MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

اقا خواهش ميكنم كسي شماره هاي قبليرو بازي نكرده اينو بازي نكنه مگه مجبوريد اخه اين شماره 4 واسه طرفدارايه واقعيه نه اونايي كه يه سري چيزا خوندن راجب بازي اين سوالام 1000 بار تو صفحه هاي قبل توضح دادن
چرا کسی که شماره ی قبلی رو بازی نکرده نباید بازی کنه ؟!!!
اگر اینطور هست فروش بازی نصف میشه و مطمئناً اینطور نیست و کوجیما جوری داستان رو بیان کرده که میشه فهمید با بازی کردن 4 تا حدودی. ( تا حدودی )

چرا کسی که شماره ی قبلی رو بازی نکرده نباید بازی کنه ؟!!!
اگر اینطور هست فروش بازی نصف میشه و مطمئناً اینطور نیست و کوجیما جوری داستان رو بیان کرده که میشه فهمید با بازی کردن 4 تا حدودی. ( تا حدودی )

من نمي گم بازي نكنن برادر حداقل يكم اطلاعات بگيرن بابا مطالعه هم بد نيست بعضي مواقع!!!!!
ولي اصلا به من چه بزا بازي كنن حال كنن:cheesygri:cheesygri

یه سوال داشتم متال گیر 4 از قابلیت موشن سنسور (6YAS)دسته پی اس 3 استفاده میکنه؟:-":biggrin1:
قبلاً تو تاپیک خود بازی گفتم، بله، استفاده میکنه، برای از بین بردن رنگی که لباستون شده ( اگر قبلاً رنگش عوض شده باشه ) وقتی دسته رو تکون میدین، رنگ لباس به حالت Default برمیگرده.

درضمن اگر رنگ لباستون تو دمو ها هم عوض شده باشه، با این کار به حالت اولیه برمیگرده که نشون میده خیلی Real Time ـه :دی

بچه ها يه پيشنهاد دارم يه تايپيك بزنيم و توش ترجمه چيزاي secret بازي بنويسيم من زياد زبانم خوب نيست پس نگيد خودت شروع كن
مثلا يه چيز تو اين مايه ها
Play the "Oishii ChuhanSeikatsu" Japanese pop song on your iPod while fighting a Beauty. She will start dancing. If you aim a camera at her, she will pose

http://www.cheatcc.com/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriotscheatscodes.html

ما هم تموم کردیم:biggrin1:خودم نه من زندم بازی رو تموم کردم واقعا شاهکاره:love:
ولی اون قضیه که دوستمون در مورد vibretion is back تو مبارزه با mantis باید بگم که با هر دسته ای چه شک دار چه بی شک این پیغام و عکس دسته ps3 رو نشون میده...
صدای کوجیما پیدا نشد؟:biggrin1:

Play the Japanese pop song on your iPod while fighting a Beauty. She will start dancing. If you aim a camera at her, she will pose
موقعی که با Beuty ها میجنگید اگر 3 دقیقه صبر کنید به یه فضا دیگه میره که فضا کلن سفیده و اسنیک و اون بیوتی فقط هستن و اگر شما آهنگ "Oishii ChuhanSeikatsu" در Ipod پلی کنید بیوتی ها میرقصن.تازه اگر استارت بزنید و اون گوشه تصویر اگر sunny باشه این آهنگ رو بزارید اون هم میرقصه.و اگر دوربین رو به طرف بیوتی ها بگیرید حالتهای خاصی برای عکس گرفتن از خود نشون میدن;)

حالا دوربین رو از کجا گیر میاریم؟:-":arrowd:

:biggrin1:

میگم برو بکس تو mgs4 صدای سگ نبود؟شاید voice of dog:hideo kojima باشه؟!!!روش نشده بگه dog گفتهgod....:d
تو گیم سپات هم یه چیزایی گفته بودن؟!!!!
به هر حال از اکتشافات قرن 21 میشه...:d

آخرین ویرایش:
حدسیاتتون رو برا خودتون نگه دارین...
وقتی روح منتیس میخواد بترکه کوجیما داد میزنه Kutaragi-san!
خیلی ممنون از اینکه جواب دادید همون بار دوم که میترکه؟که قبلش هم لباس mantis درست میشه بعد خراب میشه دیگه؟:biggrin1:
بعد یه سوال دیگه وقتی که از beauty ها میخوای عکس بگیری بعدشم میتونی بکشیشون؟چون من تا حالا امتحان نکردم اصلا دوربین نداشتم:blushing::-":biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or