Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک بنده خدایی بازی رو برام قراره بیاره!:d(کوفت باشه،مفت باشه!:d)
شاید بیام برای کل کل. البته بیشتر بچه های این جا در لیستم هستند و هر وقت گرفتم،JOIN میشیم به همرزمان!

من که از مولتی بازی راضیم . به من که خیلی فاز داده بعد از مدتها بتل 3 زدن. یادمه مدال 2010 کلی انتقاد داشت! نمرش هم که پایین بود ولی من خیلی باهاش حال کردم! لااقل بیشتر از COD !! اینکه دیگه از 2010 چند سر و گردن بالاتره! جای خود داره. تا اینجای کار از خرید هم راضیم.
خو باو ما هم از نويد شنيديم كه بازي خوبه :d هر دفعه گفته بازي عاليه و غيره :d

الان هم ميشه ايران رو برد بالا ! فعلا" با 14 تا بازيكن نخبه و 1300 تا توكن ايران 134 ام جهانه :| البته فعلا" 9 تا كشور توي ليست واقعي هستن چون بايد بالاي 500 تا بازيكن نخبه داشته باشه يه كشور تا بشه روش حساب كرد !
مثلا" اسپانيا 132 بود ! يا جزاير كيپ تاون جزو 20-30 تاي اول بود :d
كره جنوبي اوله :|
ببینم بازی کن های کنسول ها و PC با همدیگه حساب میشن دیگه، درسته؟ چون من الان 14 تا بازیکن واسه ایران نمیبینم که خوب 4 تاشون تویه PC هستن . پس این کلا داره همه کنسول ها رو با هم حساب میکنه؟

صادق اينترنت اش از اون مدلهايي كه خيلي پول بالاش ميدن :d
منم ميتونستم 10 گيگ بخرم 50 تومن اما ديدم فايده نداره به خاطر همين شريك ام گفت دانلود مي كنم بعد براي تو هم ميفرستم يعني دست كم اش هفته ديگه من هم ميام :|

فكر كنم همه كنسول هارو با هم حساب كنه ! در ضمن بازيكن هارو حساب نمي كنه افرادي كه خوب بازي ميكنند رو انگار حساب مي كنه ! و گرنه يعني امر يكا 16000 تا بازيكن داره :|
صادق ايران هم كم بازيكن نداره اگر بخواد همه كنسول هارو با هم انتخاب كنه خيلي ميشه ! حداقل PC و PS3 بازيكن زياد داره ! همين بتل 3 با اين كه ممنوع بود اما ببين چقدر بازيكن داريم !

يه سري هم دارن از گرافيك پايين توي مولتي گله مي كنن و مي گن پايينه :|

اقا من حوصله ادد كردن ندارم :d
من رو خودتون ادد كنيد :d

HAWK__DRAGON
دوتا اندرلاين داره

آخرین ویرایش:
من سرعتم ٤٠٠-٥٠٠ kb/s هستش
من خوشحال بودم گفتم دانلود تموم شده حالا اين انتقالش از pc به ps3 هم از دانلود بد تره :|:d خيلي طولانيه
----
مولتي كه معلومه گرافيكش پايين تره ديگه گله كردن نداره:d
Lol http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-24-medal-of-honor-warfighter-review
Yet even at its best, Warfighter's multiplayer is only ever pretty good, hampered as it is by the same rough edges that blight the campaign. Map clipping is common, damage levels feel inconsistent, killstreaks are unbalanced and the generally ragged feel blights some otherwise promising maps. Customisation options are plentiful, but cluttered menus and an overly busy interface mean that finding your feet and stamping your identity on the game are more arduous than they need to be.

آخرین ویرایش:
من سرعتم ٤٠٠-٥٠٠ kb/s هستش
من خوشحال بودم گفتم دانلود تموم شده حالا اين انتقالش از pc به ps3 هم از دانلود بد تره :|:d خيلي طولانيه
----
مولتي كه معلومه گرافيكش پايين تره ديگه گله كردن نداره:d

بیا باهم بریم الان ماله منم تموم میشه. من هستم تو friend ات؟؟ اگه نیستم اددم کن

به معنای واقعی کلمه،" گند " زده!:))
نمرات همه 5 یا 6!:|
اصلا به این نمرات بازی ها توجه نکنین;;)
نمونه اش evil!!!...که بهش 4.5 دادن..همون سایت به بازی ایرانی گرشاسب 5 داد=))...من که خودم بازی کردم نمره 8.5 - 9 رو بهش میدم:-$
این نمره ات رو 4 تا گیمر مثل خودمون:d که این بازی رو انجام میدن براساس علاقه و سلیقه خودشون به بازی ها میدن.
پس اصلا نمره ات رو نگاه نکنین و بازی کنین بعد خودتون نمره بدین .. بازی رو هم که دیگه خریدیم:d

این ها همش دست های پنهان اکتی ـه که میخواد نمره های مدال داغون باشه :d من خودم از 3 نفر که روی PS3 زدن پرسیدم بعد گرفتم همه تعریف میکردن ! حتی اونایی که توی 360 فقط کمپین رو زدن !
بهرحال 60$ دادیم پاش جبوریم نیمه پُر لیوان رو ببینیم و از بازی لذت ببریم که میبریم :d

دوستاني كه مي خوان نسخه ps3بگيرن به نظرم دوباره فكر كنين بهتره. من امروز 1ساعت بازي كردم.بازي تو بهترين حالت يه كپي دست دوم از bf3هستش.مدال 2010 به نظرم خودش يه اتمسفر خاص داشت ولي اين نسخه از اين لحاظ فاجعه هستش. ميتونستن با رفع مشكلات نسخه قبل به راحتي يه بازي خوب بسازن .سعي كرده هم يه كپي از بتل باشه و هم cod. بازي فقط از لحاظ گرافيكي خوش ساخت هستش

صادق دخلت مياد الانه تقريبا" :d طبق تجربه اگر سيگنال مودمت 100% باشه حدودا هر گيگ 15 دقيقه طول مي كشه تا فرستاده بشه رو PS3 :| تازه بعدش هم بايد حدود 3/4 اين زمان رو بذاري براي نصب كردن :|
البته خوب بسته به نوع مودم و ... هم داره ولي خوب ديگه :d

ببينيد دوستان نمره و خوش گذشتن به ادم و غيره يه چيز سليقه ايه ! مثلا" يه سري بودن اصلا" با بتل حال نكردن نمونه اش دوست خودم ! 45 دقيقه بازي كرد اصلا" خوشش نيومد ! اينجا هم جريان همونه !
مثلا" من خودم با ACE COMBAT : AH خيلي حال كردم اما همين گيم اسپات بهش 5.5 داد و كوين ون اورد كه خيلي قبولش دارم بازي رو زد خورد كرد :| اما من خيلي حال كردم الان هم دلم براش تنگه :(

ولي اين تيكه نقد يورو گيمر زد تو حالم :|:|:|

این ها همش دست های پنهان اکتی ـه که میخواد نمره های مدال داغون باشه :d من خودم از 3 نفر که روی PS3 زدن پرسیدم بعد گرفتم همه تعریف میکردن ! حتی اونایی که توی 360 فقط کمپین رو زدن !
بهرحال 60$ دادیم پاش جبوریم نیمه پُر لیوان رو ببینیم و از بازی لذت ببریم که میبریم :d

اينها همش حرف هاي اين نويد ه :d
اين قسمت اخر حرفت رو هم درست مي گي :d

راستي يكي از چيز هاي خوب داخل بازي اينه كه ارتباط مستقيم با بتل لاگ داره يعني هر چي تو بتل لاگ اتفاق بيفته مستقيم ميره روي كنسولتون و نمايش داده ميشه !
مثلا" توي بتل لاگ و با PC براي دوستم نويد پيغام ميدادم اون هم درحالي كه با PS3 داشت بازي ميكرد جوابم رو ميداد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or