Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

مطمئنی؟؟
فکر کنم اشتباه میکنیا...وقتی شیرجه میزنی و صحنه آهسته میشه و تیر میزنی همون قابلیت bullet time هست.که تو نسخه ی قبل هم بود.bullet cam و last man standing رو درست میگی،من کاری به این دوتا نداشتم،خواستم منظور دوستمونو بگم که احساس کردم بد متوجه شدم ;)
ولی bullet time فکر کنم همونی باشه که من میگم.درسته؟
آها من فکر کردم شما Bullet Cam رو با Bullet Time اشتباه گرفتی.;) (چه Bullet Bullet ـی شد. :دی)
وگرنه که خودمم میدونم این قسمت حرف شما:
وقتی شیرجه میزنی و صحنه آهسته میشه و تیر میزنی همون قابلیت bullet time هست
کاملا درسته. ;)
در کل My Mistake بود. :d
عزیزان لیست اچیومنت ها توی مرحله ی دقیقش رو میشه بذارید ؟؟
ادم گیج نشه کدوم اچیومنت کدوم چپتره، گاهی میری تو نخ بازی دیگه حساب اکت و چپتر و اینا در میره از دستت !!
کوروش جان بگو کدوم رو میخوای همینجا راهنماییت کنیم. ;)
البته من خودمم شماره ی چپترا رو دقیق یادم نیست ولی میدونم کدوم اچیومنت مربوط به کجا هست. :دی

کوروش جان بگو کدوم رو میخوای همینجا راهنماییت کنیم. ;)
البته من خودمم شماره ی چپترا رو دقیق یادم نیست ولی میدونم کدوم اچیومنت مربوط به کجا هست. :دی
مرسی عزیز ممنون
این لینک بهتر میتونه عزیزان رو راهنمایی کنه :p

دوستان اون قسمت گیر کردم که داخل اون قایق تفریحیه هستی.قسمتی که وارد موتور خونه میشه بعد از کشتن چند نفر موتور خونه منفجر میشه.همش میگه مکس برو.بعد همه جا تیره میشه.بعد می نویسه dead

ارسال شده از GT-S5670 با استفاده از تپاتالک 2

دوستان اون قسمت گیر کردم که داخل اون قایق تفریحیه هستی.قسمتی که وارد موتور خونه میشه بعد از کشتن چند نفر موتور خونه منفجر میشه.همش میگه مکس برو.بعد همه جا تیره میشه.بعد می نویسه dead
چندتا شیر هست اونجا.....باید همشو ببندی!!

ارسال شده از GT-S5670 با استفاده از تپاتالک 2
............................................
برگرد عقب شیر اصلی رو ببند. دو تاست. شیرارو که ببندی در باز میشه.:-b

خوب من امروز بازی رو شروع کردم و سی دی یکشم تموم شد ولی خداییش از نظر اچیومنت اصلا" نمیده من تازه 3 تا گرفتم نمیدونم خیلی حال کردم با بازیش یاد خاطره همه مکس ها زنده شد حالا در ادامه باز هم نظرمو میگم ولی یه چیز هست هنوز اون مکس اولی نمیشه

خوب من امروز بازی رو شروع کردم و سی دی یکشم تموم شد ولی خداییش از نظر اچیومنت اصلا" نمیده من تازه 3 تا گرفتم نمیدونم خیلی حال کردم با بازیش یاد خاطره همه مکس ها زنده شد حالا در ادامه باز هم نظرمو میگم ولی یه چیز هست هنوز اون مکس اولی نمیشه
بازی به خودیه خود کلا 3 تا دونه اچیومنت میده !!
بقیه رو باید در جریان کارایی بگیری، که خیلی هم ساده هستند اغلب

آره من الان 130 تا گرفتم ولی یه صحنه ی باحال ایجاد شد.
تو اون ساختمون آخریه هست یه Grenade Luncher داره اونجا درگیری که ایجاد شد یارو کنارم بود یعنی چسبیده بود یه دفعه صحنه Back to life بود من زدم به یارو خودم نمردم ولی تو اصلی زدم مردم نمیدونم خیلی باگ های جالبی داره یکی دیگش یه بار تو فیلماش همش اسلحه تو دستش گیر کرده بود داشت C4 برمیداشت ولی ماله من تو دستش اسلحه بود .
من Free aim نزدم چون خیلی سخت میشد ولی میشه رد کرد تو جاها ی Sniper داری مخصوصا راحت بود گیم پلی روان و یکدستی داره میشه باهاش خوب کار کنی و صحنه های اکشن قنشگی خلق کنی کاور گیریش خوبه و خیلی به درد میخوره
یه سوال Max Payne 4 نمیخوان بسازن ؟
یه سوال دیگه کسی ایجا این بازی رو هزار کرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or