Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما که یجورایی خرید رو قطعی کردیم و کارت هم گرفتیم اما با این اطلاعاتی که نوشتی دلمو زد ! :| چیز خاصی واقعاً نداره ! :d
اگه با این وضع باشه و کو-آپ نداشته باشه من Cod رو ترجیح میدم چون هرچی نداشته باشه زامبی داره :d صبر میکنیم چند روز دیگه نمره ها میاد
پ.ن : هیچ چیز بتل نمیشه ! واقعاً فکر کنم دایس بتل 4 رو هم اندازه 3 نتونه خفن و فان بسازه ! :d

به قول يكي داخل فروم هاي همين MoH كه گفته بود MoH يه شوتر خوب اما يه بازي ثانويه است !
مثلا" يكي خيلي CoD ميزنه حال ميكنه يه كم گرافيك بهتر ببينه مياد اين رو چند ساعت ميزنه باز ميره سراغ CoD

يه مقدار سرعت مردن افراد بالاست يعني سلامتي زود ته ميكشه ! بايد بيشترش كنند
اين براي ما يعني فاجعه چون جديدا" لگ و ليتنسي عجيبي پيدا كرديم :|

اما از يه لحاظ حتي نسبت به BF3 هم برتري داره اونم اينه كه خودت ميتوني از يارت سلامتي و مهمات بگيري مثل بتل نيست هر كاري كه مي كني يه سري بوووووووووق نمي فهمن اصلا" اون بسته هاي سلامتي و مهمات براي چي اند :|

من خيلي دوست دارم بخرمش و ميخرمش اما بازم صبر مي كنم تا نقد ها بيان :| ( 6 روز مونده هنوز امبارگو رو برنداشتن :| )

دوستان کسی این کلیپ جدید مولتی پلیر رو نشون میده دیده؟
NERO 7 و دوستان دیگه راست میگفتن که شبیه کال اف دیوتی هست:|8-| رسما" انگیزمون فروکش کرد کمی:d
با این شرایط بازار (ارز به این صورت داره میره بالا)فکر کنم بازی اگر بیاد 270 تومنی باید باشه:| شاید بیشتر

دقيقا" روزي كه ما 60 دلار رو گرفتيم با دوستم فرداش كارت psn گرون شد الان هم كه مثل اينكه بازم قيمت ها بدتر رفته بالا :|

قیمتا از گرونی ما قبل ارزونی سه روزه هم بیشتر شده!:d
اگر نمراتش بالای 8.5 باشه،می خرمش و اگر باز در نسخه کنسولی گند بزنه،عطایش را می بخشیم..

قیمتا از گرونی ما قبل ارزونی سه روزه هم بیشتر شده!:d
اگر نمراتش بالای 8.5 باشه،می خرمش و اگر باز در نسخه کنسولی گند بزنه،عطایش را می بخشیم..

بالای 8.5 که یه FPS این مدلی نمیتونه بگیره ! :d انتظارات رو بیار پایین ! :d همین بتل 3 نمراتش زیاد جالب نبود اما دیدی انتظار همه ی گیمر ها رو نسبت به بخش مولتی پلیر (توی کنسول ) شدید برده بالا !
پیش بینی من 8 از گیم اسپات و 8.5 از IGN ـه !
این تریلر هم تازه اومده ! مثل اینکه طراحی محیط و اسلحه ها خوبه , میمونه گیمپلی که صبر میکنیم تا منتقدا نظر بدن :d

بالای 8.5 که یه FPS این مدلی نمیتونه بگیره ! :d انتظارات رو بیار پایین ! :d همین بتل 3 نمراتش زیاد جالب نبود اما دیدی انتظار همه ی گیمر ها رو نسبت به بخش مولتی پلیر (توی کنسول ) شدید برده بالا !
پیش بینی من 8 از گیم اسپات و 8.5 از IGN ـه !
این تریلر هم تازه اومده ! مثل اینکه طراحی محیط و اسلحه ها خوبه , میمونه گیمپلی که صبر میکنیم تا منتقدا نظر بدن :d
وقتی قراره برای یک بازی 60 دلاری،220 هزار تومن خرج کنیم که مسلماً قیمت واقعیش نیست و هزار کس و ناکس روش داره سود می کنه،بنابراین یک اصولی رو هم برای خرج کردن پولمون باید در نظر بگیریم!:d
به شخصه تنها FPS با کیفیت امسال رو FarCry3 می دونم که واقعاً ارزش 220 تومن رو داره.و بازیه بعدی،Crysis3 هست که مولتی پلیرش فوق العاده شده با توجه به سبک خاص گیم پلیش.
این مدال افتخار و بلک آپس2 از نظر کلیت ارزش،افت خیلی بدی داشتند و اگر زامبی مد بلک آپس2 نبود،عمراً سمتش هم نمی رفتم..
من که خرید بازی با متای زیر 85 رو ظلم به بازیایی مثله دارک سایدرز2 می دونم که در عین پرداخت عالی،بخاطر گل مالی شدن سلیقه ی گیمر های امروزی،استودیو سازنده و ناشرش رو تا مرز نابودی پیش برد در حالی که زحمتی که براش کشیده شده،10 ها بار از عنوانای پر فروش امسال بیشتر و ارزشمند تر بوده.
به هر صلاح دولت خویش،خسروان دانند!:d

منم فكر نمي كنم 8.5 بياره ! ميتونه 8 بياره و در شرايط از يه سري سايت ها 9 و اينها بياره اما بايد بازم ديد!
نميدونم تا حالا دقت كردين يا نه اما شباهت بعضي انيميشن هاي بازي با بتل 3 غير قابل انكاره :d

دوستان ایا این حرف درسته که اگه مدال افتخار رو بازی کنیم داستان کال اف دیوتی جدید را بهتر خواهیم فهمید گویا داستان مدال افتخار مربوط میشه به کال اف دیوتی:-o

دوستان ایا این حرف درسته که اگه مدال افتخار رو بازی کنیم داستان کال اف دیوتی جدید را بهتر خواهیم فهمید گویا داستان مدال افتخار مربوط میشه به کال اف دیوتی:-o
بعضیا زود دور برداشتن,مگه بازییش کردید که حرفای مضخرف و بچه گونه می زنید آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:-&

اين مدالو بتل كه همش تو سينگل پلير گند ميزنن ايندفعه هم فك نكنم معجزه بشه
شايد تو مولتي مثه بتل حرفي واسه گفتن داشته باشه گرچه بعيد ميدونم

اين مدالو بتل كه همش تو سينگل پلير گند ميزنن ايندفعه هم فك نكنم معجزه بشه
شايد تو مولتي مثه بتل حرفي واسه گفتن داشته باشه گرچه بعيد ميدونم
میدونی داداش من که از این شوتر ها خوشم میاد اخه لامصب ها جنگ رو خیلی زیبا به روایت تصویر میکشن ادم مو تو تنش سیخ میشه فکرشو کن که یک مانیتور 3 بعدی داشته باشی و در حال بازی کردن کال اف دیوتی ناگهان ی موشک کروز از تو مانیتورت بیاد تو صورتت. فقط باید بگم هیجان داره داداش خیلی هم هیجان داره.

اين يكي فكر نكنم فرقي بكنه !
بتل روي PC چون 64 نفره بود زمين تا اسمون با بتل روي كنسول ها فرق داشت اما اين بار فكر كنم همه نسخه ها 20 نفره هستند
به جز جريانات كنترل و موس و كيبورد و همچنين بحث هاي مربوط به گرافيك تفاوت ديگه نبايد باشه
البته خوب بازيكن هاشون هم تفاوت دارن :d اصولا" تعداد نوب ها روي كنسول كمي بيشتر از PC ه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or