Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همين الانشم 20 تومن بدهكاريم و من هم بايد به اون دوستم بازم پول بدم كه ندارم :| تازه يه سري از چيز ميزهام رو فروختم :|
مايه دار اونيه كه ميره DARKSIDER2 ميخره يا SLEEPING DOGS يا ... :d

اين مد چي ه ؟ هموني نيست كه توش فقط چيز ميز از اسمون ميريخت و ملت همش داشتن با كيل استريك هاش حال ميكردن ؟:d

اینی که گفتی Drop Zone بود که مثله وحشیا به این کیل استریک ها حمله می کردیم و مپ رو به فنا می دادیم!
مد Infected ، شامل 25 نفر بازیکن هست با تجهیزات کامل.همون اول یکی از بازیکنا به انتخاب خود سیستم،شبیه آفریقایی ها میشه با چاقو و قدرت دویدن نامحدود! هر کی رو بزنه،اون طرف هم آفریقایی میشه و به همین منوال 24 نفر آفریقایی میشن و مثله زامبی دنبال اون یک نفر باقی مونده می گردند!:d
مد Hunted بازیه Crysis3 هم یک جورایی برگرفته از همین مد MW3 هست!

اها از اين مدلي :d
نه توي اين فعلا" 5 تا مد رو مستقيما" گفتن ولي توي يه تريلر گفته بود 35 تا مد !

مشكلي نيست براي اون هم BO2 رو ميخريم كه الان هر وقت بياد پولش رو هم گرفتيم :d

اها از اين مدلي :d
نه توي اين فعلا" 5 تا مد رو مستقيما" گفتن ولي توي يه تريلر گفته بود 35 تا مد !

مشكلي نيست براي اون هم BO2 رو ميخريم كه الان هر وقت بياد پولش رو هم گرفتيم :d

امیدوارم BO2 داشته باشه این مد رو!:d
چیزه فوق العاده فانی هست و شدیداً رقابتی!
یک مهارت خاصی می خواد که آدم گلیمشو از آب بکشه بیرون در این مد چون همه تا سر حد مرگ تلاششون رو می کنند که هم چاقو نخورند و هم یا همکاری تیمی داشته باشند یا هم تیمی ها رو سپر بلا کنند برای کشتن تعداد بیشتری از آفریقایی ها!:d
از اون ور آفریقایی هم از در و دیوار سعی می کنند تا یا خنجر پرت کنند یا knife کنند و بعضی وقتا مثله یک گله گرگ،همه می پرند روی یک بدبخت و knife ش می کنند!:d

نه من مد دراپ زون رو مي گم :d

فعلا" اين EA و DC بوووووووووق هيچ اطلاعاتي ندادن بيرون از بازي حتي امبارگو رو هم برنداشتن :|
اصلا" كسي درست نميدونه كلاس ها چه مدلي اند اين 360 اي ها هيچي نميگن :|
ولي يه چيزي ديدم در حد تيم ملي فاجعه :| G36 عزيزم رو كاربين حساب نكردن ASSAULT RIFLE گرفتنش :| يعني توهين بزرگتر از اين نميشه :|

دوستان بازی فردا انگار میاد قیمت تخیلی 250 هست.:(

بله :|
ما كه قبل گرونتر تر تر شدن دلار رفتيم خريديم نفري حدود 100 تومن پامون در اومد ! باور كنيد اينطوري خيلي بهتره بعدا" هم راحتتر ميتونيد بفروشيدش ! الان شما يان رو كه بعدا" نميتونيد زير 100 بفروشيد ! مجبوريد 150-200 بديد كه كسي نمي خره :|

بله :|
ما كه قبل گرونتر تر تر شدن دلار رفتيم خريديم نفري حدود 100 تومن پامون در اومد ! باور كنيد اينطوري خيلي بهتره بعدا" هم راحتتر ميتونيد بفروشيدش ! الان شما يان رو كه بعدا" نميتونيد زير 100 بفروشيد ! مجبوريد 150-200 بديد كه كسي نمي خره :|

شما از استور خریدید درسته؟

منم از استور سه شنبه شب میگیرم
تا دانلود بشه یه 2 روز فک کنم طول بکشه:-s
بعد از تموم کردن سینگل بیاین آنلاین!:d
---
بعد مگه کال هم میاد رو استور؟سونی که چیزی نگفته فعلا:-/

آقا یه سوال دیگه.
من بتل پرمیوم دارم برای PC و کد تخفیف 50 % گرفتم برای مدال. ولی حالا اگه یه وقتی بخوام از این کد برای PS3 از Origin خرید کنم که مشکلی نداره؟!
البته بگم درصدش که برای PS3 بگیرم خیلی کمه! چون مدال با توجه به قدرت سیستمم برای PC خواهم خرید!

شما از استور خریدید درسته؟

هنوز نيمده كه بخريم اما خواهيم خريد :d

منم از استور سه شنبه شب میگیرم
تا دانلود بشه یه 2 روز فک کنم طول بکشه:-s
بعد از تموم کردن سینگل بیاین آنلاین!:d
---
بعد مگه کال هم میاد رو استور؟سونی که چیزی نگفته فعلا:-/

ميخواي از چه استوري بگيري ؟ US ؟ US پس فردا مياد يعني 23 اكتبر كه همون 3 شنبه ميشه
رفيق با PS3 PRO XY دانلود مي كني ؟
يعني چي ؟ يعني نمياد :|:-s باو مياد من رو سكته نديد :| بچه ها هم كارت گرفتن كه روي استور بخرنش از جمله صادق !

آقا یه سوال دیگه.
من بتل پرمیوم دارم برای PC و کد تخفیف 50 % گرفتم برای مدال. ولی حالا اگه یه وقتی بخوام از این کد برای PS3 از Origin خرید کنم که مشکلی نداره؟!
البته بگم درصدش که برای PS3 بگیرم خیلی کمه! چون مدال با توجه به قدرت سیستمم برای PC خواهم خرید!

اون 50% تخفيف مربوط به نسخه PC بازي هست و اينكه اوريجين هم باز فقط مال PC ه و روي PS3 كه نداريم :d

اقا يه چيز جالب ديگه هم ديدم :d
سيستم بازي كيل استريك نيست مثل CoD كه با كشتن تقاضاي نيروي هوايي يا خمپاره يا ... كنيد بلكه اسم سيستم اش SUPPORT ACTION POINT ه كه اگر شما حتي DAMAGE ASSISST هم بگيري اين خط اش پر ميشه و حتي اگر كسي رو هم نكشيد مي تونيد به خمپاره و ... برسيد فقط درصد امتياز و پر شدن با كشتن دشمن هاتون بيشتره

هنوز نيمده كه بخريم اما خواهيم خريد :d

ميخواي از چه استوري بگيري ؟ US ؟ US پس فردا مياد يعني 23 اكتبر كه همون 3 شنبه ميشه
يعني چي ؟ يعني نمياد :|:-s باو مياد من رو سكته نديد :| بچه ها هم كارت گرفتن كه روي استور بخرنش از جمله صادق !

اون 50% تخفيف مربوط به نسخه PC بازي هست و اينكه اوريجين هم باز فقط مال PC ه و روي PS3 كه نداريم :d

اقا يه چيز جالب ديگه هم ديدم :d
سيستم بازي كيل استريك نيست مثل CoD كه با كشتن تقاضاي نيروي هوايي يا خمپاره يا ... كنيد بلكه اسم سيستم اش SUPPORT ACTION POINT ه كه اگر شما حتي DAMAGE ASSISST هم بگيري اين خط اش پر ميشه و حتي اگر كسي رو هم نكشيد مي تونيد به خمپاره و ... برسيد فقط درصد امتياز و پر شدن با كشتن دشمن هاتون بيشتره
من براي cod نگرفتما:d ولي به احتمال زياد مياد رو استور
Moh w اگه مثل moh 2010 kill streak هاش بالانس نباشه فاتحش خوندس:d

آخرین ویرایش:
آره از us میگیرم:x
نه من با خود ps3 میگیرم...با اون برنامه یه بار فایل رو گرفتم نتونستم انتقال بدم دیگه بی خیال شدم..به نظرم با خود ps3 بهتره:-s...سرعتش هم فرقی نداره
ولی فعلا خبری از عرضه ی کال روی استور در روز ریلیز مثل مدال و اساسین و .... نیست!!
ولی خلاصه صبر کنین میاد:d

هنوزم نگرانم که 60$ نازنین توی اکانت رو بدم برا این ! :d دیروز یه جا خوندم EA هیچ نسخه ای برای منتقدا نفرستاده !

EA has decided not to send us copies of the game until the day it ships. If you've watched the show over the last few years, I think you know: BUYER BEWARE, maybe?

اینم منتقد گیم اسپات ( دوستان RE فن ایشون رو خوب میشناسن :d )
i489758_wkjp5.jpg

اگه اینجوری باشه نمره ها خیلی دیرتر میاد دیگه ! نه ؟ :d
من از این لحاظ نگرانم مثلاً یه کمپانی اگه بازیش شاخ باشه زود اونو با شوق و ذوق میفرسته برا منتقدا تا 2-3 روز قبل عرضه نمره ها بیان ملت هایپ شن !:d واقعاً نفرستادن یه نسخه از بازی برای منتقدا تا رو عرضه کاملاً نشون میده که خود شرکت سازنده میدونه منتقدا بهش چند میدن ! مواظب باشید :d

^
وضع بازی از تریلرهاش معلومه اما من از نمره بالا گرفتن بازی شدیدا خوشحال میشم با این که اصلا قصد بازی کردنش رو ندارم ولی مدال افتخار رو بدجور دوست دارم و باهاش خاطره زیاد دارم امیدوارم اسم مدال افتخار رو خراب نکنه .

از همه تشكر مي كنم براي خالي كردن دل بنده :|

در مورد اينكه هنوز نسخه هارو نفرستاده ! يادمه سر mw2 هم مشكل همين بود كه اصلا" نسخه ها تا قبل انتشار به سايتها داده نشد و سر همين و دير كردن GS براي دادن نقد كلي ملت گير دادن به GS

حالا منم باز گفتم صبر مي كنم تا نقدهاش بياد اما اقا قبول داشته باشيد تا خود ادم بازي نكنه يه چيزي رو نمي فهمه خوبه يا بده ! حالا 100 ا منتقد هم هر چي بخوان بگن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or