MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

آقا من گذاشتم روی آسون ترین حالت چون اصلا بازی های shooting بلد نیستم البته الان خیلی خوب شدم.

تا وسط های act2 هم رفتم. اما به نظرم دیگه زیادی آسونه حتی برای من! نمیشه وسط بازی سختی رو تغییر داد؟

اگر نمیشه کسی سیو نداره؟ من دقیقا همون جایی هستم که با drebin توی اون village ملاقات میکنه.

بعدم، من همیشه با سربازا درگیر میشم! »یگه از اینور برو اونور باید از وسطشون رد شم! آخه بدون درگیری که نمیشه! راهنمایی کنید!

من هیچ کدوم از mgs قبلی هارو بازی نکردم، اما انگلیسیم کامل هست و راحت میفهمم. با این حال بعضی جاها مشکل دارم. مثل patriot ها کین؟ foxdie کیه؟ نائومی چیکارس؟

میشه یه لینک بدین أاستان کامل سری رو به صورت خلاصه بگه؟ جوری باشه آدم حوضله خوندن داشته باشه!

دایره تو نسخه ی J و X در نسخه ی UC و PAL در بعضی از CutScence های بازی Flash Back هایی به گذشته میزنه و ....

نمیشه وسط بازی سختی رو تغییر داد؟

خیر، نمیشه.

مثل patriot ها کین؟ foxdie کیه؟ نائومی چیکارس؟

فکر کنم اگر همین تاپیک رو بخونی همه ی اینا رو بفهمی، با این حال یه سری هم به تاپیک MGS Fans بزن. ( صفحه ی 85 فکر کنم رضا داستان رو تا حدودی گفته ولی بازهم کامل هرگز نمیفهمی با این چیزا، در ضمن توقع نداشته باش داستان این ابر بازی رو 5،6 خط بفهمی ! حداقل باید کلی بخونی بازهم هیچی نمیفهمی ! )

درضمن شما هنر کردید که با لیکوئید easy براتون آسون هست. :دی شما باید تا جایی که میتونید مخفی بازی رو برید تا کسی نبینتتون، مثلاً بخوابی زمین و ....

اين مطلب توي n4g بود.همه از جمله خود من اين شكلي:eek: شده بودند. ( comment هايي كه داده بودند اكثرا WHAT THE F**K و DAMNN KOJIMA و توي اين مايه ها بود )
Attention, I stated with a little smile, but most of fermetés: this is only a rumour.But a rumor that swells, which swells ... Indeed, those who were able to complete Metal Gear Solid 4 and were attentive to the generic may have noticed a strange words: "VOICE OF GOD: Hideo Kojima."
The voice of God: Hideo Kojima.The man loves. Of course. The problem is that nobody has heard any voice of God, where the voice of Kojima by the way, in the game And now, it's more than a month that many players are looking ...in vain. Some tracks appear, quickly scanned. Among the rumors, is also a fantasy that juicy: December 12, or 6 months to the day after leaving the game, something will trigger in the game (sync with the clock NSP, no means of cheat). About a new purpose.Or rather ... Following the end. For those who have finished the game, you understand the concept of 6 months. And then remember the stunning announcement of the surprise last-minute included in the game, and that nobody has noticed ... If it was triggered after the fact, it would be huge!
Meanwhile, fans continue to search. The discussion is open, although as usual ', watch out for spoilers!
اگر اين شايعه حقيقت داشته باشه واقعا دست كوجيما براي اين فكر هاي عالي و جالب اش كه داره درد نكنه

من فهمیدم Voice pf God که اخر بازی به اسم کوجیما مینویسه چیه.
موقعی که منتیس میمره تند تند ضربدر رو بزنید تا کوجیما با زبان ژاپنیه یه چیزی میگه;)

ههههمممممممممممممم..... واقعا دلم برای laughing ocatpus سوخت... مجبورش کردن با خنده خونوادشو قصابی کنه..... :((

بچه ها foxdie چیه ؟ تو act2 نائومی میگه که foxdie به صورت یک ویروس در بدن snake منتشر شده و تا 0.5 سال دیگه اونو میکشه.

دوست من شما یه بار این بازی رو تا آخر برو بعد بیا همین تاپیک رو از اول تا آخر بشین بخون . طول نمیکشه کلا 5 الی 10 صفحش مفیده . کل داستان رو متوجه میشی ;) به نظر من هنوز بازی رو تموم نکردی میای تو این تاپیک خیلی از چیزا sp میشه برات ، جذابیت بازی کم میشه . این راهنمایی من بود ...

فقط باید بگم که علت مرگ اسنیک بعد از 6 ماه ویروس foxdie نیست بلکه ژن های مخربی هست که هنگام شبیه سازی در بدنش قرار داده شده .

از طرفي توي اين خبري كه گذاشتم گفته شده همه فن هاي بازي به دنبال صداي كوجيما گشته اند ولي پيدا نكرده اند:biggrin1:

جون تو بد جوری ما رو فکری کردی! من خودمم دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم (غیب گفتم ! فن های خفن بازی پیدا نکردن ، من بیام پیدا کنم )
ولی موقعی که بازی رو شروع میکنیم همون اولش چند تا کانال داره که میشه عوضشون کرد 2 تا کانال هست که یکیش hideo 1 و اون یکی hideo 2 که تصویری توش نشون نمیده شاید اونم یه چیزی باشه . کسی آمار این 2 تا کانال رو نداره ؟
یه چی دیگه هم هست اون جایی که اول بازی یدونه geko میفته دنبال اسنیک ، اسنیک میره کنار دیفال قاییم میشه ، اون geko میاد یه جعبه رو لگد میکنه که توش هندونس . رو اون جعبه نوشته No place for hideo که اگه O شو برداریم میشه No place for hide که معنیه مشخصی تو بازی داره ولی همون جمله اولی به این voice of god ممکنه ربط داشته باشه ، به نوعی میشه یه تیکه به گیمرا انداخته باشه که الکی نگردین و از این حرفا ! البته توی تریلر e3 2006 هم این جعبه نشون داده شده بود . یعنی کوجیما از اون موقع این توی کلش بوده ؟!!!! البته ممکنه هیچ ربطی هم نداشته باشه ، این فقط یه نظریه بود .

آخرین ویرایش:
من فهمیدم Voice pf God که اخر بازی به اسم کوجیما مینویسه چیه.
موقعی که منتیس میمره تند تند ضربدر رو بزنید تا کوجیما با زبان ژاپنیه یه چیزی میگه;)
فكر نكنم;) اين باشه چون من يك ويدئو توي gametrailers از اين قسمتي كه شما ميگي ديدم كه در آن در توضيحش گفته بودند خود منتيس داد ميزنه و كوجيما را صدا ميزنه.خودم هم آن را ديدم صداي خود منتيس بود و داد زد كوجيما.
از طرفي توي اين خبري كه گذاشتم گفته شده همه فن هاي بازي به دنبال صداي كوجيما گشته اند ولي پيدا نكرده اند:biggrin1: به همين خاطر اين شايعه به وجود آمده.اين ويديو كه گفتم خيلي وقته منتشر شده و قضيه منتيس را همه مي دانند پس حتما اين نبوده .
(يك ويديو ديگه هم بود كه در :love:shadow mosses عكس هايي از جاهاي مخصوصي مي گرفتند كه در آن عكس هاي سازنده هاي بازي ظاهر مي شد.توي اطاق قديمي otacon هم عكس خود كوجيما ظاهر ميشد.)

فكر نكنم;) اين باشه چون من يك ويدئو توي gametrailers از اين قسمتي كه شما ميگي ديدم كه در آن در توضيحش گفته بودند خود منتيس داد ميزنه و كوجيما را صدا ميزنه.خودم هم آن را ديدم صداي خود منتيس بود و داد زد كوجيما.
از طرفي توي اين خبري كه گذاشتم گفته شده همه فن هاي بازي به دنبال صداي كوجيما گشته اند ولي پيدا نكرده اند:biggrin1: به همين خاطر اين شايعه به وجود آمده.اين ويديو كه گفتم خيلي وقته منتشر شده و قضيه منتيس را همه مي دانند پس حتما اين نبوده .
(يك ويديو ديگه هم بود كه در :love:shadow mosses عكس هايي از جاهاي مخصوصي مي گرفتند كه در آن عكس هاي سازنده هاي بازي ظاهر مي شد.توي اطاق قديمي otacon هم عكس خود كوجيما ظاهر ميشد.)
منم این جا رو هنوز تست نکردم فقط تو یه فروم خوندم اینطوری نوشته بود شاید اون اشتباه کرده

Attention, I stated with a little smile, but most of fermetés: this is only a rumour.But a rumor that swells, which swells ... Indeed, those who were able to complete Metal Gear Solid 4 and were attentive to the generic may have noticed a strange words: "VOICE OF GOD: Hideo Kojima."
The voice of God: Hideo Kojima.The man loves. Of course. The problem is that nobody has heard any voice of God, where the voice of Kojima by the way, in the game And now, it's more than a month that many players are looking ...in vain. Some tracks appear, quickly scanned. Among the rumors, is also a fantasy that juicy: December 12, or 6 months to the day after leaving the game, something will trigger in the game (sync with the clock NSP, no means of cheat). About a new purpose.Or rather ... Following the end. For those who have finished the game, you understand the concept of 6 months. And then remember the stunning announcement of the surprise last-minute included in the game, and that nobody has noticed ... If it was triggered after the fact, it would be huge!
Meanwhile, fans continue to search. The discussion is open, although as usual ', watch out for spoilers

WOw !!!!!!
مموری و کنترلر Ps1 در سال 1998
و حالا PSN و Ps3 در سال 2008 !:eek:
با اینکه خیلی بعید به نظر میرسه ولی نظریه جالبی بود!
البته من خوب متوجه اون قسمتی که Bold کردم نشدم ! منظورش چی بوده ؟!

این هم پیدا کردم البته اگه ندیده باشید :

20qo1lg.jpg

یه چی دیگه هم هست اون جایی که اول بازی یدونه geko میفته دنبال اسنیک ، اسنیک میره کنار دیفال قاییم میشه ، اون geko میاد یه جعبه رو لگد میکنه که توش هندونس . رو اون جعبه نوشته No place for hideo که اگه O شو برداریم میشه No place for hide که معنیه مشخصی تو بازی داره
خارج از این نظریه مطرح شده جمله No place for hide از نظر نگارشی اشتباه هست و درستش no place to hide هست بنابراین این no place for hideo نمی تونه به اون معنی باشه.

خارج از این نظریه مطرح شده جمله No place for hide از نظر نگارشی اشتباه هست و درستش no place to hide هست بنابراین این no place for hideo نمی تونه به اون معنی باشه.

البته راست میگی اشکان اینجا رو اشتباه کردم . ولی اون نظریه no place for hideo که جای خودش باقیه !

در راستاي اين شايعه اي كه به وجود آمده ويدئويي كه من با آقا حسام صحبتش را كرديم لينكش را(در n4g) مي گذارم اما بحث اين است كه در اين ويدئو منتيس در حالي كه از بين مي رود با فرياد كوجيما را صدا مي زند و با زدن سريع دكمه X عكسي از كوجيما در حالي كه روي صندلي نشسته را مي بينيم.پس اين نمي تواند VOICE OF GOD: Hideo Kojima باشد.
http://www.n4g.com/ViewComVideo.aspx?CID=1346856&BackUrl=/ps3/NewsCom-174891.aspx
يك نكته جالب ديگر كه هم خودم با اين موضوع روبرو شدم و بعدا هم جايي ان را خواندم.دوستاني كه با DS3 بازي را انجام داده اند زماني كه با منتيس روبرو مي شويم وقتي مي خواهد ذهن snake بخواند شروع به لرزيدن مي كند و مي گويد vibration is back .خودم چون DS3 دارم اين را ديدم ولي بعدا فهميدم اين اتفاق فقط براي كساني مي افتد كه DS3 دارند.

آخرین ویرایش:
ههههمممممممممممممم..... واقعا دلم برای laughing ocatpus سوخت... مجبورش کردن با خنده خونوادشو قصابی کنه..... :((

بچه ها foxdie چیه ؟ تو act2 نائومی میگه که foxdie به صورت یک ویروس در بدن snake منتشر شده و تا 0.5 سال دیگه اونو میکشه.

اقا خواهش ميكنم كسي شماره هاي قبليرو بازي نكرده اينو بازي نكنه مگه مجبوريد اخه اين شماره 4 واسه طرفدارايه واقعيه نه اونايي كه يه سري چيزا خوندن راجب بازي اين سوالام 1000 بار تو صفحه هاي قبل توضح دادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or