Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صادق نميدونم نويد رو ميشناسي يا نه ! توي بتل 3 هستش با بچه ها بازي مي كنيم باش خريده نسخه فيزيكي رو !
گفته فعلا" چون هنوز بازي عمومي نشده توي مولتي ايش ادم كم پيدا ميشه !

در حال حاضر اردن توي رده بندي كشورهاي جزو 10 كشور اوله و اندونزي اوله :|
خودتون ديگه مي فهميد اين يعني اين كه بازي رو زودتر پيچوندن !

اون که گفتن تو مولتی چند کشور هست که میتونید انتخاب کنید .معلوم نشد کدوم کشورها تو لیست هستن؟

چرا اونکه خیلی وقته توی تریلرش هم معلوم شد و فقط هم کشور های غربی که توی جنگ علیه تروریسم بودن هستن مثل امریکا . بریتانیا . کانادا . کره جنوبی اینا. کلا غربی ها دیگه :d
فقط من نفهمیدم که دقیقا کی با کی قراره بجنگه مگه 2 تیم نیست؟؟ یعنی یکی امریکاس اون یکی مثلا کانادا یا شایدم همینجور هرکی تو تیم میتونه ملت مورد نظر خودشو انتخاب کنه

آخرین ویرایش:
چرا اونکه خیلی وقته توی تریلرش هم معلوم شد و فقط هم کشور های غربی که توی جنگ علیه تروریسم بودن هستن مثل امریکا . بریتانیا . کانادا . کره جنوبی اینا. کلا غربی ها دیگه :d
پس چرا گفتن نمیدونم من اشتباه خوندم گفتن بیش از100 کشور هستن:d

نه فکر نکنم اینطور باشه اینم لینکش تو خود سایت رسمی http://www.medalofhonor.com/global
الان خبر درمورد این که چند کشور بودن رو پیدا کردم اینطوری نوشته بودن

شما در بازی Medal of Honor: Warfighter افتخار نمایندگی و جنگ برای کشور خود را بخش آنلاین خواهید داشت.

شرکت Electronic Arts اعلام کرد که در بخش آنلاین این بازی شما خواهید توانست برای کشور خود بجنگید و این بازی از ۱۹۰ کشور مختلف جهان پشتیبانی خواهد نمود.
+++++++++
که همش وعده الکی بود:|

من همین الان نسخه PC دانلود کردم و بازی کردم! فقط بگم گرافیک و صدا گذاری خیلی عالی کار شده. واقعا پیشنهاد می کنم بازی کنید . من که لذت بردم

الان خبر درمورد این که چند کشور بودن رو پیدا کردم اینطوری نوشته بودن

شما در بازی Medal of Honor: Warfighter افتخار نمایندگی و جنگ برای کشور خود را بخش آنلاین خواهید داشت.

شرکت Electronic Arts اعلام کرد که در بخش آنلاین این بازی شما خواهید توانست برای کشور خود بجنگید و این بازی از ۱۹۰ کشور مختلف جهان پشتیبانی خواهد نمود.
+++++++++
که همش وعده الکی بود:|

دوست عزیز حق با شماست من اشتباه کردم اینم لینک خبر Medal of Honor: Warfighter lets you fight for your country | VG247

ولی فعلا که من تو بتا دیدم همچین چیزی نبوده

ویرایش:
ای بابا من خودمم گیج شدم الا ویکی پدیا نوشته همون 12 کشور فقط هستن http://en.wikipedia.org/wiki/Medal_of_Honor:_Warfighter

دوست عزیز حق با شماست من اشتباه کردم اینم لینک خبر Medal of Honor: Warfighter lets you fight for your country | VG247

ولی فعلا که من تو بتا دیدم همچین چیزی نبوده
:d Electronic Arts رو متهم کردم:d
من که فعلا" دارم برایه 360 دان میکنم ببینم چطوریاست گرچه نمیتونم انلاین بازی کنم چون جیتگ هست
اگر اوکی بود و دوستان هم از مولتی راضی بودن منم دست به کار میشم واسه خرید
باید برم یکی از کلیه هامو بفروشم:p:d:| واسه این بازی ,همانطور پیش بینی کردم بازی 270 میفروشند شاید 10 تومن کمتر
فقط باید دید مولتیش چطوریاست
من که به امتیاز اینجور چیزا اعتقاد ندارم مهم خود گیمر هست که از بازی خوشش بیاد و تمام حالا بذاره بازی -10 بگیره یا 10

---------- نوشته در 01:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 AM ارسال شده بود ----------

من همین الان نسخه PC دانلود کردم و بازی کردم! فقط بگم گرافیک و صدا گذاری خیلی عالی کار شده. واقعا پیشنهاد می کنم بازی کنید . من که لذت بردم
دادا نشون گیریش چطوریاست؟ گیم پلیش چی ؟ صدا؟
انلاین زدی؟ این قضه کشورها درسته 190 تا ؟ یا سرکاری بوده
ممنون

دوستانی که أنلاینشا بازی کردن بیان بگن چطوریه به خصوص باگی ماگی دیدن که مثل باتل3 نصف أدم بره تو دیوار ما را خبر کنن

خداوکیلی این باگا باتل3 به ویژه اینکه تو أنلاین همه خوابیدنا نصفشون تو زمین یا دیواره بدجور میره رو اعصاب أدم امید واریم این مدال از این چیز میزا نداشته باشه:d

:d Electronic Arts رو متهم کردم:d
دادا نشون گیریش چطوریاست؟ گیم پلیش چی ؟ صدا؟
انلاین زدی؟ این قضه کشورها درسته 190 تا ؟ یا سرکاری بوده
ممنون
گیم پلی بازی خیلی به بتل 3 شبیه ! ولی یکم متفاوت شده! مثلا اسکوپ که میزاری می تونی از مگسک هم استفاده کنی! یعنی دو حالت برای Aim داره. دویدن و خشاب عوض کردن و یکسری از این جور گیم پلی ها به بتل 3 نزدیکه.
صدا گذاری که من 5.1 دارم، واقعا عالی بود! صدای محیط. اسلحه ها خیلی خوب کار شده بود. البته به نظر من.
گرافیک هم که دیگه جای خود!
آنلاین بازی نکردم چون هنوز آنلاین ریجن ما نیومده! 25 اکتبر! #:-s
(اینم بگم که من نسخه PC بازی کردم! و چون دوستمون پرسیدند نظرمو در مورد بازی تویه این تاپیک گفتم;) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or