<^SIleNT^>
کاربر سایت
یک سوال دارم این corpse como رو چطوری میده یکی جواب منو بده لطفا من هر کاری کردم نتونستم بگیرم
Use at least 41 continues
یک سوال دارم این corpse como رو چطوری میده یکی جواب منو بده لطفا من هر کاری کردم نتونستم بگیرم
چی میگی ؟! :dمن یه چیزی رو متوجه نشدم...سالید اسنیک توی شماره ی 1 40 سالش بود...بعد از 9 سال این اتفاقات رخ میده و حداکثر باید 50 سالش باشه ولی قیافش یکم بیشتر از سنش بود![]()
یه سوال 50 + knife kill یعنی چی که برای لباس الطیر میخوادUse at least 41 continues
quote=Master_Behi;477383]چی میگی ؟! :d
محمدرضا جان تو این 25 صفحه تمام جزییات ریز و درشت بازی نوشته شده اگه به داستانش علاقه داری می تونی بخونی ولی اگه حال نداری به طور خلاصه جواب سوالت رو میدم !
پروژه ی بچه های درد سر ساز یا همون Les Enfants Terribles سال 1972 انجام شد که طی اون دوقلوها و سالیدوس کلون سازی شدن ! و حادثه ی Shadow Moses سال 2005 اتفاق افتاد که یعنی سالید 33 سالش بوده اون موقع. اتفاقات نسخه ی چهارم هم سال 2014 اتفاق می افته که یعنی سالید اینجا 42 سالش هست ولی توی Act دوم وقتی سالید میره پیش نیومی, نیومی بهش میگه پیری زود رس تو به خاطر نقص در فرایند کلون سازی اون زمان یا ویروس FoxDie نیست بلکه پیتریوتس (مشخصا زیرو و پارا-مدیک) در هنگام پروژه ی Les Enfants Terribles یک سری ژن مخرب تو بدنت کار گذاشتن تا سریع پیر بشی و عمرت کوتاه باشه !
آفرین به شما:arrowd:من رو اسون ترین حالت 4 ساعت تمام کردم
یه سوال 50 + knife kill یعنی چی که برای لباس الطیر میخواد
یه سوال 50 + knife kill یعنی چی که برای لباس الطیر میخواد
این که گفتی معنیش چیه
میشه بگید چجوری میشه هیچ کسی رو نکشت؟؟؟؟؟؟. در حالی که boss هارو باید کشت و تو act3 اونجایی که سوار موتوری باید دشمنارو بکشی و تو act 4 اونجا که پیش rex هستی و یا داری باهاش فرار میکنی باید متال گیرارو بکشی. و در act 5 اونجایی که snake باید از راهروها رد بشه تا به gw برسه باید اون کره سیاه هارو بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اونجا باید Chaff بندازی و با اسلحه ی بی هوشی اونایی که میپرن رو ون رو بی هوش کنید.الان تو سری دوم بازیم و هنوز به act3 نرسیدم..
ولی فکر کنم اونجا که سوار موتور هستیم باید آدمارم بکشیم... درسته؟؟؟ مخصوصا اونیی که میپرند روی van
نيازي به كشتنشون نيست ميتوني با استفاده از بشكه كه داري به راحتي اون
قسمتو رد كني.:cheesygri فقط مواظب باش :smoke1:Snake زياد قل نخوره كه حالش بهميخوره....:wacko:
act 5 اونجایی که snake باید از راهروها رد بشه تا به gw برسه باید اون کره سیاه هارو بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟