Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
کارارو درست انجام دادی بغیر از یه مورد
تانگلو اول از همه باز کن برو تو رووم مکس پین 3 و بعدش اینترنتو قطع کن و کاری به تانگل نداشته باش.برو تو منوی بازی و بعدش اینترنتو وصل کن .کمی صبر کن تا تانگل هم وصل بشه(تانگل باید باز باشه و تو روم مکس 3 باشه و بعد اینترنتو قطع کنی)برو تو قسمت لن و ........................have fun :D
آخر شب اگه بودی بیا با هم یه تستی بزنیم.آی دی تانگلتو بنویس برام.من: oha.2012 هستم

بابا نمیشه که

منم مشکلی مشابه king of north دارم
من اول ورژن 29 رو ریختم نیومد بعد 28 رو ولی بازم نمیشه . چه کنم؟
تمام کارایی هم که گفتین مو به مو انجام دادم

منم مشکلی مشابه king of north دارم
من اول ورژن 29 رو ریختم نیومد بعد 28 رو ولی بازم نمیشه . چه کنم؟
تمام کارایی هم که گفتین مو به مو انجام دادم

تمام کارارو که انجام دادیو بگو؟نگو همونی که گفتی.اونی که تو انجام دادیو بگو

تمام کارارو که انجام دادیو بگو؟نگو همونی که گفتی.اونی که تو انجام دادیو بگو
تو تانگل میرم تو مکس 3 اینترنت رو قطع میکنم اون سیاهه که توش 3 زرد رنگه رو میزنم! آفلاین مود وارد میشم تو منو اصلی میام اینترنتو وصل میکنم صبر میکنم تا تانگل وصل شه دوباره وارد مکس میشم مولتی پلیر ... :|
مینویسه:
Unable to connect to match making services. Online multiplayer will be inaccessible.
بعدم که اوکی رو میزنم میره تو. لن رو میزنم تو هر کدوم که میرم فقط خودمم هیشکی نی.
کسی راه حلی نداره 300 مگ گذاشتیم دانلود شده حالا وصل نمیشه:(

تو تانگل میرم تو مکس 3 اینترنت رو قطع میکنم اون سیاهه که توش 3 زرد رنگه رو میزنم! آفلاین مود وارد میشم تو منو اصلی میام اینترنتو وصل میکنم صبر میکنم تا تانگل وصل شه دوباره وارد مکس میشم مولتی پلیر ... :|
مینویسه:
Unable to connect to match making services. Online multiplayer will be inaccessible.
بعدم که اوکی رو میزنم میره تو. لن رو میزنم تو هر کدوم که میرم فقط خودمم هیشکی نی.
کسی راه حلی نداره 300 مگ گذاشتیم دانلود شده حالا وصل نمیشه:(

خب پسر درست انجام میدی کاراتو دیگه
فقط چون بعد از این قضیه آپدیت کسی زیاد آنلاین نمیزنه باید با بچه های تانگل قرار بذاری یکی بسازه برید با هم بازی کنید
میتونی با خود منم قرار بذاری.این آیدی تانگلمه.اددم کن:
oha.2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or