Kratos-_-0_0
کاربر سایت

اون که گفتن تو مولتی چند کشور هست که میتونید انتخاب کنید .معلوم نشد کدوم کشورها تو لیست هستن؟
پس چرا گفتن نمیدونم من اشتباه خوندم گفتن بیش از100 کشور هستن:dچرا اونکه خیلی وقته توی تریلرش هم معلوم شد و فقط هم کشور های غربی که توی جنگ علیه تروریسم بودن هستن مثل امریکا . بریتانیا . کانادا . کره جنوبی اینا. کلا غربی ها دیگه :d
پس چرا گفتن نمیدونم من اشتباه خوندم گفتن بیش از100 کشور هستن:d
الان خبر درمورد این که چند کشور بودن رو پیدا کردم اینطوری نوشته بودننه فکر نکنم اینطور باشه اینم لینکش تو خود سایت رسمی http://www.medalofhonor.com/global

الان خبر درمورد این که چند کشور بودن رو پیدا کردم اینطوری نوشته بودن
شما در بازی Medal of Honor: Warfighter افتخار نمایندگی و جنگ برای کشور خود را بخش آنلاین خواهید داشت.
شرکت Electronic Arts اعلام کرد که در بخش آنلاین این بازی شما خواهید توانست برای کشور خود بجنگید و این بازی از ۱۹۰ کشور مختلف جهان پشتیبانی خواهد نمود.
+++++++++
که همش وعده الکی بود![]()
:d Electronic Arts رو متهم کردم:dدوست عزیز حق با شماست من اشتباه کردم اینم لینک خبر Medal of Honor: Warfighter lets you fight for your country | VG247
ولی فعلا که من تو بتا دیدم همچین چیزی نبوده
:d
واسه این بازی ,همانطور پیش بینی کردم بازی 270 میفروشند شاید 10 تومن کمتر دادا نشون گیریش چطوریاست؟ گیم پلیش چی ؟ صدا؟من همین الان نسخه PC دانلود کردم و بازی کردم! فقط بگم گرافیک و صدا گذاری خیلی عالی کار شده. واقعا پیشنهاد می کنم بازی کنید . من که لذت بردم
گیم پلی بازی خیلی به بتل 3 شبیه ! ولی یکم متفاوت شده! مثلا اسکوپ که میزاری می تونی از مگسک هم استفاده کنی! یعنی دو حالت برای Aim داره. دویدن و خشاب عوض کردن و یکسری از این جور گیم پلی ها به بتل 3 نزدیکه.:d Electronic Arts رو متهم کردم:d
دادا نشون گیریش چطوریاست؟ گیم پلیش چی ؟ صدا؟
انلاین زدی؟ این قضه کشورها درسته 190 تا ؟ یا سرکاری بوده
ممنون

)