میاد چطوری میده همو نی که اسنیک به طرف اسمان میگیره و یه حرفی میزنه solar gun خیلی ممنون:cheesygri

آقا آخر بازی اون جایی که اکیبا واسه مریل شاخ میشه :blushing: وقتی بازی رو با بیگ باس اکسترم میریم یه لحظه آکیبا مریل رو میبوسه.قضیه چیه؟

باید بازی رو بدون کشیدن آلارم، بدون Continue، بدون کشتن حتی 1 نفر در زیر 5 ساعت تموم کنی تا Big Boss Emblem رو بگیری.
تا اون جایی که فهمیدم باید بازی رو بالای 35 ساعت تمام کنی تا corpse como رو بده old -snake جان چیز دیگه ای نقهمیدی

آقا آخر بازی اون جایی که اکیبا واسه مریل شاخ میشه :blushing: وقتی بازی رو با بیگ باس اکسترم میریم یه لحظه آکیبا مریل رو میبوسه.قضیه چیه؟

ربطی به درجه ی سختی نداره ! همیشه همینطوره !

تا اون جایی که فهمیدم باید بازی رو بالای 35 ساعت تمام کنی تا corpse como رو بده old -snake جان چیز دیگه ای نقهمیدی

من Corpse Como رو نمیدونم، BigBoss Emblem رو گفتم که باید بازی رو زیر 5 ساعت بدون کشتن، کشته شدن، آلارم کشیدن روی The Boss Extreme تموم کنید.

وقتی بازی رو با بیگ باس اکسترم میریم جایزه ای چیزی بهمون میده؟یا مثلا امتیاز دربین زیاد تر؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم:
این psn چیه که همتون آیدی دارین توش؟اگه میشه کامل توضیح بدید و مسخره نکنید.

آخرین ویرایش:
اقا کسی میدونه چطور میشه لباس الاتیر و ماسک big boss رو گرفت با تشکر:confused:
ول بازی اون جایی که اسنیک میره تو اون غاره یکم بگردی یه اتاقی توی غار هست که 3 تا کمد توشه.کمد وسطی لباس الطیر توشه.در ضمن وقتی این لباس تنته اون سرباز بومی ها بهت گیر نمیدن.ماسک بیگ باس رو نمیدونم ولی ماس اتاکان و رایدن توی mission brefing
اول بازی اگه با متال گیر مارک 2 بگردی توی همون جاس :biggrin1::biggrin1:

ول بازی اون جایی که اسنیک میره تو اون غاره یکم بگردی یه اتاقی توی غار هست که 3 تا کمد توشه.کمد وسطی لباس الطیر توشه.در ضمن وقتی این لباس تنته اون سرباز بومی ها بهت گیر نمیدن.ماسک بیگ باس رو نمیدونم ولی ماس اتاکان و رایدن توی mission brefing
اول بازی اگه با متال گیر مارک 2 بگردی توی همون جاس :biggrin1::biggrin1:
اون که لباس الطیر نیست اون لباس محلی سربازها هست.لباس الطیر باید بازی رو این طوری تموم کنی:
Beat the game with 50+ knife kills, 50+ CQC holds, and 25 or less alerts.

بازی بسیار فوق العاده ای بود...فقط یه مشکل میتونم بهش بگیرم اینکه دمو ها بیشتر از گیم پلیش بود!
یکمم کوتاه بود...حدود 14 ساعت...البته تقصیر خودمم هست گذاشتم روی اسون ترین حالت:دی
من یه چیزی رو متوجه نشدم...سالید اسنیک توی شماره ی 1 40 سالش بود...بعد از 9 سال این اتفاقات رخ میده و حداکثر باید 50 سالش باشه ولی قیافش یکم بیشتر از سنش بود:-??

من یه چیزی رو متوجه نشدم...سالید اسنیک توی شماره ی 1 40 سالش بود...بعد از 9 سال این اتفاقات رخ میده و حداکثر باید 50 سالش باشه ولی قیافش یکم بیشتر از سنش بود:-??

تو سال 2005 که Shodow moses اتفاق میوفته 38 سالش بوده و در سال 2014 که میشه 9 سال بعد 47 سالش هست.
قضیه ی پیر شدنش هم طبق گفته ی بهزاد ( که البته از تو بازی شنیده حتماً دیگه :دی ) به دلیل ژن های مخربی بوده که در زمان کلون سازی از BB ( Les Enfants Tribbles ) به اسنیک تزریق شده.

اون که لباس الطیر نیست اون لباس محلی سربازها هست.لباس الطیر باید بازی رو این طوری تموم کنی:
Beat the game with 50+ knife kills, 50+ CQC holds, and 25 or less alerts.

اون وقت اگر با Special Item ها بازی رو با اون شرایط تموم کنیم، میده لباس رو ؟
به درجه ی سختی هم که ربطی نداره ؟ نه ؟

یکمم کوتاه بود...حدود 14 ساعت...البته تقصیر خودمم هست گذاشتم روی اسون ترین حالت

همون 14 ساعت هم تو این اوضاع خیلی زیاده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or