MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

من یه چیزی رو متوجه نشدم...سالید اسنیک توی شماره ی 1 40 سالش بود...بعد از 9 سال این اتفاقات رخ میده و حداکثر باید 50 سالش باشه ولی قیافش یکم بیشتر از سنش بود:-??
چی میگی ؟! :d
محمدرضا جان تو این 25 صفحه تمام جزییات ریز و درشت بازی نوشته شده اگه به داستانش علاقه داری می تونی بخونی ولی اگه حال نداری به طور خلاصه جواب سوالت رو میدم !

پروژه ی بچه های درد سر ساز یا همون Les Enfants Terribles سال 1972 انجام شد که طی اون دوقلوها و سالیدوس کلون سازی شدن ! و حادثه ی Shadow Moses سال 2005 اتفاق افتاد که یعنی سالید 33 سالش بوده اون موقع. اتفاقات نسخه ی چهارم هم سال 2014 اتفاق می افته که یعنی سالید اینجا 42 سالش هست ولی توی Act دوم وقتی سالید میره پیش نیومی, نیومی بهش میگه پیری زود رس تو به خاطر نقص در فرایند کلون سازی اون زمان یا ویروس FoxDie نیست بلکه پیتریوتس (مشخصا زیرو و پارا-مدیک) در هنگام پروژه ی Les Enfants Terribles یک سری ژن مخرب تو بدنت کار گذاشتن تا سریع پیر بشی و عمرت کوتاه باشه !

یادمه علیرضا یه بار پرسیده بود کدک چیه ! منم گفتم به نانوماشین ربطی نداره ولی باید یگم که ربط داره ! الان داشتم MGS2 رو ریویو میکردم به این نتیجه رسیدم !
چون موقع استفاده از کدک میگن NanoCommunication

آخرین ویرایش:
اون وقت اگر با Special Item ها بازی رو با اون شرایط تموم کنیم، میده لباس رو ؟
به درجه ی سختی هم که ربطی نداره ؟ نه ؟

نه برای لباس الطیر مهم نیست استفاده کن لول هم مهم نیست

همون 14 ساعت هم تو این اوضاع خیلی زیاده ![/quote]
من رو اسون ترین حالت 4 ساعت تمام کردم

quote=Master_Behi;477383]چی میگی ؟! :d
محمدرضا جان تو این 25 صفحه تمام جزییات ریز و درشت بازی نوشته شده اگه به داستانش علاقه داری می تونی بخونی ولی اگه حال نداری به طور خلاصه جواب سوالت رو میدم !

پروژه ی بچه های درد سر ساز یا همون Les Enfants Terribles سال 1972 انجام شد که طی اون دوقلوها و سالیدوس کلون سازی شدن ! و حادثه ی Shadow Moses سال 2005 اتفاق افتاد که یعنی سالید 33 سالش بوده اون موقع. اتفاقات نسخه ی چهارم هم سال 2014 اتفاق می افته که یعنی سالید اینجا 42 سالش هست ولی توی Act دوم وقتی سالید میره پیش نیومی, نیومی بهش میگه پیری زود رس تو به خاطر نقص در فرایند کلون سازی اون زمان یا ویروس FoxDie نیست بلکه پیتریوتس (مشخصا زیرو و پارا-مدیک) در هنگام پروژه ی Les Enfants Terribles یک سری ژن مخرب تو بدنت کار گذاشتن تا سریع پیر بشی و عمرت کوتاه باشه !

مرسی بهزاد:دی 7 صفحرو خوندم باقیشم میخونم.
این قضیه که اسنیک زود پیر شدرو به یکی گفتم هی گفت نه منم به شک انداخت...یادمه بعد از MGS2 غمگین بود که داره پیر میشه...
به هر حال ممنون/

من رو اسون ترین حالت 4 ساعت تمام کردم
آفرین به شما:arrowd:

یه سوال 50 + knife kill یعنی چی که برای لباس الطیر میخواد

لباس الطایر و یه سری چیزای دیگه جزء Bonus های بازی محسوب میشن و برای گرفتن هر کدوم باید یک کارِ خاصی رو بکنید، مثلاً برای گرفتن فلان ماسک ( FacaCamo ) باید بازی رو بدون کشتن سرباز ها به پایان ببرین و ... حالا برای گرفتن لباس الطایر باید 50 نفر رو از طریق CQC با چاقو بکشی و ...

بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم .. تو 18 ساعت .. کسی میدونه قضیه این مکالمه چیه؟؟
[Ocelot's voice]
Yes.
We just finished the press conference.
Yes.
Everything went according to plan.
Yes.
We're entering into the last phase of the mission.
Do you want to execute the launch day surprise?
Yes, that's right.
Akihabara, New York, L.A....
Live, simultaneously throughout the world...
Yes, it's under control.
The VIP's are happy to participate.
Yeah, that's right.
That person.
Yes sir, understood.
So on June 12th...
By the way, what should we do about "The Project?"
Yes, that's correct.
That man has fallen.
It's about the sequel.

Yes, indeed.
Yes.
Yes.
Yeah.
I see.
Yes, sir.
Mr. CEO.

راستی لباس الطایر چیه؟؟؟
در باره voice of god تو یه سایت خوندم وقتی در مبارزه با اسلات میمیری دیگه آتاکان اونجا نیست که بگه
Snake?
Snake?!
SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKE?! و بجای اون صدای کوجیما میاد

آخرین ویرایش:
یه سوال 50 + knife kill یعنی چی که برای لباس الطیر میخواد

باید 50 نفر رو با چاقو (CQC knife) بکشی البته کشتن نیاز نیست اگه بیهوششون (Stun) کنی هم این Assassin emblem رو خواهد داد ولی حتمآ باید در حالت CQC hold بیهوش/بکشیشون

Stun or kill more than fifty enemies with the knife, have more than fifty CQC chokeholds, and have fewer than 25 alerts, giving you the Assassin emblem. This costume is the same clothing Altaïr wears in Assassin's Creed

این که گفتی معنیش چیه

یعنی حداقل 41 بار کشته بشید و continue کنید

آخرین ویرایش:
میشه بگید چجوری میشه هیچ کسی رو نکشت؟؟؟؟؟؟. در حالی که boss هارو باید کشت و تو act3 اونجایی که سوار موتوری باید دشمنارو بکشی و تو act 4 اونجا که پیش rex هستی و یا داری باهاش فرار میکنی باید متال گیرارو بکشی. و در act 5 اونجایی که snake باید از راهروها رد بشه تا به gw برسه باید اون کره سیاه هارو بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه بگید چجوری میشه هیچ کسی رو نکشت؟؟؟؟؟؟. در حالی که boss هارو باید کشت و تو act3 اونجایی که سوار موتوری باید دشمنارو بکشی و تو act 4 اونجا که پیش rex هستی و یا داری باهاش فرار میکنی باید متال گیرارو بکشی. و در act 5 اونجایی که snake باید از راهروها رد بشه تا به gw برسه باید اون کره سیاه هارو بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟

منظور از نکشتن ، فقط نکشتن سرباز هاست که باید با استفاده از فنون CQC و یا اون اسلحه بیهوشی اونا رو بیهوش کنی و اگه شما geko ها و اون جونورای 3 پا رو بکشی هیچ مشکلی پیش نمیاد در مورد boss های بازی باید بگم که کشتن اونا 2 مرحله داره ، اول اونا رو باید با سلاح گرم بزنی تا جونشون تموم بشه بعدش باید Stun بندازی جلوشون تا از پیش رو برداریشون .

الان تو سری دوم بازیم و هنوز به act3 نرسیدم..
ولی فکر کنم اونجا که سوار موتور هستیم باید آدمارم بکشیم... درسته؟؟؟ مخصوصا اونیی که میپرند روی van

الان تو سری دوم بازیم و هنوز به act3 نرسیدم..
ولی فکر کنم اونجا که سوار موتور هستیم باید آدمارم بکشیم... درسته؟؟؟ مخصوصا اونیی که میپرند روی van
اونجا باید Chaff بندازی و با اسلحه ی بی هوشی اونایی که میپرن رو ون رو بی هوش کنید.
از Chaff برای ACT4 اونجا که از این ربات های 3 پا هستن هم میتونید استفاده کنید...

نيازي به كشتنشون نيست ميتوني با استفاده از بشكه كه داري به راحتي اون

قسمتو رد كني.:cheesygri فقط مواظب باش :smoke1:Snake زياد قل نخوره كه حالش بهميخوره....:wacko:

البته با استفاده از Chaff ( اصلاً من هی میگم Chaff، درسته یا چیز دیگست ؟ :دی ) میتونی اونجا ها رو رد کنید بدون این که کوچیک ترین آسیبی ببینید ...

آخرین ویرایش:
act 5 اونجایی که snake باید از راهروها رد بشه تا به gw برسه باید اون کره سیاه هارو بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟

نيازي به كشتنشون نيست ميتوني با استفاده از بشكه كه داري به راحتي اون

قسمتو رد كني.:cheesygri فقط مواظب باش :smoke1:Snake زياد قل نخوره كه حالش بهميخوره....:wacko:

از نظر من act4 در Shadow Moses یکی از بهترین قسمتای بازی بود. اصلا تو این قسمت یه حسه دیگه ای داشتم . همه ی خاطرات متال گیر 1 (اوناییش که یادم بود) از توی ذهنم میگذشت بازسازیه همون مراحل... متال گیری که قبلا از بینش بردیم... دوربینه خراب شده و ... و حتی موشها. بسیار زیبا بود. واقعا متال گیر 4 یه شاهکاره. من که دارم دوباره بازی میکنم . البته فکر کنم یه بار دیگه هم بازی کنم (روی سخت ترین قسمت) در کمتر از 5 ساعت . فقط یه چیزیو متوجه نشدم !! اگه کسیو نکشیم بهتره یا 50نفر رو با چاقو بکشیم؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or