MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

یک چیز جدید برای خودم اما قدیمی برای دیگران شایدالبته کشف کردم و اون اینکه اگر در هنگام مبارزه با اسلات در بالای کشتی شکست خوردید و بخواید ادامه ندید یعنی کانتین نزنید و اکسیت رو انتخاب کنید بازی اجازه این کار رو نمیده و اسلات با صدای خودش یه چیزی به اسنیک می گه اون چی بگید تا ما هم بدونیم

یک چیز جدید برای خودم اما قدیمی برای دیگران شایدالبته کشف کردم و اون اینکه اگر در هنگام مبارزه با اسلات در بالای کشتی شکست خوردید و بخواید ادامه ندید یعنی کانتین نزنید و اکسیت رو انتخاب کنید بازی اجازه این کار رو نمیده و اسلات با صدای خودش یه چیزی به اسنیک می گه اون چی بگید تا ما هم بدونیم
فقط بار اولی که بخواین از بازی خارج شین گیر میده ، دفعه ی دوم دیگه کاری نداره.
چیزی هم که میگه من یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم گفت:
" Its not over yet" "هنوز تموم نشده"

یه سوال:اسنیک چطور با انجام ماموریت هاش به طور نا خواسته به پاتریوتز کمک کرد؟یعنی واقعا اسنیک بازیچه بود؟می شه لطفا در این مورد توضیح بدید و از تو کف بودن در بیارین منو:biggrin1:؟

یه سوال:اسنیک چطور با انجام ماموریت هاش به طور نا خواسته به پاتریوتز کمک کرد؟یعنی واقعا اسنیک بازیچه بود؟می شه لطفا در این مورد توضیح بدید و از تو کف بودن در بیارین منو:biggrin1:؟
خب این برنامه ی پتریوت ها بوده که این کارها رو اسنیک در جهت کارهای خودشون بکنه ... توی همه ی متالگیر ها همینطور بوده.

خب این برنامه ی پتریوت ها بوده که این کارها رو اسنیک در جهت کارهای خودشون بکنه ... توی همه ی متالگیر ها همینطور بوده.
میشه یه مثال بزنید؟مثلا بگید فلان کار اسنیک به این دلیل در راستای اهداف پاتریوت ها بوده.:smile:

میشه یه مثال بزنید؟مثلا بگید فلان کار اسنیک به این دلیل در راستای اهداف پاتریوت ها بوده.:smile:
تو MGS1 فعال کردن متالگیر توسط اسنیک ... باز هم هست، همه ی کارهایی که اسنیک میکرده کلاً :دی فکر میکرده که داره در جهت از بین بردن پیتریوت ها کار میکرده و یا داره کارِ مثبت میکنه، اما همه ی کارهای اسنیک رو پتریوت ها پیشبینی کرده بودن ...

تو MGS1 فعال کردن متالگیر توسط اسنیک ... باز هم هست، همه ی کارهایی که اسنیک میکرده کلاً :دی فکر میکرده که داره در جهت از بین بردن پیتریوت ها کار میکرده و یا داره کارِ مثبت میکنه، اما همه ی کارهای اسنیک رو پتریوت ها پیشبینی کرده بودن ...
نه علی! اون اکتیو کردن REX حقه ی لیکوئید بود .
برای فریب کاری های Patriots کل MGS2 رو میشه مثال زد :دی

بچه ها به نظرتون سری متال گیر میخواد به ما چی بگه؟
به نظر من منظور متال گیر اینه که تمام اتفاقات که افتاده و خواهد افتاد از قبل با هم ساخت و پاخت شده بوده.مثلا عراق از قبل با آمریکا قرار داشت که با هم بجنگن ولی آمریکا دهن صدام رو سرویس کرد.
این هایی که ما میبینیم همه کشکه.مثل انرژی هسته ای و...........
خودتون حدس بزنین نمیشه گفت;)

به نظر من منظور متال گیر اینه که تمام اتفاقات که افتاده و خواهد افتاد از قبل با هم ساخت و پاخت شده بوده.مثلا عراق از قبل با آمریکا قرار داشت که با هم بجنگن ولی آمریکا دهن صدام رو سرویس کرد.
به نظر من یکی از پیام هاش اینه که خیلی چیزا اینطور که ما می بینیم نیست و قضیه پیچیده تر از این حرفاست.مثل اسنیک که خودش بازیچه بود و این همه ی کارهاش در ظاهر مفید بود. یا باس که همه به جز چند نفر فکر می کردن وطن فروشه ولی یه میهن پرست واقعی بود.آسلات که اونم آدم خوبی بود.
وقتی قضیه ی اینکه اسنیک داشت ناخواسته به پاتریوت ها کمک می کرد فهمیدم خیلی نارحت شدم و تا حدود زیادی در کش کردم.

نه علی! اون اکتیو کردن REX حقه ی لیکوئید بود .
برای فریب کاری های Patriots کل MGS2 رو میشه مثال زد :دی

خب اگر بخوای حساب کنی آخرش رو پتریوت ها پیش بینی کرده بودن ... :دی ( یادت نره که آسلات هم توی این ماجرا ها با لیکوئید بوده ... )

میخواد بگه که دنیایی که ما توش زندگی میکنیم خیلی کثیفِ ! همه ی دنیا رو چند نفر کنترل میکنن و این رئیس جمهور و ... همش نمایش هست ...

من به عنوان یک MGS گیمر تازه وارد یک سوال داشتم(البته شاید احمقانه باشه!)؟

Snake در هر صورت میمره؟ یعنی راهی وجود نداره که با تزریق ویروسی چیزی Snake رو زنده نگه داشت؟

بعد Raiden رو چه جوری عمل کردند؟ یعنی منظورم اینه که چه جوری دست و پا و فک و کلا یک بدن مصنوعی بهش پیوند زدن؟مگه مثلا فک مصنوعی داریم؟

و سوال اخر: مریل قبلا از اسنیک خوشش میومد؟

نه یه سوال مونده!! شوهر Ugla تو MGS2 کی بود؟

Snake در هر صورت میمره؟ یعنی راهی وجود نداره که با تزریق ویروسی چیزی Snake رو زنده نگه داشت؟
نه راهي وجود نداره , علت مردنشم ويروس FoxDie كه نيست. علتش ژنهاي مخربي بود كه تو بدن Snake بود. كه اين ژنهاي مخرب هم منشأ اصليشون, پروژه Les Enfants Terribles همون پروژه كلون سازي بود. به عبارتي تاريخ انقضاء ش رو مشخص كردن.:biggrin1:

مریل قبلا از اسنیک خوشش میومد؟
آره. از MGS1 دلباخته و شيفته ي يه قهرمان بنام Snake شد.

شوهر Ogla تو MGS2 کی بود؟
به خوب نكته ي اشاره كردي اينم يكي از سوالهاي بود. كه براي خود من هم بي جواب موند.معلوم نشد پدر Sunny كي بود.
به نظر من Kojima يه آب باريكه اي براي سريهاي بعدي Metal Gear باز گذاشته.البته Hido زرنگ تر از اين حرفاست.
كسي نظري در اين مورد نداره.
( Raiden هم سايربگ بود فقط سر و ستون نخاع ش متعلق به خودش بود)والا يادم نيست كي اينطوريش كرده فكر كنم Dr.Clark بود.

سلام،

اسنیک که نمیمیره بعد credits یه ویدیو نشون میده با باس حرف میزنه زنده میمونه زندگی میکنه اما چون پیر شده زودتر میمیره.

اسلات که همون داداش اسنیکه اما لیکویید کیه؟ پاتریوت ها چیکارن؟

اصلا کسی یه لینک داره که به صورت مختصر (خسته کننده نباشه ) بخونم؟ من mgs4 رو تموم کردم ما هنوز چیزایی رو نمیدونم.

بعد Raiden رو چه جوری عمل کردند؟ یعنی منظورم اینه که چه جوری دست و پا و فک و کلا یک بدن مصنوعی بهش پیوند زدن؟مگه مثلا فک مصنوعی داریم؟
خب کلآ وقتی توی پروژه ی Les Enfants Terribles آدم شبیه سازی میکنن (solid و Liquid) دیگه cyborg کردن یه نفر کار سختی نباید باشه!:cheesygri

فكر كنم Dr.Clark بود.

Dr. Madnar بود،ولی من فکر نمیکردم که هنوز زنده باشه،یادمه از همون metal gear ( نسخه ی میکرو) ایشون مسن بودن

البت باید بگم که توی mg 2 طی مبارزه ای که با اسنیک داشته تصور میشد که کشته شده، ولی جورایی زنده مونده و این چند سالو مخفی شده بود

2dri7bo.gif

ولی سوالی که پیش میاد اینه که ایشون برای Patriots کار میکرده یا نه!؟

اسنیک که نمیمیره بعد credits یه ویدیو نشون میده با باس حرف میزنه زنده میمونه زندگی میکنه اما چون پیر شده زودتر میمیره.
اسنیک بعد از mgs4 (حدودآ 6 ماه اگه اشتباه نکنم) خواهد مرد.و منظور دوستمون هم همون موقع هست
اسلات که همون داداش اسنیکه اما لیکویید کیه؟
نه،Liquid داداش اسنیکه، آسلات بعدها با Liquid رابطه پیدا میکنه که با نام Liquid Ocelot توی بازی معرفی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or