Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
دوستان این روشو برید 100% تضمینی : پچ 1.0.0.28 رو بگیر sendfile.su :: Детали файла و کرک :Max Payne 3 [v1.0.0.29 EN/RU] NoDVD [Scene] � NoDVD.NeT :از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه پچ 1.0.0.29 رو بگیر از http://dl2.soft98.ir/game/Max.Payne.3.Update.1.0.0.29.rar : از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه این لن فیکسو دانلود کن MaxPayne3 Tunngle Multi Fix By MarcOssco.rar : بریز تو پوشه بازی (آنتی ویرسو غیر فعال کن بعد از انجام مراحل پوشه بازی و قسمت مربوط به ویندوز در این پوشرو C:\Users\HOME\AppData\Local\Temp\Rar$DRa0.972 از آنتی ویروست محافظ(PROTECT) کن که یه وقت پاک نکن آنتی ویروست فایلای مکس پینو به صورت اوتو ) حالا وارد تانگل و روم مکس پین 3 بشو : اگه آیکن پایین سمن راست تانگل زرد رنگه برو تو قسمت آپشن تانگل و تیک USE UPnP رو بزن و تانگلو ریستارت کن بعد که وارد روم مکس پین 3 شدی آیکن سبز رنگ شده سپس :) باید این آیکنو بزنی :http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up3/83619893158137694263.jpg (دایره زرد رنگ) بعد یه صفحه باز میشه برو آدرس پوشه مکس پین 3 و آیکن PlayMaxPayne3 که به رنگ سفید هستو اوپن کن سپس یه کادر میاد که داخلشو باید اینو بتایپی : language English. و اوکی میکنی در آخر دوباره بروی اون آیکن مربوطه (دایره زرد رنگ در عکس بالا) کلیک کرده لانچر باز میشه و حالت آفلاین مدو انتخاب میکنی میره تو گیم(اگه لانچر درحالت آپدیت بود از ترفند آلت کنترل دلت استفاده میکنی که این لانچرو ببندی و دوباره اون آیکنو بزنی تا حالت مد آفلاین ظاهر بشه تا کلیک کنی بره تو بازی) وقتی وارد بازی شد : از برنامه سوشیال کلاب استفاده کرده home میزنی و ایمیل خودتو که تو سایت سوشیال کلاب ثبت کردی وارد میکنی و سایت میشی سپس مولتی پلیر >لن > DEATH MATCH بزن اگه کسی نبود بیا بیرون مد پاینن DEATH MATCH بزن > سرچ میشه و میره تو اتاق پر از گیم زن مکس پین 3 :) HadiMSC
آقا اين شکلک زردرو نميتونم سبز کنم.به نظر من که اين تانگل هيچ خاصيتي نداره!من اسنايپر رو چه با تانگل چه بدون تانگل بازي ميکنم هيچ فرقي نميکنه...
بعد این کارایی که گفتینو کردم ولی اینيوری شد!

http://www.mediafire.com/?lgpb72j14dqusfz
بابا توروخدا یه راه حل درست بدین!تا حالا به اندازه حجم بازی کرک و آپدیت دانلود کردم :(

آخرین ویرایش:
دوستان این روشو برید 100% تضمینی :
پچ 1.0.0.28 رو بگیر sendfile.su :: Детали файла و کرک :Max Payne 3 [v1.0.0.29 EN/RU] NoDVD [Scene] � NoDVD.NeT :از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
پچ 1.0.0.29 رو بگیر از http://dl2.soft98.ir/game/Max.Payne.3.Update.1.0.0.29.rar : از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
این لن فیکسو دانلود کن MaxPayne3 Tunngle Multi Fix By MarcOssco.rar : بریز تو پوشه بازی (آنتی ویرسو غیر فعال کن بعد از انجام مراحل پوشه بازی و قسمت مربوط به ویندوز در این پوشرو C:\Users\HOME\AppData\Local\Temp\Rar$DRa0.972 از آنتی ویروست محافظ(PROTECT) کن که یه وقت پاک نکن آنتی ویروست فایلای مکس پینو به صورت اوتو )
حالا وارد تانگل و روم مکس پین 3 بشو : اگه آیکن پایین سمن راست تانگل زرد رنگه برو تو قسمت آپشن تانگل و تیک USE UPnP رو بزن و تانگلو ریستارت کن بعد که وارد روم مکس پین 3 شدی آیکن سبز رنگ شده سپس :)
باید این آیکنو بزنی :http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up3/83619893158137694263.jpg (دایره زرد رنگ)
بعد یه صفحه باز میشه برو آدرس پوشه مکس پین 3 و آیکن PlayMaxPayne3 که به رنگ سفید هستو اوپن کن سپس یه کادر میاد که داخلشو باید اینو بتایپی : language English.
و اوکی میکنی
در آخر دوباره بروی اون آیکن مربوطه (دایره زرد رنگ در عکس بالا) کلیک کرده لانچر باز میشه و حالت آفلاین مدو انتخاب میکنی میره تو گیم(اگه لانچر درحالت آپدیت بود از ترفند آلت کنترل دلت استفاده میکنی که این لانچرو ببندی و دوباره اون آیکنو بزنی تا حالت مد آفلاین ظاهر بشه تا کلیک کنی بره تو بازی)
وقتی وارد بازی شد : از برنامه سوشیال کلاب استفاده کرده home میزنی و ایمیل خودتو که تو سایت سوشیال کلاب ثبت کردی وارد میکنی و سایت میشی
سپس مولتی پلیر >لن > DEATH MATCH بزن اگه کسی نبود بیا بیرون مد پاینن DEATH MATCH بزن > سرچ میشه و میره تو اتاق پر از گیم زن مکس پین 3 :)
HadiMSC
من مو به مو این کارها رو انجام دادم. البته از داخل فایروال بازی رو از بلاک درآوردم تا بتونه وصل بشه به اینترنت.
مشکل اینجاست که بعد از زدن گزینه Use UPnP تو تانگل و ریستارت کردن برنامه پیغام زیر میاد و شکلکه هم سبز نمیشه :
09a8e73b2cdb.jpg

بعدش هم که وارد بازی میشم طبق همین دستور العمل (در حالت آفلاین) وقتی دکمه home رو میزنم تا ایمیلم رو وارد کنم، اون بالا می نویسه که به اینترنت وصل نیست و دوباره امتحان کنید. در صورتی که وصله و از بلاک هم خارج شده.

عجب داستانی داریما.

من مو به مو این کارها رو انجام دادم. البته از داخل فایروال بازی رو از بلاک درآوردم تا بتونه وصل بشه به اینترنت.
مشکل اینجاست که بعد از زدن گزینه Use UPnP تو تانگل و ریستارت کردن برنامه پیغام زیر میاد و شکلکه هم سبز نمیشه :
09a8e73b2cdb.jpg

بعدش هم که وارد بازی میشم طبق همین دستور العمل (در حالت آفلاین) وقتی دکمه home رو میزنم تا ایمیلم رو وارد کنم، اون بالا می نویسه که به اینترنت وصل نیست و دوباره امتحان کنید. در صورتی که وصله و از بلاک هم خارج شده.

عجب داستانی داریما.
آپشن و تیک های تانگل در قسمت آپشن بدین صورت باشه !
83264368889898971392.jpg

---------- نوشته در 02:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 AM ارسال شده بود ----------

یی راه حل هم به من بدیم مبتدیم...
دوستان این روشو برید 100% تضمینی :
پچ 1.0.0.28 رو بگیر sendfile.su :: Детали файла و کرک :Max Payne 3 [v1.0.0.29 EN/RU] NoDVD [Scene] NoDVD.NeT :از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
پچ 1.0.0.29 رو بگیر از http://dl2.soft98.ir/game/Max.Payne....e.1.0.0.29.rar : از رار در بیار پچشو بریز تو پوشه آپدیت های مکس پین 3 بعد کرکو کپی کن تو پوشه
این لن فیکسو دانلود کن MaxPayne3 Tunngle Multi Fix By MarcOssco.rar : بریز تو پوشه بازی (آنتی ویرسو غیر فعال کن بعد از انجام مراحل پوشه بازی و قسمت مربوط به ویندوز در این پوشرو C:\Users\HOME\AppData\Local\Temp\Rar$DRa0.972 از آنتی ویروست محافظ(PROTECT) کن که یه وقت پاک نکن آنتی ویروست فایلای مکس پینو به صورت اوتو )
حالا وارد تانگل و روم مکس پین 3 بشو : اگه آیکن پایین سمن راست تانگل زرد رنگه برو تو قسمت آپشن تانگل و تیک USE UPnP رو بزن و تانگلو ریستارت کن بعد که وارد روم مکس پین 3 شدی آیکن سبز رنگ شده سپس
باید این آیکنو بزنی :http://www.pic1.iran-forum.ir/images...8137694263.jpg (دایره زرد رنگ)
بعد یه صفحه باز میشه برو آدرس پوشه مکس پین 3 و آیکن PlayMaxPayne3 که به رنگ سفید هستو اوپن کن سپس یه کادر میاد که داخلشو باید اینو بتایپی : language English.
و اوکی میکنی
در آخر دوباره بروی اون آیکن مربوطه (دایره زرد رنگ در عکس بالا) کلیک کرده لانچر باز میشه و حالت آفلاین مدو انتخاب میکنی میره تو گیم(اگه لانچر درحالت آپدیت بود از ترفند آلت کنترل دلت استفاده میکنی که این لانچرو ببندی و دوباره اون آیکنو بزنی تا حالت مد آفلاین ظاهر بشه تا کلیک کنی بره تو بازی)
وقتی وارد بازی شد : از برنامه سوشیال کلاب استفاده کرده home میزنی و ایمیل خودتو که تو سایت سوشیال کلاب ثبت کردی وارد میکنی و سایت میشی
سپس مولتی پلیر >لن > DEATH MATCH بزن اگه کسی نبود بیا بیرون مد پاینن DEATH MATCH بزن > سرچ میشه و میره تو اتاق پر از گیم زن مکس پین 3
HadiMSC

---------- نوشته در 03:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 AM ارسال شده بود ----------

آقا اين شکلک زردرو نميتونم سبز کنم.به نظر من که اين تانگل هيچ خاصيتي نداره!من اسنايپر رو چه با تانگل چه بدون تانگل بازي ميکنم هيچ فرقي نميکنه...
بعد این کارایی که گفتینو کردم ولی اینيوری شد!

Untitled.png
بابا توروخدا یه راه حل درست بدین!تا حالا به اندازه حجم بازی کرک و آپدیت دانلود کردم :(
آپشن و تیک های تانگل در قسمت آپشن بدین صورت باشه ! (شکلک باید سبز بشه حتما)
قسمت لودینگ بازی حل میشه اگه مراحلو خوب رفته باشی
83264368889898971392.jpg

تنظیماتش دقیقا همینه ولی همونطور که گفتم ، ارور میده که عکسش رو تو پست قبلیم گذاشتم.
شما میتونی این 2 تا کار رو انجام بدی یک این که تنظیمات مودم رو از حالت PPOE در بیاری وبزاری روی Brige و دوم این که پورت های بازی رو در مودم باز کنی .ولی روش اول مناسب تره

باید بری توو تنظیمات مودمت درستش کنی
مودمت چیه؟

شما میتونی این 2 تا کار رو انجام بدی یک این که تنظیمات مودم رو از حالت PPOE در بیاری وبزاری روی Brige و دوم این که پورت های بازی رو در مودم باز کنی .ولی روش اول مناسب تره
من مودمم TP Link TD-W8901G هستش. چون سرویس اینرنتنم نامحدوده تا حالا از Brige استفاده نکردم و نمی دونم چه جوریه. میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
چه جوری اصلا مشکل تانگل به مودم ربط داره ؟

مشکل دومم چی؟ اینکه وارد بازی که شدم و دکمه Home رو که زدم ، تو Social نوشت که به اینترنت متصل نیست و دوباره امتحان کنید ؟ در صورتی که وصل بودم.
ممنون

من مودمم TP Link TD-W8901G هستش. چون سرویس اینرنتنم نامحدوده تا حالا از Brige استفاده نکردم و نمی دونم چه جوریه. میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
چه جوری اصلا مشکل تانگل به مودم ربط داره ؟

مشکل دومم چی؟ اینکه وارد بازی که شدم و دکمه Home رو که زدم ، تو Social نوشت که به اینترنت متصل نیست و دوباره امتحان کنید ؟ در صورتی که وصل بودم.
ممنون
پیغام اوکی رو بزن ربطی نداره به مشکلت در ارتباط بازی با اینترنت ...
مراحلو از اول برو پچو کرکای مورد نیاز بریز + سوشیال کلاب ورژن آخر
یه ثبت نام جدید هم داشته باش تو سایتش
ببین درست میشه...

ببین درست میشه...
آقا این سوشیال کلاب ورژن آخر همونه که داخل ایمیج بازی هست یا باید بگیریم؟
اگه اون نیست یه لینک دانلودشو میدین بگیریم؟
مرسی

ببین درست میشه...

من تمام این مراحلو رفتم اما درست نشده.

من اون زمانی که تست کردم آخرین آپدیتشو دانلود کردم اما بازم نتونستم به سروری جوین بشم!! الان که آپدیت جدید تر اومده احتمال داره درست بشه!!؟!؟!
دانلودش کنم!؟!؟!؟
اصلا مولتی پلیرش ارزش بازی داره؟؟؟

من اون زمانی که تست کردم آخرین آپدیتشو دانلود کردم اما بازم نتونستم به سروری جوین بشم!! الان که آپدیت جدید تر اومده احتمال داره درست بشه!!؟!؟!
دانلودش کنم!؟!؟!؟
اصلا مولتی پلیرش ارزش بازی داره؟؟؟

ارزش که داره ولی جدیدا یعنی حدود یک ماهه اصلا مشکل دار شده !

با ورژن 29 و 28 هر دو داخل لن هم میرم اما پیدا نمیکنه کسی رو ( پروفایل خودم میسازم) کسی میدونه چطوری میشه پیدا کرد؟؟؟ میخوام تست کنم ببینم ارزش خرید اورجینال داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or