Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
ممنون از شما دوست عزیز صفحه 12 پست 177 خودندم ..
انجام میدم خبرشم میدم..
فقط یی سوال الان مثلا من که نخسه کرک شده مکس پن 3 دارم نمیشه انلاین بازی کرد مگر با تانگل در اصل تانگل میاد سرور از خودش میزاه تا کسایی که نمیتوند به مولتی پلیر این بازی وصل بشند بتونند بازی کنند.. فقط هم 1 نفر با 1 نفر میتونند که باید قبلشم ای پی تانگل و یوز بهم بدن...
تو خود روم کسی هست که با من بازی کنه؟؟
نخسه اصل میشه همزمان با چند نفر
joine شد و بازی کرد.. درسته؟
ممنون

خواهش میکنم
آره درسته
فقط اینکه تو تانگل هم میتونید 8 به 8 بازی کنید و نه صرفا 1 به 1.تو خود روم هم همیشه یه نفری یه سرور ساخته که میتونی بهش جوین شی.میگم خیلی دیر پیدا میشه ولی بالاخره میشه.
تو اصلیش هم که دیگه معلومه .بله

دوستان کرک برای پچ 1.0.0.29 از گروه Reload هم منتشر شد با این کرک من بازی کردم کاملا سالم و مولتی هم درست میشه.
لینک دانلود این کرک
Download rld-mp310029.7z

دمت گرم پسر
لینک آپدیت و کرک رو با هم بده دمت گرم
در ضمن بگو چطوری آنلاین زدی؟مراحلشو دقیق بگو.یعنی میشه rank بره بالا؟
کامل بگو دیگه

ازهمون تنگل اجرا بشه ؟
من فقط با لانچر میتونم اجرا کنم !
مولتیم میزنم ولی کسی نیست جز خودم
یه راهنمایی کلی بکنید واسه آنلاین بازی کردن ممنون

من که هنوز نتونستم آنلاین بزنم(از روش کلک رشتی دوستمون رفتم ولی هیچکی نیست که بزنیم!!!:-s)
HeadHunter یه راهکار بده....
یک راه حل ردیف و آسان برای کاهش پینگ هم اگه بلدین بگین خیلی پینگم بالاست؟؟!!:-/
مرسی

برای بازی کردن شما نیاز دارید اخرین اپدیت رو بریزید 1.0.0.29 بعد کرک Reload رو میریزید و بعد وارد روم تانگل میشید و بازی رو اجرا میکنید با اکانت که اینترنتی ساختیت وصل بشید و بعد وارد lan و از بازی لذت ببرید همین

برای بازی کردن شما نیاز دارید اخرین اپدیت رو بریزید 1.0.0.29 بعد کرک Reload رو میریزید و بعد وارد روم تانگل میشید و بازی رو اجرا میکنید با اکانت که اینترنتی ساختیت وصل بشید و بعد وارد lan و از بازی لذت ببرید همین

ممنون ولی من همه ی این کارارو میکنم ولی میزنه no connection
البته اینو هم بگم که طبق آموزش تانگل lan fix v3 رو هم ریختم
شما اینو ریختید؟؟؟
help...................... :D

دوستان این روشو برید 100% تضمینی :
پچ 1.0.0.28 رو بگیر sendfile.su :: Детали файла و کرک :Max Payne 3 [v1.0.0.29 EN/RU] NoDVD [Scene] NoDVD.NeT :از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
پچ 1.0.0.29 رو بگیر از http://dl2.soft98.ir/game/Max.Payne.3.Update.1.0.0.29.rar : از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
این لن فیکسو دانلود کن MaxPayne3 Tunngle Multi Fix By MarcOssco.rar : بریز تو پوشه بازی (آنتی ویرسو غیر فعال کن بعد از انجام مراحل پوشه بازی و قسمت مربوط به ویندوز در این پوشرو C:\Users\HOME\AppData\Local\Temp\Rar$DRa0.972 از آنتی ویروست محافظ(PROTECT) کن که یه وقت پاک نکن آنتی ویروست فایلای مکس پینو به صورت اوتو )
حالا وارد تانگل و روم مکس پین 3 بشو : اگه آیکن پایین سمن راست تانگل زرد رنگه برو تو قسمت آپشن تانگل و تیک USE UPnP رو بزن و تانگلو ریستارت کن بعد که وارد روم مکس پین 3 شدی آیکن سبز رنگ شده سپس :)
باید این آیکنو بزنی :http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up3/83619893158137694263.jpg (دایره زرد رنگ)
بعد یه صفحه باز میشه برو آدرس پوشه مکس پین 3 و آیکن PlayMaxPayne3 که به رنگ سفید هستو اوپن کن سپس یه کادر میاد که داخلشو باید اینو بتایپی : language English.
و اوکی میکنی
در آخر دوباره بروی اون آیکن مربوطه (دایره زرد رنگ در عکس بالا) کلیک کرده لانچر باز میشه و حالت آفلاین مدو انتخاب میکنی میره تو گیم(اگه لانچر درحالت آپدیت بود از ترفند آلت کنترل دلت استفاده میکنی که این لانچرو ببندی و دوباره اون آیکنو بزنی تا حالت مد آفلاین ظاهر بشه تا کلیک کنی بره تو بازی)
وقتی وارد بازی شد : از برنامه سوشیال کلاب استفاده کرده home میزنی و ایمیل خودتو که تو سایت سوشیال کلاب ثبت کردی وارد میکنی و سایت میشی
سپس مولتی پلیر >لن > DEATH MATCH بزن اگه کسی نبود بیا بیرون مد پاینن DEATH MATCH بزن > سرچ میشه و میره تو اتاق پر از گیم زن مکس پین 3 :)
HadiMSC

پچ 1.0.0.28 رو بگیر sendfile.su :: Детали файла و کرک :Max Payne 3 [v1.0.0.29 EN/RU] NoDVD [Scene] � NoDVD.NeT :از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
پچ 1.0.0.29 رو بگیر از http://dl2.soft98.ir/game/Max.Payne.3.Update.1.0.0.29.rar : از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
این لن فیکسو دانلود کن MaxPayne3 Tunngle Multi Fix By MarcOssco.rar : بریز تو پوشه بازی (آنتی ویرسو غیر فعال کن بعد از انجام مراحل پوشه بازی و قسمت مربوط به ویندوز در این پوشرو C:\Users\HOME\AppData\Local\Temp\Rar$DRa0.972 از آنتی ویروست محافظ(PROTECT) کن که یه وقت پاک نکن آنتی ویروست فایلای مکس پینو به صورت اوتو )
حالا وارد تانگل و روم مکس پین 3 بشو : اگه آیکن پایین سمن راست تانگل زرد رنگه برو تو قسمت آپشن تانگل و تیک USE UPnP رو بزن و تانگلو ریستارت کن بعد که وارد روم مکس پین 3 شدی آیکن سبز رنگ شده سپس :)
باید این آیکنو بزنی :http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up3/83619893158137694263.jpg (دایره زرد رنگ)
بعد یه صفحه باز میشه برو آدرس پوشه مکس پین 3 و آیکن PlayMaxPayne3 که به رنگ سفید هستو اوپن کن سپس یه کادر میاد که داخلشو باید اینو بتایپی : language English.
و اوکی میکنی
در آخر دوباره بروی اون آیکن مربوطه (دایره زرد رنگ در عکس بالا) کلیک کرده لانچر باز میشه و حالت آفلاین مدو انتخاب میکنی میره تو گیم(اگه لانچر درحالت آپدیت بود از ترفند آلت کنترل دلت استفاده میکنی که این لانچرو ببندی و دوباره اون آیکنو بزنی تا حالت مد آفلاین ظاهر بشه تا کلیک کنی بره تو بازی)
وقتی وارد بازی شد : از برنامه سوشیال کلاب استفاده کرده home میزنی و ایمیل خودتو که تو سایت سوشیال کلاب ثبت کردی وارد میکنی و سایت میشی
سپس مولتی پلیر >لن > DEATH MATCH بزن اگه کسی نبود بیا بیرون مد پاینن DEATH MATCH بزن > سرچ میشه و میره تو اتاق پر از گیم زن مکس پین 3 :)
HadiMSC
کاملا درسته تست شد جواب میده

دوستان منم هر کاری کردم نشد این راهی که دوست عزیز HadiMSC کفته شدنی اگه هست یی اوکی بدید تا منم تست کنم من خیلی بلد نیستم انلاین بازی کردن یی راه بگید منم یکم انلاین بازی کنم....

پچ 1.0.0.28 رو بگیر sendfile.su :: Детали файла و کرک :Max Payne 3 [v1.0.0.29 EN/RU] NoDVD [Scene] � NoDVD.NeT :از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
و اوکی میکنی
HadiMSC
دستت درد نکنه ولی یه نمه گنگ نوشتی
کاملا درسته تست شد جواب میده

شماها که با این روش میزنید الان میتونید عضو Crew بشید؟رنکتون بالا میره؟میشه friend ادد کرد و باهاشون چت کنیم؟اگه نه که با همون کلک رشتی منم همین آش بودو همین کاسه

آخرین ویرایش:
aha2012 نمیدونم فهمیدی یا نه ببین کلان در قسمت lan هیچ رنکی نمیگیری و فقط با اتمام بازی رنک شما بالا میره کلا مثل روش شما با این تفاوت که این راحت تره نیاز به قعط کردن نت نیست اون ارور های فضای رو نمیده راحت میشه بازی کرد همین

aha2012 نمیدونم فهمیدی یا نه ببین کلان در قسمت lan هیچ رنکی نمیگیری و فقط با اتمام بازی رنک شما بالا میره کلا مثل روش شما با این تفاوت که این راحت تره نیاز به قعط کردن نت نیست اون ارور های فضای رو نمیده راحت میشه بازی کرد همین

ارورهای چی چیو نمیده؟؟؟؟؟

من خودم 1.00.29 رو ریختم + کرکی که تو گذاشتی .رفتم تو بازی راحت رفت تو بازی و قسمت لن ولی دیدم 3 نفر بیشتر نیستن برای آنلاین.برای تو هم همینطوریه؟؟ فقط هم deathmatch هستن.

یه کاری کن لطفا.برو قسمت arcade یه مرحله رو برو ببین آخر سر بهت مدال میده؟ببین رتبه بندیت میکنه تو کل دنیا؟؟

یه چیز دیگه هم اینکه با هم قرار بذاریم ببینم دقیقا چیکار میکنی؟(چت و yahoo و..............)

ok??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or