darklord_7
کاربر سایت
هر كي هر سوال ابهامي راجب داستان داره و بعد اين همه صفحه هنوز متوجه نشده بره بازيرايانه بگيره بخونه همي چيزو ميفهمه!!!!!!!!
فقط بار اولی که بخواین از بازی خارج شین گیر میده ، دفعه ی دوم دیگه کاری نداره.یک چیز جدید برای خودم اما قدیمی برای دیگران شایدالبته کشف کردم و اون اینکه اگر در هنگام مبارزه با اسلات در بالای کشتی شکست خوردید و بخواید ادامه ندید یعنی کانتین نزنید و اکسیت رو انتخاب کنید بازی اجازه این کار رو نمیده و اسلات با صدای خودش یه چیزی به اسنیک می گه اون چی بگید تا ما هم بدونیم
خب این برنامه ی پتریوت ها بوده که این کارها رو اسنیک در جهت کارهای خودشون بکنه ... توی همه ی متالگیر ها همینطور بوده.یه سوال:اسنیک چطور با انجام ماموریت هاش به طور نا خواسته به پاتریوتز کمک کرد؟یعنی واقعا اسنیک بازیچه بود؟می شه لطفا در این مورد توضیح بدید و از تو کف بودن در بیارین منو:biggrin1:؟
میشه یه مثال بزنید؟مثلا بگید فلان کار اسنیک به این دلیل در راستای اهداف پاتریوت ها بوده.:smile:خب این برنامه ی پتریوت ها بوده که این کارها رو اسنیک در جهت کارهای خودشون بکنه ... توی همه ی متالگیر ها همینطور بوده.
تو MGS1 فعال کردن متالگیر توسط اسنیک ... باز هم هست، همه ی کارهایی که اسنیک میکرده کلاًمیشه یه مثال بزنید؟مثلا بگید فلان کار اسنیک به این دلیل در راستای اهداف پاتریوت ها بوده.:smile:
نه علی! اون اکتیو کردن REX حقه ی لیکوئید بود .تو MGS1 فعال کردن متالگیر توسط اسنیک ... باز هم هست، همه ی کارهایی که اسنیک میکرده کلاًفکر میکرده که داره در جهت از بین بردن پیتریوت ها کار میکرده و یا داره کارِ مثبت میکنه، اما همه ی کارهای اسنیک رو پتریوت ها پیشبینی کرده بودن ...

به نظر من یکی از پیام هاش اینه که خیلی چیزا اینطور که ما می بینیم نیست و قضیه پیچیده تر از این حرفاست.مثل اسنیک که خودش بازیچه بود و این همه ی کارهاش در ظاهر مفید بود. یا باس که همه به جز چند نفر فکر می کردن وطن فروشه ولی یه میهن پرست واقعی بود.آسلات که اونم آدم خوبی بود.بچه ها به نظرتون سری متال گیر میخواد به ما چی بگه؟
به نظر من منظور متال گیر اینه که تمام اتفاقات که افتاده و خواهد افتاد از قبل با هم ساخت و پاخت شده بوده.مثلا عراق از قبل با آمریکا قرار داشت که با هم بجنگن ولی آمریکا دهن صدام رو سرویس کرد.
این هایی که ما میبینیم همه کشکه.مثل انرژی هسته ای و...........
خودتون حدس بزنین نمیشه گفت![]()
نه علی! اون اکتیو کردن REX حقه ی لیکوئید بود .
برای فریب کاری های Patriots کل MGS2 رو میشه مثال زد![]()
بچه ها به نظرتون سری متال گیر میخواد به ما چی بگه؟
به نظر من منظور متال گیر اینه که تمام اتفاقات که افتاده و خواهد افتاد از قبل با هم ساخت و پاخت شده بوده.مثلا عراق از قبل با آمریکا قرار داشت که با هم بجنگن ولی آمریکا دهن صدام رو سرویس کرد.
این هایی که ما میبینیم همه کشکه.مثل انرژی هسته ای و...........
خودتون حدس بزنین نمیشه گفت![]()
نه راهي وجود نداره , علت مردنشم ويروس FoxDie كه نيست. علتش ژنهاي مخربي بود كه تو بدن Snake بود. كه اين ژنهاي مخرب هم منشأ اصليشون, پروژه Les Enfants Terribles همون پروژه كلون سازي بود. به عبارتي تاريخ انقضاء ش رو مشخص كردن.:biggrin1:Snake در هر صورت میمره؟ یعنی راهی وجود نداره که با تزریق ویروسی چیزی Snake رو زنده نگه داشت؟
آره. از MGS1 دلباخته و شيفته ي يه قهرمان بنام Snake شد.مریل قبلا از اسنیک خوشش میومد؟
به خوب نكته ي اشاره كردي اينم يكي از سوالهاي بود. كه براي خود من هم بي جواب موند.معلوم نشد پدر Sunny كي بود.شوهر Ogla تو MGS2 کی بود؟
خب کلآ وقتی توی پروژه ی Les Enfants Terribles آدم شبیه سازی میکنن (solid و Liquid) دیگه cyborg کردن یه نفر کار سختی نباید باشه!:cheesygriبعد Raiden رو چه جوری عمل کردند؟ یعنی منظورم اینه که چه جوری دست و پا و فک و کلا یک بدن مصنوعی بهش پیوند زدن؟مگه مثلا فک مصنوعی داریم؟
فكر كنم Dr.Clark بود.
اسنیک بعد از mgs4 (حدودآ 6 ماه اگه اشتباه نکنم) خواهد مرد.و منظور دوستمون هم همون موقع هستاسنیک که نمیمیره بعد credits یه ویدیو نشون میده با باس حرف میزنه زنده میمونه زندگی میکنه اما چون پیر شده زودتر میمیره.
نه،Liquid داداش اسنیکه، آسلات بعدها با Liquid رابطه پیدا میکنه که با نام Liquid Ocelot توی بازی معرفی میشهاسلات که همون داداش اسنیکه اما لیکویید کیه؟