Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

به نظر من اگه بازی تو همون جو خیابون های برفی نیویورک بود خیلی حالش بیشتر بود چون من تو برزیل زیاد داستان جالبی نمیشد ازش درآورد یعنی چون اون شخصیت به اون جا نمیخورد نمیدونم شاید خیلی ها از داستان بازی راضی بودن ولی من خیلی از این بازی حال کردم با گیم پلیش ولی با داستان بازی به حرمت Rock Star و Max Payne 1&2 بازی کردم البته دمو ها و گیم پلی و گرافیک رو نمیشد از یاد برد مخصوصا" اون قسمت هایی که تو نیویورک بود و صدای خفنی که دوستم مصطفی گفته بود

به نظر من اگه بازی تو همون جو خیابون های برفی نیویورک بود خیلی حالش بیشتر بود چون من تو برزیل زیاد داستان جالبی نمیشد ازش درآورد یعنی چون اون شخصیت به اون جا نمیخورد نمیدونم شاید خیلی ها از داستان بازی راضی بودن ولی من خیلی از این بازی حال کردم با گیم پلیش ولی با داستان بازی به حرمت Rock Star و Max Payne 1&2 بازی کردم البته دمو ها و گیم پلی و گرافیک رو نمیشد از یاد برد مخصوصا" اون قسمت هایی که تو نیویورک بود و صدای خفنی که دوستم مصطفی گفته بود

کاملآ موافقم! بهترین قسمت اونجا تو قبرستون بود!

منم بالاخره وقت کردم تموم کنم بازیو !!
واقعا عالی بود !
فکر نمیکردم با این همه تاخیر و مدت زمان ساخت طولانی و تغییرات در داستان و شخصیت مکس به این خوبی در بیاد !!
و جدای از بازی یک احسنت هم به این انجین راک استار میگم که واقعا کولاکیه برا خودش !! :eek:
فیزیک و نورپردازی و حرکات طبیعی لباسا و تاثیر گلوله روی همه اشیاء و بخصوص روی بدن دشمنا واقعا عالیه !!

شما این باگ مرحله اولو داره بازیتون؟
وقتی از ساختمون میاد بیرون میره تو پارکینگ و بعدش یه اتاق که تهش معلوم نی و مکس سقوط میکنه میره زیر زمین!!:d

یه مرحلش! فکر کنم مرحله اول دیسک 2 بود! اونجا کلآ صحنه هست! میره تو کلاب..البته کاری نمیکنه! ولی بانوان مددکار اون پشت ...

=)):))=))

من قبلش تحقیق کرده بودم و درست سر این دیسک اولش بازی نکردم تا بعدا که کسی نیست بازی کنم.

=)):))=))من قبلش تحقیق کرده بودم و درست سر این دیسک اولش بازی نکردم تا بعدا که کسی نیست بازی کنم.
نه بابا منه بدبخت از همه جا بی خبر یهو رفت تو کلاب! منم در یک هرکت انتحاری پریدم تو داشبورد...بابام گفت چی شد بازیت؟گفتم هیچی دیگه 2ساعته دارم بازی میکنم چشم خسته شد..

نه بابا منه بدبخت از همه جا بی خبر یهو رفت تو کلاب! منم در یک هرکت انتحاری پریدم تو داشبورد...بابام گفت چی شد بازیت؟گفتم هیچی دیگه 2ساعته دارم بازی میکنم چشم خسته شد..

:D این اتفاق برای من سر AC BH افتاد همون جایی که آخراش یه بمب میزنن تو اتاق اتزیو .... :D (من اون موقع خیلی سریع تلویزیون رو خاموش کردم- بعد زدم بیاد تو داشبورد ..... :D)

این فیلمهاشو نمیشه رد کرد ؟
بعضیاشو میشه درسته ؟ با چه دکمه ای ؟
چون Loading ها در طول کات سین هست معمولا همون اول نمیتونی بزنی بره. مگر اینکه لود تموم بشه که اون وقت با B (یا A دقیق یادم نیست) میتونی رد کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or