ببینم بازی کن های کنسول ها و PC با همدیگه حساب میشن دیگه، درسته؟ چون من الان 14 تا بازیکن واسه ایران نمیبینم که خوب 4 تاشون تویه PC هستن . پس این کلا داره همه کنسول ها رو با هم حساب میکنه؟خو باو ما هم از نويد شنيديم كه بازي خوبه :d هر دفعه گفته بازي عاليه و غيره :d
الان هم ميشه ايران رو برد بالا ! فعلا" با 14 تا بازيكن نخبه و 1300 تا توكن ايران 134 ام جهانهالبته فعلا" 9 تا كشور توي ليست واقعي هستن چون بايد بالاي 500 تا بازيكن نخبه داشته باشه يه كشور تا بشه روش حساب كرد !
مثلا" اسپانيا 132 بود ! يا جزاير كيپ تاون جزو 20-30 تاي اول بود :d
كره جنوبي اوله![]()

:d خيلي طولانيهYet even at its best, Warfighter's multiplayer is only ever pretty good, hampered as it is by the same rough edges that blight the campaign. Map clipping is common, damage levels feel inconsistent, killstreaks are unbalanced and the generally ragged feel blights some otherwise promising maps. Customisation options are plentiful, but cluttered menus and an overly busy interface mean that finding your feet and stamping your identity on the game are more arduous than they need to be.
من سرعتم ٤٠٠-٥٠٠ kb/s هستش
من خوشحال بودم گفتم دانلود تموم شده حالا اين انتقالش از pc به ps3 هم از دانلود بد تره:d خيلي طولانيه
----
مولتي كه معلومه گرافيكش پايين تره ديگه گله كردن نداره:d
اصلا به این نمرات بازی ها توجه نکنینبه معنای واقعی کلمه،" گند " زده!
نمرات همه 5 یا 6!![]()

...من که خودم بازی کردم نمره 8.5 - 9 رو بهش میدم
تازه بعدش هم بايد حدود 3/4 اين زمان رو بذاري براي نصب كردن 
اما من خيلي حال كردم الان هم دلم براش تنگه 

این ها همش دست های پنهان اکتی ـه که میخواد نمره های مدال داغون باشه :d من خودم از 3 نفر که روی PS3 زدن پرسیدم بعد گرفتم همه تعریف میکردن ! حتی اونایی که توی 360 فقط کمپین رو زدن !
بهرحال 60$ دادیم پاش جبوریم نیمه پُر لیوان رو ببینیم و از بازی لذت ببریم که میبریم :d