MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

البته با استفاده از Chaff میتونی اونجا ها رو رد کنید بدون این که کوچیک ترین آسیبی ببینید ...
آره اينم هست ولي من از اين Chaff.G كلا 4تا داشتم , يعني پيدا كردم كه همشونم تو Shadow Moses استفاده كردم.

و فكر نكنم تو Derbin's Shop قسمت Explosives به جز Grenade , Stun.G, Smoke.G چند تا چيزه ديگه اين

Chaff.G رو بفروشه...؟:confused:

( اصلاً من هی میگم Chaff، درسته یا چیز دیگست ؟ :دی )
آره درسته :biggrin1:

من همی متال گیر ها رو به جز یک تا ته رفتم.متال 1 اونجاکه نینجا میاد آتاکان خودشو خیس میکنه باید چف بندازیم بعدم تیر بزنیم.ولی چف های من تموم میشه.چی کا کنم؟

تو خودِ بازی خیلی میتونید پیدا کنید ! مخصوصاً تو Shadow Moses که پر هست ! زیاد هم که نباید استفاده کنید خب ! تو کل Shodow Moses با دوبار انداختن Chaff میشه ردش کرد...
درضمن دربین خیلی چیزها رو نمیفروشه ! حتی تیر تفنگ بیهوشی رو هم نمیفروشه که اگر Stealth بخواین برین خیلی نیاز میشه !

متال 1 اونجاکه نینجا میاد آتاکان خودشو خیس میکنه باید چف بندازیم بعدم تیر بزنیم.ولی چف های من تموم میشه.چی کا کنم؟

با تير زدن كه نميشه, هي اينور اونور ميپره... يادمه بايد با مشت و لگد :boxing: بي افتي به جونش تنها راهشم همينه وقتي بهش يه مشت ميزني خودش ميگه Gary Fox ميگم : مشت در برابر مشت و شمشيرشو غلاف ميكنه . :d

متال 1 اونجاکه نینجا میاد آتاکان خودشو خیس میکنه باید چف بندازیم بعدم تیر بزنیم.ولی چف های من تموم میشه.چی کا کنم؟

البته این مالِ MGS1 هست :دی ولی اونجا درسته، اگر Chaff داشته باشی Gray Fox سرِ جاش وای میسته و راحت میتونی بزنیش، ولی خب اگر نباشه هم میشه اونجا رو رد کرد. همونطوری که liquid_ocelot هم گفت، اونجا نباید تیر بزنی، با مشت و لگد باید بزنیش...

کسی لباس استیلت رو داره؟اگه داره سیو شو بذاره خواهشا خیلی لازمه
ICON0.PNG

Download

مرسی اسنیک پیر جان:love::love::love::love:!ولی من میخوام سیو رو با کول دیسک بریزم باید چی کار کنم؟:confused::confused:
اینجا جاش نیست ! ولی برای اینکه بحث تموم شه جواب میدم:

باید تو Cool Diskـت یک Folder به نام PS3 و یک فولدر دیگه داخل PS3 به نام SAVEDATA درست کنی و سیو رو از حالت Zip در بیاری و بریزی اونجا.

به طور کلی به این صورت میشه:
Cool Disk:\\PS3\SAVEDATA

فقط دقت کن که همه ی حروف رو بزرگ بزنی... ( Capital )

با اجازه از معمار بزرگ تاپیک اقا سیاوش[:banned:]:biggrin1:سوالام رو مطرح می کنم= 1.در متال گیر1بعد ملاقات اسنیک با darpaاز روی رادار می بینیم که در سلول مریل باز می شه و چند لحظه بعد یه دمو نشون میده که...می خواستم بپرسم ایا اون نعشه قبیحه که روی زمین افتاده مریله اخه شنیدم که مریل لباسهاشو با جانی عوض می کنه یعنی اونجا عوض می کنه بعد جانی رو...یا جانی مریل رو...:biggrin1:یا اینکه به قبل از مبارزه با مانتیس مربوط می شه.2.در اخر متال گیر می بینیمfortuneبه اسلات حمله می کند ولی اسلات نیروی او را از کار انداخته و او را ظاهرا می کشد اما او دوباره بلند شده و به اسلات حمله می کند و دوباره می میرد چه طور چنین اتفاقی می افتد و ایا به خاطر اعتیاد fortuneبه هروئین نیست3.در متال گیر3 چه طور می شه the end رو قبل از مبارزه کشت بعد چرا در اخر بازی اسلات ایوا و اسنیک را در حال فرار رها می کند:confused:هم چنین چرا بعد از ورود ایوا و اسنیک در کاخ کرملین...:blushing:یعنی روسها در اینجا به ایوا کمک کردند:confused:4.من متال گیر4 رو بازی نکردم ولی شنیدم اخرش مریل و جانی ازدواج می کنند[البته فکر می کنم قبلا یه بار تو شادو موزس با هم ازدواج کردند:cheesygri:blushing:].بگید مریل از ازدواج با جانی قلبا خوشحاله یا ناراحت:confused:[دختره ی چش سفید:mad:اصلا لیاقت محبت اسنیک رو نداشت:mad::((باید اسنیک میذاشت مانتیس...]بعدش می خواستم یه شات کوچیک هم از بیگ باس موقعی که داره تو اخر متال گیر4 با اسنیک حرف می زنه بارم بذارین:cheesygriیه معما کوچولو هم در مورد متال گیر4دارم:cheesygri:blushing:= mgs1=otacon-in the locker/mgs2=emma in the locker/mgs3=sokolov-when colonel volgin went to kill him/mgs4=i dont know:confused:who is him or her

بچه ها aottrykmyn رو در قسمت password وارد كنيد لباس assassins creed آزاد ميشه
راستش رو بخوای من که به این پسورد ها اعتماد ندارم.یه پسورد هست که تمام امتیاز های دربین رو صفر میکنه.برای همین هم میترسم شما شوخی کرده باشی و پدر ما دراد:mad::mad::mad::mad::mad:

با اجازه از معمار بزرگ تاپیک اقا سیاوش[:banned:]:biggrin1:سوالام رو مطرح می کنم= 1.در متال گیر1بعد ملاقات اسنیک با darpaاز روی رادار می بینیم که در سلول مریل باز می شه و چند لحظه بعد یه دمو نشون میده که...می خواستم بپرسم ایا اون نعشه قبیحه که روی زمین افتاده مریله اخه شنیدم که مریل لباسهاشو با جانی عوض می کنه یعنی اونجا عوض می کنه بعد جانی رو...یا جانی مریل رو...:biggrin1:یا اینکه به قبل از مبارزه با مانتیس مربوط می شه.2.در اخر متال گیر می بینیمfortuneبه اسلات حمله می کند ولی اسلات نیروی او را از کار انداخته و او را ظاهرا می کشد اما او دوباره بلند شده و به اسلات حمله می کند و دوباره می میرد چه طور چنین اتفاقی می افتد و ایا به خاطر اعتیاد fortuneبه هروئین نیست3.در متال گیر3 چه طور می شه the end رو قبل از مبارزه کشت بعد چرا در اخر بازی اسلات ایوا و اسنیک را در حال فرار رها می کند:confused:هم چنین چرا بعد از ورود ایوا و اسنیک در کاخ کرملین...:blushing:یعنی روسها در اینجا به ایوا کمک کردند:confused:4.من متال گیر4 رو بازی نکردم ولی شنیدم اخرش مریل و جانی ازدواج می کنند[البته فکر می کنم قبلا یه بار تو شادو موزس با هم ازدواج کردند:cheesygri:blushing:].بگید مریل از ازدواج با جانی قلبا خوشحاله یا ناراحت:confused:[دختره ی چش سفید:mad:اصلا لیاقت محبت اسنیک رو نداشت:mad::((باید اسنیک میذاشت مانتیس...]بعدش می خواستم یه شات کوچیک هم از بیگ باس موقعی که داره تو اخر متال گیر4 با اسنیک حرف می زنه بارم بذارین:cheesygriیه معما کوچولو هم در مورد متال گیر4دارم:cheesygri:blushing:= mgs1=otacon-in the locker/mgs2=emma in the locker/mgs3=sokolov-when colonel volgin went to kill him/mgs4=i dont know:confused:who is him or her
اونی که رو زمینه جانی هست.
نمیدونم واللا.
the end توی یکی از دمو ها(اونجا که اسنیک توی دریاچه راه میره) روی ویلچر است که باید زود زود 4 تا تیر به مغزش بزنی تا بمیره.
به این دلیل ولشون میکنه که قصدش از زدن تیر فقط یه شوخی با او بوده.باور نمیکنی؟:eek:
آخه برادر مریل جوون و زیباست بعد بیاد با اسنیک پیر پاتال ازدواج کنه؟
معما رو که ما نفهمیدیم منظورت چیه:(:(;);):(.
شات نایاب میباشد:eek::eek::eek::laughing::)

راستش رو بخوای من که به این پسورد ها اعتماد ندارم.یه پسورد هست که تمام امتیاز های دربین رو صفر میکنه.برای همین هم میترسم شما شوخی کرده باشی و پدر ما دراد:mad::mad::mad::mad::mad:

نه، درسته منم امتحان کردم، تازه چند تا Code ـه دیگه هم:

برای لباس الطایر:
aottrykmyn

برای 45 caliber pistol:
mekakorkkk

برای Mosin-Nagant rifle:

mnsoymsyhn

برای 17 pistol:
jmsotsynrn

این Code ها رو باید در منوی اصلی ـه بازی، در قسمت Extras، قسمت Password تایپ کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or