در مورد بازی هم بگم که گرافیکش یه جورایی در تناقضه ولی مسلما در کل خیلی خوب هستش!مثلا نور پردازیه بازی عالیه و تکسچرها بیشتر جاها عالین ولی بعضی جاها تکسچرهای خیلی ضعیف دیده میشه.یا مثلا رو افکتهای آب به هیچ وجه کار نکردن حتی افکتها و رفلکسهای آب در cod هم بهتر از این بازیه که واقعا جای تعجب داره .مثلا در یکی از مراحل که زمین رو تا زانو آب فرا گرفته در صورت خوابین یا همون رفتن زیر آب .هیچ چیزی به اسم آب رو مشاهده نخواهین کرد یعنی آب رو فقط از سطحش به بالا ساختن و فکر این رو نکردن کسی ممکنه بره زیر آب!جالب اینجاست که در خیلی مراحل آب وجود داره!نمیدونم شاید این مشکلات در نسخه pc دیده نشن . در کل گرافیک بازی از بتل3 بدون هیچ شکی بالاتر هستش .یه سری افکت آتیش و انفجار هم که در بتل 3 فقط برای pc قابل رؤیت بود حالا در کنسول هم قابل مشاهده هستش!انفجار ها عالی کار شدن.تکسچرهای لباسهای همرزمهاتون هم واقعا بالاست.تنوع مراحل خیلی خوبه ریتم بازی اصلا شما رو خسته نمیکنه یعنی جایی که شما از ضد و خورد خسته میشین بازی مخفی کاری میشه و بالعکس .گیم پلی رانندگی هم در بازی خیلی روون و خوب از آب دراومده.بازی پر از صحنه های سینمایی هستش که در کنار صدا گزاری فوق العاده بازی لحضه های لذت برانگیزی رو برای شما به ارمغان میاره.موسیقیه بازی هم متناسب با صحنه خیلی خوب هستش و حس فضا رو به شما منتقل میکنه.همونطوری که یکی از دوستان گفتن بازی ترکیبی از بتل3 و ندای وظیفه شده .بازی در عین حال که دارای انیمشنهای سنگین و با ابهت بتل3 هستش دارای صحنه های شلوغ cod هم هستش.در این بین من خلاقیت خاصی به جز یکی دو مورد در بازی تا الان ندیدم.که اون هم گرفتن LB برای در اومدن از کاور و بازی کردن درها با روشهای مختلف هستش که یه جورایی المان نقش آفرینی داره چون از ابتدا تمام روش های بازکردن باز نیستن و شما با مهارت خودتون موفق به بازگشایی روشهای بیشتری میشین که اونهم فقط و فقط جنبه سینمایی داره و هیچ تاثیری در روند بازی نخواهد داشت!من که تا الان با بازی خیلی حال کردم البته درسته که گیم پلی و گرافیک و وسعت این بازی به هیچ وجه من الوجوه به هیلو4 نخواهد رسید ولی خوب همه بازیها که نباید مثل هیلو4 تاپ تاپ باشن وگرنه دیگه چیزی به اسم هیلو4 در بین بازیهای اکشن اول شخص نمی درخشید!در کل این بازی رو به هیچ وجه از دست ندین