Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان من تو اون مرحله ای که تو قبرستون هست و یه اسنایپر داره گیر کردم. نمی دونم چه طوری باید ردش کنم؟

بعد از اینکه کامل رفتی جلو . سمت چپت اگه بری یه قسمت اونجایی که اسنایپیه وایساده خالیه از اونجا می تونی بکشیش !!

دوستان میشه اخر بازی
انتخاب کرد که طرف رو بکشیم یا نه؟
اگه منظورت اون پلیس ـه هست که Grenade Launcher دستشه و میزنیم میترکونیمش آره (که اچیومنت هم داره) ولی اگه یارو رو میگی که هواپیماشو منفجر میکنیم خیر، بعدا تو اخبار (همونجا که لبه ساحل تو بار نشستی) میگه که خودش تو زندان خودکشی کرده

آخرین ویرایش:
بکر کیه؟:دی من زیاد با اسم های اشخاص این بازی اشنایی ندارم:دی منظورت همون پلیس سیاه پوستـس؟:-/
محافظ شوهر فابیانو دیگه که میاد شوهرشو میکشه یه بار تو اداره پلیس گیرش میاری ولی من زدم کشتم هر دوتا رو نمیدونی چه حالی داد اون ویکتور هم زدم تو سرش که سرش پرید اون ور :))

آقا به نظرتون MAX Payne 4 هم میاد؟:-b

لامصب بازی مثل تریاک میمونه میشینی پاش دیگه خرابش میشی ، دمو هاشم زیادن ، دیگه نمی تونی پاشی !
منو واقعا برد تو جو مکس پین 1 و 2
چند نکته :
چیزی که برام خیلی جالب و لذت بخشه رئال بودن بازیه که از راک استار همین انتظار هم میره ، مثلا موقع شیرجه ها وقتی به در و دیوار برخورد کنی قشنگ واکنش نشون میده یا بالا و پایین رفتن از پله ها و یا فیزیک دشمنان هنگام مردن یا خونی شدن رد پا هنگاه رد شدن از روی جنازه و . . . نکاتی است که با زرافت خاصی به آنها پرداخته شده .
ایرادی که به شخصه به بازی دارم :
کمبود صحنه های سینمایی در دمو ها
داستان نامناسب (از نظر من)

با چیزی که خیلی حال کردم استایل کاراکتر در حال شلیک کور با اسلحه کلت بود
خود شخصیت پردازی با اون صدای خسته هم عالیه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or