Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
سلام آقا این چه اموزشی بود این کار که نکرد هیچی بازیم خراب کرد مجبور شدم از نو نصبش کنم این کجاش تست شده بود

سلام
الان شما با منی یا با پست اول؟؟؟
اگه پست اول که به من ربطی نداره :دی
اگه با منی که قبلش میومدی اینجا سوال میکردی راهنماییت میکردم
در ضمن آموزش من(نه پست اول) عین هلو میشه باهاش آنلاین زد

آقا ما چه کنيم شکلک تانگل سبز شه؟(الان زرده)
يه سوال ديگه اينکه چجوري بک آپ از بازيم بردارم؟ميخام ويندوز عوض کنم.همه کارايي که کردمو رديف شد ميپره!دوباره بايد بزارم ۴۰۰مگ دانلود کنه؟!

سلام آقا این چه اموزشی بود این کار که نکرد هیچی بازیم خراب کرد مجبور شدم از نو نصبش کنم این کجاش تست شده بود
واس منم همین شد بعد یه back up گرفتم ازش...

---------- نوشته در 05:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

یعنی در واقع یه کپی گرفتم ازش:d

دوستان مشکلتون دقیقا چیه؟گنگ توضیح ندید
دوست خوبم برای منم شکلک تانگل اون پایین سمت راست زرده نه سبز.
در ضمن فکر کنم مشکلتونو دقیق بگید و با من قرار بذارید یه تستی بکنیم که ببینم کار میکنه یا نه خیلی بهتره

سلام
الان شما با منی یا با پست اول؟؟؟
اگه پست اول که به من ربطی نداره :دی
اگه با منی که قبلش میومدی اینجا سوال میکردی راهنماییت میکردم
در ضمن آموزش من(نه پست اول) عین هلو میشه باهاش آنلاین زد
سلام من منظورم با آموزش پست اول بود و متاسفانه آموزش شما را هم پیدا نکردم اگه می شه بطور کامل و smiple برام بفرست b-)

---------- نوشته در 09:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 05:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

یعنی در واقع یه کپی گرفتم ازش:d

چی یه ذره باز تر بگو؟؟؟؟؟:-/

---------- نوشته در 09:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 AM ارسال شده بود ----------

دوستان مشکلتون دقیقا چیه؟گنگ توضیح ندید
دوست خوبم برای منم شکلک تانگل اون پایین سمت راست زرده نه سبز.
در ضمن فکر کنم مشکلتونو دقیق بگید و با من قرار بذارید یه تستی بکنیم که ببینم کار میکنه یا نه خیلی بهتره
مشکلم اینه که بعد از همه کارهای آموزش پست اول وقتی توی بازی میرفتم اول ها app crash میداد این اواخر هم با کلی فس وقتی میرفت تو بازی social club گیر میداد که آفلاینی و کاریشم نمی شد کرد باید می بستش
حالا خوب شد/:)

آنلاینش مثل قبل نیست دیگه(آموزش پست اول).چون راک استار دو تا آپدیت پشت سر هم داد بیرون و نمیذاره مثل قبل آنلاین بزنیم
الان با یه کلک رشتی میشه این بازیو آنلاین(البته فقط با کسانیکه توی تانگل هستن) بزنید
اگه شما آپدیت 1.00.28 رو دارید که هیچ اگه ندارید یه سرچ کنید پیدا میشه توی سایتهای فارسی هم هست
0098kids.com
یه سرچ کنید توی این سایت این آپدیت میاد
البته آپدیت 1.00.29 هم هست که به نظرم نیازی نیست.اگه هم ریختید موردی نداره
خب:
1-وصل بشید به تانگل برید تو رووم مکس پین 3
2-از بیخ اینترنتو قطع کنید(توجه:به تانگل اصلا دست نزنید)
3-روی آیکون playmaxpayne3.exe کلیک کنید(اونی که یه 3 زرد رنگ وسط یه مربع سیاهه)
4-مینویسه play offline و روش کلیک کنید
5-صبر کنید بره توی منوی اصلی بازی
6-حالا دوباره وصل بشید به اینترنت و کمی صبر کنید که به تانگل هم وصل بشه
7-برگردید به بازی و برید قسمت مالتی و لن و ...............................have fun :d
البته اینو بگم که با این آپدیتهایی که راک استار داده بیرون الان کمتر میان برای آنلاین.(قبلا 150 نفر تو رووم بودن الان 30 نفرن)
پس بهتره که با بچه های توی تانگل یا با دوستانتون قرار بذارید که با هم بازی کنید
آیدی تانگل منم oha.2012 هست

آنلاینش مثل قبل نیست دیگه(آموزش پست اول).چون راک استار دو تا آپدیت پشت سر هم داد بیرون و نمیذاره مثل قبل آنلاین بزنیم
الان با یه کلک رشتی میشه این بازیو آنلاین(البته فقط با کسانیکه توی تانگل هستن) بزنید
اگه شما آپدیت 1.00.28 رو دارید که هیچ اگه ندارید یه سرچ کنید پیدا میشه توی سایتهای فارسی هم هست
0098kids.com
خب:
7-برگردید به بازی و برید قسمت مالتی و لن و ...............................have fun :d
البته اینو بگم که با این آپدیتهایی که راک استار داده بیرون الان کمتر میان برای آنلاین.(قبلا 150 نفر تو رووم بودن الان 30 نفرن)
من بازی را به اخرین ورژن ابدیت کردم تمام کارای بالا را هم انحام میدم اما میرم تو قسمت مولتی پلیر مینویسه UNABLE TO CONECT.......................بعد که اینتر میکنم میره تو اما چیزی پیدا نمیکنه
.....................
فک کنم باید بزاریم پچ جدید هک بشه اینتوری فایده نداره

آخرین ویرایش:
من بازی را به اخرین ورژن ابدیت کردم تمام کارای بالا را هم انحام میدم اما میرم تو قسمت مولتی پلیر مینویسه UNABLE TO CONECT.......................بعد که اینتر میکنم میره تو اما چیزی پیدا نمیکنه
.....................
فک کنم باید بزاریم پچ جدید هک بشه اینتوری فایده نداره

خب درسته دیگه
میگم باید با کسی قرار بذاری تا بتونی بازی کنی.
تمام کارایی که انجام دادی درسته

شد ولی نشد

0098kids.com
خب:
آقا دستت درد نکنه کار داد ولی حالا چه شکلی باید رفت تو بازی؟؟
من توی همون منوش گیر کردم قیافشو انتخاب کردم ولی بعدش کاری نمتونستم بکنم=))

سلام دوستان من خیلی تو مولتی پلیر انلاین بازی کردن خیلی بلد نیستم .. من چند هفته پیش این بازی نخسه کاملش دانلود کردم که فکر کنم بعد نصب حجمش به 28.3 گیگابایت رسید حالا میخوام انلاین بازی کنم .. فقط نمیدونم از کجا و دقیق چطوری شروع کنم لطفا اگه میشه بگید از کجا باید برنامه های مخصوص انلاین بازی کردن از کجا دانلود کنم .. و بعد با هر کی که انلاین میشه بازی کرد .. یا باید شخص خاصی که بشناسی و با اون بازی کنی؟

سلام دوستان من خیلی تو مولتی پلیر انلاین بازی کردن خیلی بلد نیستم .. من چند هفته پیش این بازی نخسه کاملش دانلود کردم که فکر کنم بعد نصب حجمش به 28.3 گیگابایت رسید حالا میخوام انلاین بازی کنم .. فقط نمیدونم از کجا و دقیق چطوری شروع کنم لطفا اگه میشه بگید از کجا باید برنامه های مخصوص انلاین بازی کردن از کجا دانلود کنم .. و بعد با هر کی که انلاین میشه بازی کرد .. یا باید شخص خاصی که بشناسی و با اون بازی کنی؟

سلام
اولا میشد مثل هلو آنلاین زد.ولی با آپدیتهایی که راک استار داد بیرون دیگه نمیشه زد مگر با کلک رشتی :دی
شما آموزش منو تو چند صفحه قبل بخون.ok میشه(آموزش پست اولو نه-آموزش منو بخون)

سلام
اولا میشد مثل هلو آنلاین زد.ولی با آپدیتهایی که راک استار داد بیرون دیگه نمیشه زد مگر با کلک رشتی :دی
شما آموزش منو تو چند صفحه قبل بخون.ok میشه(آموزش پست اولو نه-آموزش منو بخون)

ممنون از شما دوست عزیز صفحه 12 پست 177 خودندم ..
انجام میدم خبرشم میدم..
فقط یی سوال الان مثلا من که نخسه کرک شده مکس پن 3 دارم نمیشه انلاین بازی کرد مگر با تانگل در اصل تانگل میاد سرور از خودش میزاه تا کسایی که نمیتوند به مولتی پلیر این بازی وصل بشند بتونند بازی کنند.. فقط هم 1 نفر با 1 نفر میتونند که باید قبلشم ای پی تانگل و یوز بهم بدن...
تو خود روم کسی هست که با من بازی کنه؟؟
نخسه اصل میشه همزمان با چند نفر
joine شد و بازی کرد.. درسته؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or