Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
اقا من تا حالا آنلاین نزدم الان امدم راهاتون درست متوجه نشدم من max payne 29 آپدیت کردم ولی تانگل دانلود کردم چه چیزایی لازم باز بگیرم تانگل ارور میده چه کنم ممنون می شم یک نفرتوضیح کامل بده تا ما یاد بگیریم
eror(4-103(:could communicate with the tunngle service ! (1)میده

دوستان
خواهشا، وجدانا و... یکی بیاد بگه چه جوری با یوزر و پسوورد Social Club لاگین میشید ؟
من با وجود وصل بودن اینترنت و بلاک نبودن، همش پیغام میده که مطمئن باشید که اینترنت وصله و بعدا تلاش کنید.
عجب بدبختی گیر کردیما. از هر روشی که تو این تاپیک بوده استفاده کردم و الان هم که آخرین روشی که تو سایت تانگل وجود داره با آپدیت 1.0.0.55 رو دارم امتحان می کنم اما این مشکل رو دارم.

آموزش نحوه اجرا و بازی بخش مولتی پلیر

دوستان این روش رو من از یه دوست پاکستانی یاد گرفتم و امتحان کردم و بالاخره جواب داد. باید تمام مراحل رو مو به مو انجام بدید تا اجرا بشه.
من خودم انواع روش ها و روش هایی که خودم به ذهنم می رسید رو انجام دادم اما فقط این روش جوابگو بود.

مراحل کار :

1) ابتدا بازی مکس پین 3 رو از سیستم خود آنینستال (پاک) کنید. فراموش نشود که از پوشه Rockstar Games موجود در داکیومنت در جای دیگری بک آپ بگیرید و آن را نیز از داکیومنت حذف کنید.

2) بازی رو دوباره نصب کنید و تمامی آپدیت های 10.0.17 و 10.0.22 و 10.0.28 و 10.0.29 و 10.0.47 و 10.0.49 و 10.0.55 را نصب کنید.(یا بگذارید که خود به خود آپدیت شود) و همچنین فایل MP3_Launcher_1_27_0_0.exe و سوشیال کلاب ورژن 1.0.9.7 را هم نصب کنید. توجه داشته باشید که نباید کرک را کپی کنید.

3) در این مرحله باید اجازه اتصال بازی به اینترنت را بدهید و در صورت بلاک کردن آن در فایروال، آن را از بلاک خارج کنید.

4) در سایت سوشیال کلاب برای خود اکانتی بسازید.

5) وارد بازی شده و با زدن دکمه home پوزر و پسوورد خود در سوشیال کلاب را وارد کرده و لاگین شوید و هنگامی که بازی از شما شماره سریال خواست، با زدن دکمه های Ctrl+Alt+Del از بازی خارج شوید.

6) حال بار دیگر آپدیت 1.0.0.28 را نصب کنید و در ادامه کرک 1.0.028 تتا (Theta) را در محل فولدر بازی کپی کنید. توجه کنید که فقط باید کرک تتا را استفاده کنید.

7) حال از لینک زیر Lanfix مربوطه را دانلود کرده و آن را در پوشه بازی اکسترکت کنید :
Code:
http://www.mediafire.com/?kabfor2ioy8nea4

8) برنامه تانگل را نصب و آن را اجرا کنید و با ساختن اکانتی در آن وارد روم مکس پین 3 شده و سپس بازی را اجرا کنید که پیغام آفلاین می دهد و در همان حالت آفلاین وارد بازی شوید.

9) با یوزر و پسورد خود در سوشیال کلاب وارد بازی شده و گزینه مولتی پلیر را انتخاب کنید. اروری که می دهد را رد کرده و وارد قسمت لن شوید و از بازی لذت ببرید.

نکته 1 : توجه داشته باشید که معمولا روم های مکس پین 3 شلوغ نیست، پس یا باید در ساعاتی خاص بازی کنید تا افرادی برای بازی حضور داشته باشند و یا اینکه با دوستان خود در ساعت خاصی قرار بذارید برای بازی.

نکته 2 : با این روش شما می توانید هم در حالتی که اینترنت وصله و هم در حالتی که اینترنت قطعه، به بازی بخش سینگل بپردازید اما خب مطمئنا برای بخش مولتی باید به اینترنت وصل باشید.

نکته 3 : شما در این روش و یا روش های دیگر نمی توانید از سیوهای قبلی خود برای بخش سینگل پلیر استفاده کنید اما می توانید با ادغام سیوها، 2 یوزر داشته باشید تا برای بخش سینگل و یا آرکید از یوزر قدیمی خودتون استفاده و برای بخش مولتی از یوزر جدید استفاده کنید.

به این صورت سیو ها رو با هم ادغام کنید :

1) به داکیومنت رفته و شاخه زیر را باز کنید :
Documents\Rockstar Games\Max Payne 3\profiles
پوشه ای که در این جا می بینید که تشکیل شده از چند حرف و عدد، مربوط به یوزر جدیدتون هستش. بهش دست نزنید و به مرحله 2 بروید.

2) حال به بک آپی که از سیو های قبلی خود گرفتید رجوع کرده و به همون پوشه پروفایل اشاره شده در بند 1 بروید و اون پوشه که ترکیبی از حرف و عدد هستش رو کپی کنید و در آدرس مربوط به بند 1 پیست کنید.
به این صورت الان در پوشه پروفایل آدرس بند 1 شما دو تا پوشه دارید با اسم های متفاوت که هر کدوم از حرف و عدد تشکیل شده.

3) حال به آدرس زیر بروید :
Documents\Rockstar Games\Social Club\profiles
می بینید که این جا هم پوشه ای وجود داره که هم نام همون پوشه بند 1 هستش. حال به مرحله 4 بروید.

4) به پوشه بک آپ رجوع کرده و پوشه پروفایل اشاره شده در بند 3 رو باز کنید و اون پوشه داخلش رو کپی کرده و در آدرس بند 3 پیست کنید.
به این صورت در این پوشه پروفایل هم دو تا فولدر وجود داره با نام های متفاوت.

5) حالا همه پنجره ها رو ببندید و وارد بازی بشید. در صفحه ای که گفته کلید اینتر رو بزنید، دکمه home رو زده تا سوشیال باز بشه.
می بینید که اینجا دو تا یوزر وجود داره که یکی یوزر قدیمیتون هستش که باهاش سینگل بازی می کردید و دیگری یوزر جدیدتون که باهاش می تونید هم سینگل بازی کنید(البته از اول) و هم مولتی.

امیدوارم این آموزش مفید واقع شده باشه.

ممنون امیر جان....
ولی فکر نمیکنم حتمی تتا بخواد.
من تو این چند روزه اونقدر راه های مختلف رو امتحان کردم که دیگه سرگیجه گرفتم. مرحله به مرحله چیزهایی رو که توی سایت تانگا نوشته بود رو هم انجام دادم اما نشد. تا این که با این روش جواب داد و هم دیشب و هم امروز بازی کردم با چند تا دوست ایرانی و پاکستانی.

دوستان فوری یه کمک ! من میخوام مکس پین 3 بخرم. هم سی دی کی استیمش موجوده هم راک استار. والله تا حالا یه چند بار با استیم کار کردم . بقیه هم تو پست های قبلی گفت یکم طول میشکه تا لوگین شه. من اون موقع که نت هم خوب بود همین مشکلو داشتم. شانسی بود. یک بار راحت میرفت یک بار هم نمیرفت. حالا شما چی میگید تا این تخفیف تموم نشده هر کی میتونه یه راهنمایی بکنه. واسه پی سی میخوام بخرم. قیمت هر دوتاش هم یک مقداره هست. البته فروشنده گفت. حالا تا این تخفیف استیم تموم نشده بگید از راک استار کلاب بخرم یا استیم. منظریم دوستان
:-/

دوستانی که بازی کردن با پینگ ما سازگاری داره؟
نوید جان اون نسخه خود راک استار کلاب فک کنم نسخه روسی باشه ولی تو استیم اروپایی هستش.اگه دوستان تایید کنن نسخه اروپایی امنیتش بیشتره.نسخه روسی ممکنه بن کنن مثل بقیه بازیا.البته من فقط حدس میزنم نمیدونم راست باشه یا نه.

از جواب ها ممنون بچه ها. فروشنده به من گفت هم نسخه استیم و هم نسخه راک استار کلاب هر دو ریجین فری هستند و امکان فعال سازی با آی پی ایران و بازی در سرور های اروپا رو دارند . زبان هر دو هم انگلیسی هست. فقط مسئله این هست من نمیدونم تو استیم سرور هاش بیشتره و بهتره یا راک استار؟ دوستان به عنوان نظر نهایی بگید البته خود فروشنده هم نسخه استیم رو به خاطر امنیت بالا پیشنهاد کرد و لی من خودم حس میکنم نسخه راک استار چون مال خود سازنده است سرور هاش شلوغ تر باشه. البته این حدس منه و شما یه کمک نهایی بکنین.:-/

فقط مسئله این هست من نمیدونم تو استیم سرور هاش بیشتره و بهتره یا راک استار؟ دوستان به عنوان نظر نهایی بگید البته خود فروشنده هم نسخه استیم رو به خاطر امنیت بالا پیشنهاد کرد و لی من خودم حس میکنم نسخه راک استار چون مال خود سازنده است سرور هاش شلوغ تر باشه. البته این حدس منه و شما یه کمک نهایی بکنین.
:-/

فکر نمی کنم تا زمانی که ریجن بندی نشده باشه ربطی داشته باشه. یعنی همه به یک سرور وصل می شن و سرور اختصاصی استیم و ... وجود نداره. به علاوه این که از امکانات استیم برخوردار می شی اگه از استیم بخری.

دوستان من نسخه اورجینال رو خریدم تحت راک استار کلابه بلد نیستم فعال کنم. تو بازی هم سی دی کی ازم نمیخواد. سی دی کی داره خاک میخوره اگر کسی بلده بگه چطور فعال کنم . پ.خ بدین

دوستان من نسخه اورجینال رو خریدم تحت راک استار کلابه بلد نیستم فعال کنم. تو بازی هم سی دی کی ازم نمیخواد. سی دی کی داره خاک میخوره اگر کسی بلده بگه چطور فعال کنم . پ.خ بدین
بیا این آموزش نصب نسخه اصلی هست
http://halker.tk/rapidleech/files/M...stall_Retail_version-[YT-22][J8ZfOcYfhRI].mp4
ببین چطوری اکتیو میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or