Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
استور US هنوز آپدیت نشده. هر وقت آپدیت شد، Medal of Honor: Warfighter هم میاد روی PSN

مثل اینکه EA این Review Copy ها رو دیر فرستاده! بنظرم بخش مولتی پلیر مهمه ولی من احساس خوبی ندارم!!

خوب من برگشتم :d
تردم رو بديد :d

دوستاني كه در مورد كشورها صحبت كردن !
شماها دچار يه كژتابي اطلاعاتي شديد !
ببينيد تيم هايي كه در بازي موجوده مروبط به 12 گروه و تيم نظامي خفن از چندين كشور دنياست ( امري كا . انگليس . لهستان . استراليا . المان . روسيه . كره جنوبي . كانادا . سوئد . نروژ ) هستش كه سهم امر ي كا 3 تا تيمه كه يكيش NAVY SEALS هست اون 2تا رو يادم نيست :d
هر كدوم از اين تيم هاي ملل مختلف هم يه سري چيز هاشون با بقيه تفاوت داره تفاوت هاي بدني مثل سرعت و ....

اما اون چيزي كه شما مي گيد +190 كشور مربوط به اينه كه تمامي بازيكن ها بعد از انتخاب كشور خودشون ميرن داخل گروه اون كشور و با گرفتن يه سري امتياز مي تونن به بالا رفتن رده كشور شون بين كشورهاي دنيا كمك كنن ! مثلا" ايران هست امر يكا ژاپن افريقاي جنوبي انگولا :d و .... !

اين چيزيه كه يه مقدار قاطي كرديد :d

در مورد اين كه چه مدلي تيم رو مي شه انتخاب كرد در واقع تيمي در بازي وجود نداره مثل بتل كه شما روس باشيد يا امر يك ايي
دو تا گروه متخاصم مي شيد حالا خواستيد اسپتناز روس باشيديا GROM لهستان :d

والا من به اين دوستم شونصد بار گفتم بذار اول استور US اپديت بشه بعد هي برو ببين هي مي گه نه و فحش ميده به EA :|

ويرايش خيلي مهم

دوستان اصلا" ناراحت اين نباشيد كه بازي ديرتر مياد يا نه !
فعلا" مثل اين كه بازي باگ هاي خيلي بدي داره !
از جمله باگ هاي بازي همون باگ معروف MAX PAYNE 3 هستش كه رنك تون رو سيو نميكرد ! مشكلات صدا و همينطور اسپاون شدن هم موجوده و كفر يه سري رو در اورده
اما در حال حاضر مهم ترين مشكل همون سيو نشدن رنك داخل بازي هست

آخرین ویرایش:
منم همینطور میام از بازی PC میگم! پیشاپیش معذرت! ولی اومدم بگم من الان دارم آنلاین بازی می کنم! فقط بگم به نظر من خیلی بازی جالبه و سبک بازی یه جورایی تلفیقی از چند بازیه! کلا من که ازش خیلی راضیم! ارزش خرید داشت واقعا!>:d

خوب من برگشتم :d
تردم رو بديد :d

دوستاني كه در مورد كشورها صحبت كردن !
شماها دچار يه كژتابي اطلاعاتي شديد !
ببينيد تيم هايي كه در بازي موجوده مروبط به 12 گروه و تيم نظامي خفن از چندين كشور دنياست ( امري كا . انگليس . لهستان . استراليا . المان . روسيه . كره جنوبي . كانادا . سوئد . نروژ ) هستش كه سهم امر ي كا 3 تا تيمه كه يكيش NAVY SEALS هست اون 2تا رو يادم نيست :d
هر كدوم از اين تيم هاي ملل مختلف هم يه سري چيز هاشون با بقيه تفاوت داره تفاوت هاي بدني مثل سرعت و ....

اما اون چيزي كه شما مي گيد +190 كشور مربوط به اينه كه تمامي بازيكن ها بعد از انتخاب كشور خودشون ميرن داخل گروه اون كشور و با گرفتن يه سري امتياز مي تونن به بالا رفتن رده كشور شون بين كشورهاي دنيا كمك كنن ! مثلا" ايران هست امر يكا ژاپن افريقاي جنوبي انگولا :d و .... !

اين چيزيه كه يه مقدار قاطي كرديد :d

در مورد اين كه چه مدلي تيم رو مي شه انتخاب كرد در واقع تيمي در بازي وجود نداره مثل بتل كه شما روس باشيد يا امر يك ايي
دو تا گروه متخاصم مي شيد حالا خواستيد اسپتناز روس باشيديا GROM لهستان :d

والا من به اين دوستم شونصد بار گفتم بذار اول استور US اپديت بشه بعد هي برو ببين هي مي گه نه و فحش ميده به EA :|

ويرايش خيلي مهم

دوستان اصلا" ناراحت اين نباشيد كه بازي ديرتر مياد يا نه !
فعلا" مثل اين كه بازي باگ هاي خيلي بدي داره !
از جمله باگ هاي بازي همون باگ معروف MAX PAYNE 3 هستش كه رنك تون رو سيو نميكرد ! مشكلات صدا و همينطور اسپاون شدن هم موجوده و كفر يه سري رو در اورده
اما در حال حاضر مهم ترين مشكل همون سيو نشدن رنك داخل بازي هست
اين باگش براي همه نيست شانسيه ، الان دوستاي من رنكاشون سيو ميشه .

خب استور US آپدیت شد:)
بازی هم اومد با حجم 12 گیگ:d
برای اعضای پلاس یه ساعت از بازی رو مجانی گذاشته ولی من که خوندم نوشته بود کل بازی رو که دانلود میکنین بعد اگه خواستین بخرین دوباره باید از اول دانلود کنین:|#:-s...فقط سیو و تروفی اون یه ساعت میمونه(زحمت میکشه):-/
من گذاشتم دانلود کنه...حجمش که خوبه
بعد مدال از این season pass نداره که کل dlc های بازی رو از الان ارزون pre-order بدی؟:-/
الان دیگه بازی که یه dlc هم داره season pass داره:d

اه لعنت به شانس اومدم اطلاعات رو بدم ديدم اين رفيقمون زودتر گفته همه چي رو :d

فقط اقا يه سوال ما كه اين 60 دلار مون رو داديم رفت( از بس اين رفيقم گفت :|:d )
فقط من نفهميدم چرا وقتي بازي رو خريديم انلاين پس بازي نيمد جزو دانلود ليست ها ! يا اصلا" كلا" انلاين پس ايي به ما نداد !

صادق بدبختي اينه همين باگ هم نيست :d
يه سري باگ هاي مربوط به صدا داره مثل بتل 3 و همچنين سيستم چت اش هم انگار مشكل داره و يه سري مواقع هم بدچجا اسپاون ميشي يعني زير زمين اسپاون ميشي ميميري :d:|
دقيقا" يه جورايي مثل بتل 3 روز هاي اول !

خب ما هم 60$ پیاده شدیم الان ! :d 12 گیگ خیلی زیاده تو روحشون یکم کمتر میزاشتن میشد 7-8 گیگ اینا :d

فقط من نفهميدم چرا وقتي بازي رو خريديم انلاين پس بازي نيمد جزو دانلود ليست ها ! يا اصلا" كلا" انلاين پس ايي به ما نداد !

بازی های این مدلی باطناً دارای آنلاین پس هستن :d مثلاً فیفا هم اینجوری بود که توی خود بازی آنلاین پس بود ! اینم اونجوریه :d

يه سري باگ هاي مربوط به صدا داره مثل بتل 3 و همچنين سيستم چت اش هم انگار مشكل داره و يه سري مواقع هم بدچجا اسپاون ميشي يعني زير زمين اسپاون ميشي ميميري :d:|
دقيقا" يه جورايي مثل بتل 3 روز هاي اول !
ما 60$ پول full game رو دادیم دیگه آنلاین پس هم توشه:d
اون باگ ها هم تو چند هفته درست میشه...واسه نسخه ی فیزیکی بازی که یه 200 و خورده ای آپدیت دادن فعلا :|
دیجیتالی رو نمیدونم!!!

اري دوستان اري :d اين رفيقم برام گفت :d
خودم هم حدس زدم ولي گفتم نكنه اين EA جهانخوار كاري كرده باشه :| كه نميكرد :d

حالا يه چيز ديگه هم بگم كه بدونيد بيشتر رفته توي پاچه مون :d يه سري از خارجي ها از لگ بازي گلايه دارند =))

nowgamer
The biggest disappointment of all is the short runtime, however. On Normal you’ll likely see the credits at around six hours and for forty quid that’s just not good enough, whether you’re planning on spending most of your time in multiplayer or not.
Scratch that, actually, the real disappointment is the way it respects the soldiers. You can plaster quotes on the heroism of warfighters all you like, but if the only way Danger Close can get us to care about its characters is through forced flashbacks then it doesn’t quite understand the possibilities of mature narrative in videogames.
Which is a shame, because the previous Medal Of Honor genuinely had moments of squad-mate camaraderie: fighting alongside your fellow soldiers, and doing what needs to be done for them, was was a constant feeling throughout, however muted it may have been.
It’s disappointing that, in an effort to chase the Call Of Duty crowd, Danger Close - or, more likely, EA - has severed the human touch that showed so much promise in its last Medal Of Honor outing.
مولتیشو بررسی نکرده بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or