Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نبودم يه چند ساعتي ترد من رو برداشتيد براي خودتون :|:d

اقا من صفحات قبل 2000 بار گفتم بازي CO-OP نداره :| اون همه اطلاعات دادم از بازي اما هيچ كس اصلا" نديدشون :|

خيلي وقت پيش گفتم خريد نسخه فيزيكيش به درد نميخوره !

در مورد اين كه هنوز هيچ نقدي هم نيمده من خودم هم دو به شك شدم و فعلا" ميخوام دست نگه دارم ببينم چي ميشه
گر چند چون شريكي هست اين پولي كه به اين منظور گرفتيم احتمالا" بايد بخريمش:|

رفيق SMM9 بيا مثل مرد توضيح بده ببينيم مشكل چيه از كجاست مولتي بده سينگل بده گرافيك بده چي بده اخه ؟

حالا اون حرفي كه رفيق SMM9 زد اين هم يه نقد ديگه از بچه هايي كه روي 360 زدن

در مورد بازی هم بگم که گرافیکش یه جورایی در تناقضه ولی مسلما در کل خیلی خوب هستش!مثلا نور پردازیه بازی عالیه و تکسچرها بیشتر جاها عالین ولی بعضی جاها تکسچرهای خیلی ضعیف دیده میشه.یا مثلا رو افکتهای آب به هیچ وجه کار نکردن حتی افکتها و رفلکسهای آب در cod هم بهتر از این بازیه که واقعا جای تعجب داره .مثلا در یکی از مراحل که زمین رو تا زانو آب فرا گرفته در صورت خوابین یا همون رفتن زیر آب .هیچ چیزی به اسم آب رو مشاهده نخواهین کرد یعنی آب رو فقط از سطحش به بالا ساختن و فکر این رو نکردن کسی ممکنه بره زیر آب!جالب اینجاست که در خیلی مراحل آب وجود داره!نمیدونم شاید این مشکلات در نسخه pc دیده نشن . در کل گرافیک بازی از بتل3 بدون هیچ شکی بالاتر هستش .یه سری افکت آتیش و انفجار هم که در بتل 3 فقط برای pc قابل رؤیت بود حالا در کنسول هم قابل مشاهده هستش!انفجار ها عالی کار شدن.تکسچرهای لباسهای همرزمهاتون هم واقعا بالاست.تنوع مراحل خیلی خوبه ریتم بازی اصلا شما رو خسته نمیکنه یعنی جایی که شما از ضد و خورد خسته میشین بازی مخفی کاری میشه و بالعکس .گیم پلی رانندگی هم در بازی خیلی روون و خوب از آب دراومده.بازی پر از صحنه های سینمایی هستش که در کنار صدا گزاری فوق العاده بازی لحضه های لذت برانگیزی رو برای شما به ارمغان میاره.موسیقیه بازی هم متناسب با صحنه خیلی خوب هستش و حس فضا رو به شما منتقل میکنه.همونطوری که یکی از دوستان گفتن بازی ترکیبی از بتل3 و ندای وظیفه شده .بازی در عین حال که دارای انیمشنهای سنگین و با ابهت بتل3 هستش دارای صحنه های شلوغ cod هم هستش.در این بین من خلاقیت خاصی به جز یکی دو مورد در بازی تا الان ندیدم.که اون هم گرفتن LB برای در اومدن از کاور و بازی کردن درها با روشهای مختلف هستش که یه جورایی المان نقش آفرینی داره چون از ابتدا تمام روش های بازکردن باز نیستن و شما با مهارت خودتون موفق به بازگشایی روشهای بیشتری میشین که اونهم فقط و فقط جنبه سینمایی داره و هیچ تاثیری در روند بازی نخواهد داشت!من که تا الان با بازی خیلی حال کردم البته درسته که گیم پلی و گرافیک و وسعت این بازی به هیچ وجه من الوجوه به هیلو4 نخواهد رسید ولی خوب همه بازیها که نباید مثل هیلو4 تاپ تاپ باشن وگرنه دیگه چیزی به اسم هیلو4 در بین بازیهای اکشن اول شخص نمی درخشید!در کل این بازی رو به هیچ وجه از دست ندین

يعني وقتي مي گن تفاوت را احساس كنيد يعني همين :|

خدارو شکر نسخه PS3 پک HD نداره!:|
مستقیم برید سر اصل مطلب!

اقا اين پك hd چيه چرا تاپيكشون 100 صفحه بخاطر اين جريان رفته جلو؟
تاپيك اينجا رو هم مثه اونجا در مورد پك hd ميكنيمو بلكل بحثو عوض ميكنيم:lol::))

از نظر گرافیکی بازی مشکل خاصی نداره در واقع همه چیزاش خوبه ولی من با گیم پلی اش مشکل دارم نمیدونم شاید هیلو رو بازی کردم از این خوشم نمیاد ولی به من که هیجان خاصی وارد نکرد الان که حرفهای اون دوستمون تو بخش 360 رو دیدم میرم بیشتر بازی کنم ببینم بهتر میشه یا نه در کل تا اومدن نقد ها و اینکه چند نفر بازی رو تموم کنن صبر کنید برا خرید و بعد اقدام کنید در ضمن من در مورد سینگل فقط دارم حرف میزنم و مولتیش رو تجربه نکردم

هیچی یه فایل 1.7گیگی هست که تو دیسک 2(نسخه 360) هست و شما دیسک 2 رو که میذاری تو دستگاه خودش پیغام میده که میتونی این رو نصب کنی که اگه نصب کنی گرافیک بازی بهتر میشه مثل کیفیت بافتها.... اینکه دوستان درموردش تو تاپیک 360 حرف میزنن بخاطر این هست که بعضی ها با مشکل کمبود فضا مواجه میشن برای نصب HD pack و میان میپرسن چیکار باید بکنن

آخرین ویرایش:
خب هنوز هیچی نشده یه پچ فک کنم در حدود 280 مگ برای نسخه ی فیزیکی ps3 اومده!!:d
اگه از استور بخریم شاید روش باشه!!!
در مورد گرافیک بازی خب به لطف موتور پرقدرت ea کل سری کال رو میزاره تو جیبش پس جای برای بحث نمیمونه!!!:d
صداگذاری هم که باز مثل گرافیک!!!
99% از اونایی هم که نسخه ی ps3 رو میگیرن براشون مولتی مهمه که خدا کنه خوب باشه!!!:-s
دیگه تو سینگل از بتل داغون تر نیس که:d
امتیاز و نقدهای سایت ها رو هم اصلا نگاه نکنین که یه مدته 180 درجه نظراتشون باهم فرق داره...یکی به یه بازی میده 9 اون یکی 4!!!
همون بهتر که فعلا نقد نشده:d
------------
میخواین صبر کنیم بتل 4 بیاد!!

---------- نوشته در 06:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

تاپيك اينجا رو هم مثه اونجا در مورد پك hd ميكنيمو بلكل بحثو عوض ميكنيم:lol::))
چون blu ray ندارن...از این مشکلات دارن:d
بازی رو 2 دیسک عرضه شده برای 360 یه دیسک برای بالا بردن کیفیت بازی و بخش مولتی بازی هستش یه دیسک هم بخش سینگل

هیچی یه فایل 1.7گیگی هست که تو دیسک 2(نسخه 360) هست و شما دیسک 2 رو که میذاری تو دستگاه خودش پیغام میده که میتونی این رو نصب کنی که اگه نصب کنی گرافیک بازی بهتر میشه مثل کیفیت بافتها.... اینکه دوستان درموردش تو تاپیک 360 حرف میزنن بخاطر این هست که بعضی ها با مشکل کمبود فضا مواجه میشن برای نصب HD pack و میان میپرسن چیکار باید بکنن
يا قرآننننننننننن:-o
دوره اخر الزمونه گمونم:-o

الان با شريك ام براي خريد مدال داشتم چت ميكردم من باب همين موضوع نتيجه اين شد :d

يكي از دوستان مشتركمون بازي رو خريده به صورت فيزيكي گفته كه گرافيك يه سر و گردن از بتل 3 بالاتره گيم پلي خوبه و داستانش هم معركه است ! گيم پلي بين بتل3 و كال !

من فقط نقل قول كردم :d

بابا بازم دم شما PS3 بازها گرم! لااقل تاپیک MOH شلوغه! PC که فقط خودم بودم خودم :d
البته یه زره مشکل قیمت و خرید بچه های بتل 3 بود که نمی تونند از اوریجین راحت خرید کنند!
من که بتل پرمیموم دارم 50 % تخفیف دادن بهم که MOH بگیریم. منم برای PC میگیرم با توجه به اینکه مطمئنم قدرت این بازی روی PC چیز دیگه ای خواهد بود! البته نمی خوام مقایسه کنم! فقط خواستم اعلام حضوری کرده باشیم !!:d
ولی خوب اگه راه داد برای PS3 هم میگیرمش. تا ببینم چی میشه.
ولی من که بهش خیلی امید دارم! هرچی باشه بهتر از MOH 2010 که خواهد بود!;)

الان که رفتم جلوتر نظرم یکم راجبه بازی تغییر کرد بازی بهتر شده نسبت به اوایل ولی خب بازم بیشتر از اینا انتظار داشتم تنوع تو گیم پلی هم بیشتر شده و یکی دو تا سورپرایز هم داره که واقعا عالی تو بازی گنجوندنش در کل نه انتظار یه بازی فوق العاده رو داشته باشید نه یهshit
البته اینم بگم تحت هیچ شرایطی ارزش 200-300تومن پول رو نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or