MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

یه خبر خیلی خوب برای کسایی که مثل من نمیتونن MGS4 رو بازی کنن ( البته من نصف Cutscene ها رو توی Youtube دیدم دیگه ! )
یه آدم نیکوکار (!) اومده کل Cutscene های سری بازیهای MGS رو برای دانلود گذاشته که MGS4 رو هم شامل میشه. ولی از نظر حجم یه ذره ( فقط یه ذره ) سنگین به نظر میاد !
5 تا Act این بازی به صورت جدا برای دانلود قرار داده شده که حجمشون روی هم میشه 4 گیگ و 200 مگ ناقابل ! اون طوری که هم خودش گفت رزولوشن فیلمها 480*856 هست.

شما دانلود كردي لينكهاش درسته؟؟؟؟؟؟؟

از نظر باس های موجود در بازی بهترینش به ترنیب اینا هستن mgs>mgs2>mgs4>mgs3

اتفاقا به نظر من mgs3 از نظر باس بسیار غنی بود :biggrin1:

خب دوستان منم این بازی رو تموم کردم و بسی لذت بردم :biggrin1: نمی دونم به عنوان یک فن mgs چقدر دیر این بازی رو انجام دادم البته دلائل خاص خودش رو داشت . به هر حال این بازی تموم شد پس از سالها انتظار :biggrin1: . برای کسانی که از mgs1 خاطرات زیادی داشتن ، فکر میکنم act 4 از همه قشنگ تر بود :(( توی اون برفا داری میری جلو ، بعدش آهنگ mgs1 که مال 10 سال پیش بود پخش میشه و بعد کوله باری از خاطرات که دوباره زنده میشن :(( و مکالمه هایی که اسنیک یادش میاد ، همه و همه باعث سپری کردن لحظات به یاد ماندنی برای من در این ACT بود .

اتفاقا به نظر من mgs3 از نظر باس بسیار غنی بود
غنی و اینا رو بی خیال مثل گ و ز :دی یهو منفجر می شدن وقتی می کشتیشون و کلا زیاد از لحاظ شخصیت مثل باس های 1 و 2 خوب نبودن یعنی زیاد از پیش زمینه و ایناشون چیزی نمی فهمیدیم
حالا درسته که از لحاظ گیم پلی فایت از همه باحالتر بودن ولی ...
==
توی اون برفا داری میری جلو ، بعدش آهنگ mgs1 که مال 10 سال پیش بود پخش میشه و بعد کوله باری از خاطرات که دوباره زنده میشن
Man, you are High

غنی و اینا رو بی خیال مثل گ و ز :biggrin1: یهو منفجر می شدن وقتی می کشتیشون و کلا زیاد از لحاظ شخصیت مثل باس های 1 و 2 خوب نبودن یعنی زیاد از پیش زمینه و ایناشون چیزی نمی فهمیدیم
فقط اون Fat Man مایه ی ننگه باسهای 2 هست ....
تو 3 هم فقط یکیشون عالی بود اونم خود باس بود :((
ولی باسهای 4 بد نبودنا فقط از Raging Raven خوشم نمیاد ...

فقط اون Fat Man مایه ی ننگه باسهای 2 هست ....
تو 3 هم فقط یکیشون عالی بود اونم خود باس بود :((
ولی باسهای 4 بد نبودنا فقط از Raging Raven خوشم نمیاد ...
Boss های 4 همشون یه جورایی Boss های 1 بودن دیگه ! که من هم از همه بیشتر تو B&B ها از Crying Wolf خوشم اومد.

به نظر من بهترین Boss ها بعد از 1 تو 3 بودن ! Boss هایی مثل The End و The Boss عالی بودن ولی تو 2 که هیچ Boss ـی نبود ! فقط Dead Cell بود و Olga !
تو 1 که واقعاً بهترین Boss ها بودن :love: سایکو منتیس، گری فاکس، لیکوئید، آسلات، Wolf، Raven و ...

Baker رییس Darpa Chif بود درست بعد چرا منتیس نمی توانست ذهن Baker را بخواند و Code Name به راه اندازی متالیگر را به دست بیاورد و همچنین نمی تونست سایکو ذهن سالید را بخواند و به جاش رفت ذهن مریل را خواند
ممنون

Baker رییس Darpa Chif بود درست بعد چرا منتیس نمی توانست ذهن Baker را بخواند و Code Name به راه اندازی متالیگر را به دست بیاورد و همچنین نمی تونست سایکو ذهن سالید را بخواند و به جاش رفت ذهن مریل را خواند
ممنون
سایکو منتیس عزیز کلک بیکر رو هم کنده بود منتها اینا اسنیک رو بازی دادن ... در اصل طوری نقشه کشیده بودن که اسنیک رو بپیچونن که خودش ندونسته نقشه های اینا رو عملی کنه!
منتیس فقط از یه طریق نمی تونست فکر اسنیک رو بخونه که از کنترلر 2 استفاده کنید که کلنل هم اینو میگه ( حتی IQ تو 4 هم اینو میگه!:دی) منتیس از مریل استفاده کرد چون نقطه ضعف اسنیک بود دیگه ... ای بابا بیچاره اسنیک :(
Boss های 4 همشون یه جورایی Boss های 1 بودن دیگه ! که من هم از همه بیشتر تو B&B ها از Crying Wolf خوشم اومد.
ولی بازم منتیس یه چیز دیگس:love:
به نظر من بهترین Boss ها بعد از 1 تو 3 بودن ! Boss هایی مثل The End و The Boss عالی بودن
باس رو که پایم ولی آقای sina_unl هم گفتند ... مبارزه ها حال می داد ولی از پیشینشون هیچی نفهمیدیم! همین طوری ظاهر میشدن ما هم می کشتیمشون.

آخرین ویرایش:
Baker رییس Darpa Chif بود درست
خیر درست نیست !
برای بار چندم :
Kenneth Baker رییس ArmsTech بود .
رییس DARPA هم همون Sigint یا Donald Anderson بود !
Chief هم یعنی رییس ! پس "رییس Darpa Chif" معنی نمی ده !

آخرین ویرایش:
سایکو منتیس عزیز کلک بیکر رو هم کنده بود منتها اینا اسنیک رو بازی دادن ... در اصل طوری نقشه کشیده بودن که اسنیک رو بپیچونن که خودش ندونسته نقشه های اینا رو عملی کنه!
منتیس فقط از یه طریق نمی تونست فکر اسنیک رو بخونه که از کنترلر 2 استفاده کنید که کلنل هم اینو میگه ( حتی IQ تو 4 هم اینو میگه!) منتیس از مریل استفاده کرد چون نقطه ضعف اسنیک بود دیگه ... ای بابا بیچاره اسنیک
بیکر زیر شکنجه های آسلات بند رو وا می ده و همه چیز رو لو می ده
در کل منتیس به خاطر نوع نانو ماشین های اسنیک و بیکر و اندرسون نمی تونسته مغزشون رو بخونه
کار می کشه به شکنجه و آسلات هم چون اندرسون هویتش رو می دونسته می کشتش
==
ولی تو 2 که هیچ Boss ـی نبود
همون Vamp به اندازه همش حال می داد ولی قبول دارم که Fatman واقعا آبرو ریزی بود
==
Kenneth Baker رییس ArmsTech بود .
رییس DARPA هم همون Sigint یا Donald Anderson بود !
Chief هم یعنی رییس ! پس "رییس Darpa Chif" معنی نمی ده !
البته فکر می کنم منظور از رئیس Darpa Chief اینه که بیکر رئیس اندرسون بوده که البته بازم اشتباهه
رابطه بیکر و اندرسون رو اینجوری می شه توضیح داد
اندرسون رئیس یه شرکته (حالا این شرکت نیست یه ارگان دولتی به نام DARPA ه) که پروژه ساختش رو داده به یه شرکت پیمانکاری (حالا اینجا کار این شرکت یا سازمان که Arms Tech باشه ساخت اسلحه س) که رئیس این شرکت بیکر باشه
پس بیکر یه جورایی زیر دست اندرسونه
==
در مورد The Boss من هیچ وقت باهاش حال نکردم نمی دونم چرا
یه جورایی کارش به جای شجاعت ، حماقته
به خاطر وفاداری به ماموریت یه بار معشوقه ش رو می کشه ، یه بار نمایشی به کشورش خیانت می کنه
دهن Big Boss رو سرویس می کنه
واقعا متودش رو نمیگیرم

دوستان حالا كه اكثرا متال گيره 4 تموم كردن( به غير از من:cheesygri) و تقريبا بيشتر سوالها هم مطرح شد و پاسخش توسط دوستان داده شد به كمك هم بيايم و يه ادامه واسه داستانه 4 بنويسم؟ كه مثلا بشه داستان 5؟ كسايي كه با من موافقن اعلام كنن چيزه بدي نبايد بشه
ممنون

امروز بازی رو تموم کردم
اخرین سوالات
وقتی snake میخواد خودکشی کنه یه سری نوشته از دوبلورها میاد یکیش این بود
voice of god ؤوبروش نوشته بود hideo kojima
کجای بازی صدای hideo ّبود؟
منظور big boss از اینکه گربه ها می خوان مثل مارها باشن چیه ؟
منظور از GW و jd و غیره چیه ؟
وقتی big boss جلوی قبر boss وامیسته میگه تو به یک snake نیاز داری منظورش خودش بود یا solid ?

دوستان، سلامی چو بوی خوش آشنایی :biggrin1: به به ..

آقا یه سوال تخصصی : البته چند تا سوال

1- اینجا کسی هست که mgs4 رو روی BBE level تموم کرده باشه در حالی که نه یک نفر رو کشته باشه و نه یک بار آلارم شده باشه ؟
2 - وقتی که سربازای دشمن تو رو می بینن و آلارم میشه ، اونجا اگه بذاری بمیری و دوباره continue بزنی بر میگرده از check point قبلی . میخواستم ببینم اون آلارمی که زده شده حساب میشه یا نه ؟
3 - این bandana و stleath اگه اشتباه ننوشته باشم در قسمت Item های خرید دربین شاپ که قیمتشون 4000000 DP هست چی هست ؟ اولی که فکر کنم یه چیزی تو مایه های تیر بینهایت باشه که در mgs1 بود ، دومی چیه ؟ احتمالا همون وسیله برای نامرئی شدن نیست ؟
4- مگه ocelot از عمد کاری نکرد که حواس پاتریوت ها به اون پرت بشه تا اسنیک رو همراهی کنن تا بتونه virus ای که نائومی و سانی نوشته بودن رو به GW تزریق کنه و پس از اون کل سیستم پاتریوت ها نابود بشن . اینجا چند تا سوال پیش میاد .
اول: اسلات میدونست که اگه ویروس به GW تزریق بشه علاوه بر از کار انداختن اون AI سیستم پاتریوت ها هم از کار می افته ؟ اگه می دونسته ،پس نائومی به اون گفته بوده چونکه نائومی به کمک سانی اون ویروس رو نوشته بودن . اینجا نائومی کدوم طرفی بوده ؟
دوم : اگه هدفش مقابله با پتریوت ها بوده یعنی به big boss وفادار بوده پس چرا آدمی که به Big boss وفادار بوده این همه سرباز بیگناه رو در چک قتل عام میکنه . اگه هدفش کمک به اسنیک بوده پس برای چی در آخر تصمیم میگیره با اسنیک مبارزه بکنه و اون رو بکشه ؟ آیا از کشته شدن خودش توسط اسنیک بوسیله ویروس جدیدی که دربین به اسنیک تزریق کرد خبر داشته ؟
برای چی اسنیک و اسلات در مبارزشون به خودشون سرنگ تزریق میکردن ؟ مگه با از بین رفتن GW و AI ها نانو ماشین های موجود در بدن سربازا از کار نیفتاد پس دیگه تزریق کردن سرنگ برای چی بود . کلا این سرنگ شک و شبهش زیاد بود . یه جونمردی راجع به سرنگ یه توضیحی بده البته اگه خودش خوب فهمیده . تا اونجایی که من یادمه اون سرنگ برای از کار انداختن نانو ماشین ها برای مدت کوتاهی بود تا اونجایی که من میدونم vamp و naumi بواسطه تزریق پیاپی سرنگ مردن (سرنگ نانوماشینی که باعث بازیابی زندگیشون میشد رو از کار انداخت ). یعنی نائومی انقدر سرطانش پیشزفته بود که در عرض چند ثانیه اونو کشت ؟
اگه قرار بود اسلات ، بیگ باس و ایوا به واسطه ویروسی که دربین به اسنیک تزریق کرد بمیرن چرا اسلات در اون سکانس چک ، کنار رودخونه نمرد و فقط ایوا مرد ؟ در حالی که مدت زیادی در مجاورت اسنیک بود .
آیا با از کار افتادن GW و AI نائومی میمرد ؟
می تونیم بگیم که این وسط نائومی ، اسلات ، بیگ باس ، به خاطر عذاب وجدان از گناهان گذشته خودشونو فدا کردن تا پتریوت ها رو از بین ببرن ؟ پس این وسط کشته شدن این همه آدم بیگناه چی میشه ؟
چرا نائومی در حالی که میدونست میمیره با اتاکان تیریپ اومد تا اونو به خودش وابسته کنه و با مردنش درد و رنجی زیاد رو براش بیاره ؟

زیرو برای چی به اون حال روز افتاده بود در حالی که ایوا با گذشت اون همه سال هنوز سرپا و تر گل مر گل بود ؟ کلا راجع به زیرو یه توضیحاتی میده تو بازی ، من اونجاشو نگرفتم .

البته دارم یه بار دیگه بازی رو انجام میدم شاید ایندفعه به جواب این سوالات رسیدم :biggrin1: گیج شدین نه ؟ :biggrin1:

ولی خارج از همه این بحثا سری mgs تنها یک بازی نبود . یک حقیقت انکار ناشدنی بود که میشه راجع بهش چندین صفحه مقاله نوشت و به نظر من پاسخ همه این سوالات در ادای احترام سرباز خسته ای همچون بیگ باس ، سر قبر BOSS نهفتس که mgs4 با فلش بک چند ثانیه ای زیباش که در ذهن بیگ باس پیر نقش می بست اونو نشون میداد .

و اما به یاد ماندنی ترین ، زیباترین ، حماسی ترین و خاطره انگیز ترین قسمت mgs4 که تا سالها به یاد آدم میمونه ، همونجور که shadow mosses موند به نظر من مبارزه اسنیک و اسلات در آخر بازی بود که اسنیک با تمام وجود مشت میزد ، به خاطر نائومی ، ایوا ، vamp، لیکوئید ، بیگ باس ... و به خاطر خود اسلات مشت میزد و به خاطر من ...

البته شاید این چیزایی که بالا نوشتم برای شما خنده دار باشه ولی من موقع اون مبارزه همچین حسی داشتم .

مطمئنم که اون صحنه توی هیچ بازی تکرار نخواهد شد به جز خود mgs که شاید روزی ساخته بشه! شاید...

اما نمی دونم چرا آخر بازی آهنگ way to fall رو پخش نکرد . خیلی معنی قشنگی داره البته فکر کنم مهمترین دلیلش وجود تناقض در شعر و داستان باشه . خودتون بخونید به نظز شما اینجوری نیست ؟

Son,
You've got a way to fall,
They'll tell you where to go,
But they won't know,
Son,
You'd better take it all,
They'll tell you what they know,
But they won't show,

Oh,
I've got something in my throat,
I need to be alone,
While I suffer,

Son,
You've got a way to kill,
They're picking on you still,
But they don't know,

Son,
You'd better wait to shine,
They'll tell you what is yours,
But they'll take mine,

Oh,
I need to be alone,
While I suffer,

Oh,
There's a hole inside my boat,
And I need stay afloat,
For the summer,
Long,

Oh,
I need to be alone,
While I suffer,

Oh,
There's a hole inside my boat,
And I need stay afloat,
For the summer,

Son,
You've got to wait to fall,
They'll tell you where to go,
But they won't know

سرتونو درد آوردم . شرمنده ...
امیرخان ...

امروز بازی رو تموم کردم
اخرین سوالات
وقتی snake میخواد خودکشی کنه یه سری نوشته از دوبلورها میاد یکیش این بود
voice of god ؤوبروش نوشته بود hideo kojima
کجای بازی صدای hideo ّبود؟
منظور big boss از اینکه گربه ها می خوان مثل مارها باشن چیه ؟
منظور از GW و jd و غیره چیه ؟
وقتی big boss جلوی قبر boss وامیسته میگه تو به یک snake نیاز داری منظورش خودش بود یا solid ?

سوالات رو تو PM پرسیدی جواب دادم ولی دوباره اینجا میذارم که بقیه هم ببینن. :دی

1- نمیدونم. تو تاپیک هم یکی گفته بود. ( حسام گفته بود فکر کنم )
2- میگه: بعضی وقتها گربه ها دوست دارن نقش مار ها رو بازی کنند. منظورش این بود که لیکوئید آسلات، لیکوئید نبوده و داشته تو تمام بازی ما رو گول میزده.
3- منظور AI ها هست که قبلاً بهت گفتم چی هستن و به چه منظور درست شدن.
فکر نمیکنم همچین چیزی بگه، انگلیسیش رو بگو. منظورت این نیست:

The World Would Be Better Without Snakes ؟

------------------------------------

2 - وقتی که سربازای دشمن تو رو می بینن و آلارم میشه ، اونجا اگه بذاری بمیری و دوباره continue بزنی بر میگرده از check point قبلی . میخواستم ببینم اون آلارمی که زده شده حساب میشه یا نه ؟

اگر BigBoss Emblem رو میخوای، نباید Continue هم داشته باشی ! :دی یعنی میمیری باید دستگاه رو خاموش کنی. :دی

- این bandana و stleath اگه اشتباه ننوشته باشم در قسمت Item های خرید دربین شاپ که قیمتشون 4000000 DP هست چی هست ؟ اولی که فکر کنم یه چیزی تو مایه های تیر بینهایت باشه که در mgs1 بود ، دومی چیه ؟ احتمالا همون وسیله برای نامرئی شدن نیست ؟

درسته، درسته ! اولی تیر نا محدود و دومی نامرئی و اگر با اینا زیر 5 ساعت بدون آلارم و ... بری، Big Boss Emblem رو نمیده. ( چون Special Item هستند )

اما نمی دونم چرا آخر بازی آهنگ way to fall رو پخش نکرد . خیلی معنی قشنگی داره البته فکر کنم مهمترین دلیلش وجود تناقض در شعر و داستان باشه . خودتون بخونید به نظز شما اینجوری نیست ؟

خودت رو کشتی با این آهنگ :دی

----------------------

نقل قول از بهزاد که توی Profileـم گفته بود، گفتم اینجا بگم شما ها هم استفاده ببرید. :دی

کد 14893 رو تو دفتر اتاکان وارد کن (وقتی اتاکان میگه Code رو تو دفترش وارد کنی) تا 100,000 DP بده !!!!

راستی فکر کنم اون 893ـش به دربین ربط داشته باشه، من خودم هنوز نرسیدم Shadow Moses برای بارِ سوم که امتحان کنم، رسیدم خبر میدم که میشه یا نه. :دی

ویرایش:

برای چی اسنیک و اسلات در مبارزشون به خودشون سرنگ تزریق میکردن ؟ مگه با از بین رفتن GW و AI ها نانو ماشین های موجود در بدن سربازا از کار نیفتاد پس دیگه تزریق کردن سرنگ برای چی بود . کلا این سرنگ شک و شبهش زیاد بود . یه جونمردی راجع به سرنگ یه توضیحی بده البته اگه خودش خوب فهمیده . تا اونجایی که من یادمه اون سرنگ برای از کار انداختن نانو ماشین ها برای مدت کوتاهی بود تا اونجایی که من میدونم vamp و naumi بواسطه تزریق پیاپی سرنگ مردن (سرنگ نانوماشینی که باعث بازیابی زندگیشون میشد رو از کار انداخت ). یعنی نائومی انقدر سرطانش پیشزفته بود که در عرض چند ثانیه اونو کشت ؟

اون سرنگ باعث میشد که استرس بار هم پر شه، بعدشم اگر نانو ماشین ها از کار میوفتاد که Fox Die هم از کار میوفتاد و دیگه اسنیک نمیمرد ! :confused: ( من فکر میکنم با از بین بردن GW فقط سربازان لیکوئید ( آسلات ) نانوماشین هاشون از بین میرفت.
سرنگ هم وظیفش همین از کار انداختن نانوماشین ها برای مدت کوتاهی و همچنین پر شدن استرس بار بود.
راجع به این مردن Neomi من هم نفهمیدم چیزی. :دی

ولی خارج از همه این بحثا سری mgs تنها یک بازی نبود . یک حقیقت انکار ناشدنی بود که میشه راجع بهش چندین صفحه مقاله نوشت و به نظر من پاسخ همه این سوالات در ادای احترام سرباز خسته ای همچون بیگ باس ، سر قبر BOSS نهفتس که mgs4 با فلش بک چند ثانیه ای زیباش که در ذهن بیگ باس پیر نقش می بست اونو نشون میداد .

و اما به یاد ماندنی ترین ، زیباترین ، حماسی ترین و خاطره انگیز ترین قسمت mgs4 که تا سالها به یاد آدم میمونه ، همونجور که shadow mosses موند به نظر من مبارزه اسنیک و اسلات در آخر بازی بود که اسنیک با تمام وجود مشت میزد ، به خاطر نائومی ، ایوا ، vamp، لیکوئید ، بیگ باس ... و به خاطر خود اسلات مشت میزد و به خاطر من ...

البته شاید این چیزایی که بالا نوشتم برای شما خنده دار باشه ولی من موقع اون مبارزه همچین حسی داشتم .

من با این که بارِ اول داستان بازی رو نفهمیده بودم و اینجا هم نیومده بودم، جوری جوِ بازی منو گرفته بود ( مخصوصاً اون قسمت مبارزه با لیکوئید ) که اصلاً انگار داشتم واقعاً مشت میزدم !:دی عرق کرده بودم و ... :دی کلاً من همه جوره عاشق MGS و جو بازی هستم. :love: از وقتی هم داستانش رو فهمیدم X11000 عاشقش شدم. :love: هیچ هم حرفهات خنده دار نیست و من همش رو قبول دارم. :yes:

آره بابا من همون بار اول زدم 100.000 تا داد :biggrin1: حافظم خوبه !

علیرضا من یادم نمیاد از تو سوالی پرسیده باشم ، فکر کنم اینو باید قبل از جواب دادن به اون دوستمون مینوشتی ! دی !

این Codeـی که بهزاد گفت که اون Codeـی نیست که Otacon تو Codec به ما میگه و اگر درست بزنی استرسمون میره بالا میگه حافظت خوبه ! :دی

منظورم کاربر ehsan0912288 بود. :دی ( درستش کردم :دی )

آخرین ویرایش:
راستی فکر کنم اون 893ـش به دربین ربط داشته باشه، من خودم هنوز نرسیدم Shadow Moses برای بارِ سوم که امتحان کنم، رسیدم خبر میدم که میشه یا نه. :biggrin1:
آره بابا من همون بار اول زدم 100.000 تا داد :biggrin1: حافظم خوبه !

سوالات رو تو PM پرسیدی جواب دادم ولی دوباره اینجا میذارم که بقیه هم ببینن. :biggrin1:
علیرضا من یادم نمیاد از تو سوالی پرسیده باشم ، فکر کنم اینو باید قبل از جواب دادن به اون دوستمون مینوشتی ! :biggrin1:!

این Codeـی که بهزاد گفت که اون Codeـی نیست که Otacon تو Codec به ما میگه و اگر درست بزنی استرسمون میره بالا میگه حافظت خوبه ! :biggrin1:

جدی میگی :confused: پس من چجوری آخرای بازی 160,000 تا DP داشتم :confused: من فکر کردم اونه :-" حالا save shadow mosses را دارم برم یه تحقیقات بکنم ببینم چی میشه :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or