Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يه سري باگ هاي مربوط به صدا داره مثل بتل 3
توی BF3 هر وقت صدا برام قطع میشه + کشته شدن، من این شکلی میشم!!!

44845413206718503741.png

داشتم توی فروم Battlelog چرخ میزدم، مثل اینکه Hit Detection هم مشکل داره! خدا کنه بیشتر مشکلات رو درست کنند.....
مشکلات لانچ خیلی روی مخه.

خب منم چند مرحله از بازیو رفتم اول اینکه بازی خیلی خیلی شبیه بتل 3 (البته طبیعیه چون موتور ها یکیه) کلا بازیه خوبیه و خیلی از بتل 3 سینمایی تر کار شده و بخش صدا که فوق العادس. اما بازی رو که شروع میکنید اوایل احساس میکنید که خسته کنندس اما جلو که میرید بازی هیجانی تر میشه و اینکه حتما دوستان رو Hard برن جلو چون بازی خیلی سادس و زود مرحله ها رو میشه رد کرد و حرف اخر اینکه کسی که با سینگل بتل 3 حال کرده که با این زندگی میکنه ولی کسانی که حال نکردن با اون فکر نکنم خیلی از این خوششون بیاد کنه. بالاخره مدال دیگه:d
مولتیش هم که آپدیت میخواد فعلا حوصله ندارم:d تازه 200mb هم هست اونم با سرعت پی اس ان که در حد بوق هم نیست

باز هم برگشتم :d

اون مشكلات صدا رو كه بتل هنوز كه هنوزه داره و بعضي مواقع پيچيده تر هم ميشن ! مثلا" من يادمه قبل از اخرين پچ يه مشكل داشت بازي كه صداهارو درست پخش نميكرد مثلا" توي بازار بودم صداي اسپاون بيكن مي اومد اما هر چي مي گشتم هيچي نبود :|
ولي مشكل هيت ديتكشن رو كه خيلي هم روي مخه يادمه بيشتر داشتن توي زمان بتا بررسي ايش مي كردن و اينكه در مورد شباهت هاش به همين مشكلات بتل مي گفتن كه من نفهميدم بتل كجاش مشكل هيت ديتكشن داره ( گر چند خودم يه بار يادمه با مسلسل LAV زدم تو سر يارو خونش كمتر از نصف شد ! حالا نميدونم مشكل از همين بود يا از لگ و ... )

نه رفيق اون لينك رو بچه ها ميگرن ا PS3 PR O XY بازي رو از طريق كامپيوتر دانلود مي كنن تا هم سريعتر و راحتتر و با قابليت و قطع و وصل كردن بتونن بازي كنن ! شما حتي اگر هم اينو بگيري به خود قسمت خريداري شده MoH داخل اكانت ات احتياج داري تا بتوني دانلودش كني كه نداريش انگار !

با توجه به صحبت هاي NOWGAMER انگار واقعا" رفت تو پاچه مون :-s=((
حالا البته ما براي مولتي ايش گرفتيم كه اون مهمه و نقد اش نكرده ! سينگل اين و بتل 3 كلا" حالت فان داره و جنبه تروفي گرفتن :d

این لینک چیه ؟؟؟؟ یعنی بازیه کامله ؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟ مگه نباید از استور بخریم؟

داداش من بازی رو از استور گرفتم بعد با یه نرم افزار لینک رو از حلق کنسول کشیدم بیرون ( روش ـش توی بخش PS3 هست ) بعد اون دوستمون تقاضای لینک کردن منم گذاشتم :d
این لینک رو بعد از دانلود با همون روش انتقال میدی به PS3 و از سرعت کم دانلود توی PS3 رنج نمیبری ! :d این لینک برای استور آمریکاست

من الان دارم آپدیت میکنم تموم شه میرم مولتی ببینم چطوره . ولی بعید میدونم مولتیش چیزه خاصی داشته باشه همون بتل 3 با مپ های جدید تازه شاید بدتر هم باشه

دوستان بهتره دعوا نكنيم و منتظر بمونيم :d

به گمونم 60$ نازنين رفتتوي پاچه همگي مون :|
:d

من با یکی از بچه ها ( نوید ) دیشب تلفنی حرف زدم انقدر از بازی تعریف کرد من پشت تلفن دهنم آب افتاد :d
من که عین خیالم نیست چون خودم عاشق مدال 2010 بودم با اینکه نمره هاش بد بود ! :d اینم مثل اون میشه و مطمئنم که میتونم با بازی ارتباط برقرار کنم ! :d

دوستان بهتره دعوا نكنيم و منتظر بمونيم :d

به گمونم 60$ نازنين رفتتوي پاچه همگي مون :|
:d
باو امیدوار باش:d
قبل از بازی حتما آپدیت رو نصب کن!!!
نمرات بازی هم مثل اینکه به خاطر همین آپدیت دیرتر میاد
گرافیکش هم تو یه نقدی که خوندم گفته بود روی کنسول ها مثل بتل روی pc هستش:d
------
الان ما میتونم ایران تو رده بندی مولتی بالا ببریم...شاید دولت یه چیزی بهمون داد..یکم دلار مرجع=)):d

خو باو ما هم از نويد شنيديم كه بازي خوبه :d هر دفعه گفته بازي عاليه و غيره :d

الان هم ميشه ايران رو برد بالا ! فعلا" با 14 تا بازيكن نخبه و 1300 تا توكن ايران 134 ام جهانه :| البته فعلا" 9 تا كشور توي ليست واقعي هستن چون بايد بالاي 500 تا بازيكن نخبه داشته باشه يه كشور تا بشه روش حساب كرد !
مثلا" اسپانيا 132 بود ! يا جزاير كيپ تاون جزو 20-30 تاي اول بود :d
كره جنوبي اوله :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or