Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یه سوال شاید خیلی مبتدی دی وی دی یک تموم شد میگه 2 رو بزار باید برم رو داشبورد دی وی دی 2 رو بزارم یا مشتقیم در بیارم چون رو داشبورد که رفتم دی وی دی 2 رو گزاشتم باز دوباره رفت بازی گفت 1 رو بزار !!!

دوستان یه سوال شاید خیلی مبتدی دی وی دی یک تموم شد میگه 2 رو بزار باید برم رو داشبورد دی وی دی 2 رو بزارم یا مشتقیم در بیارم چون رو داشبورد که رفتم دی وی دی 2 رو گزاشتم باز دوباره رفت بازی گفت 1 رو بزار !!!
همون از تو بازی! دکمه اجکت رو کنسول رو بزن! دیسک 2رو بذار!!

دوستان آماده باشن crew دوباره میخواد بیاد بالا با جی تی ای من اکانت قبلیم بن شد متاسفانه الان با اکانت پسر عموم هستم ولی crew مشکلی نداره و با ۷۹ عضو پابرجاس پس اماده باشین و اینم ادد کنید

GT : ghost of epsilo

سلام از دوستان خواهش میکنم اگه امکانش هست لینک مستقیم آهنگ تیتراژ پایانی بازی رو برای دانلود بزاره ازتون خواهش میکنم کسی اگه میتونه بزاره ممنون

- - -ویرایش - - -

سلام از دوستان خواهش میکنم اگه امکانش هست لینک مستقیم آهنگ تیتراژ پایانی بازی رو برای دانلود بزاره ازتون خواهش میکنم کسی اگه میتونه بزاره ممنون

هیچکی پیدا نشد

سلام من این بازی مکس پین 3 را واسه پلی 3 دارم.یکجا میگه کابینت را هول بدبد .میگه مثلث بزن.ولی هر چی مثلث میزنه کابینت فقط یک کوچولو تکون میخوره.اگه مثلث هم نزنم میمیره.لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or