Matt Higby :گرافیک PlanetSide2 روی PS4 و روی PC با تنظیمات "Ultra" برابر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
article_post_width_PlanetSide_2_PS4.JPG

طی صحبت های کارگردان( Matt Higby )بازی با GameZone معلوم شد که گرافیک ورژن PS4 بازی با گرافیک ورژن PC بازی با تنظیمات "Ultra" تقریبا برابری میکند.

اگر شما PC به روز دارید و میتونید بازی رو روی تنظیمات Ultra اجرا کنید ،دو نسخه PS4 و PC براتون فرقی نخواهد کرد.

پس اگر سیستم به روزی ندارید،بهتره ورژن PS4 رو تهیه کنید.

هم چنین PlanetSide 2 از یه سری امکانات ویژه بر روی PS4 بهره میبره.استفاده از قابلیت touchpad یا استفاده از Remote Play .

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

منبع

آخرین ویرایش:
تا چند وقت پیش که میگفتین گرافیک همه چیز نیستش و قبول کرده بودین تو بحث گرافیک کنسول هیچی نیست . اما امروز میاین از این عکس ها میزارین که فقط رو طراحی صورت کار شده و بس . شما هر وقت تونستی تو کنسول بازیی پیدا کنی که مثل witcher 3 با اون وسعت بزرگش و طراحی فوق العادش رو 60 فریم رو pc اجرا میشه و با بالا ترین تنظیمات گرافیکی بعد بیا بگو کنسول گرافکیک داره .
یک نکته ی دیگه هم وجود داره که اون بحث زیبای 4k هست . همونطور که مدیران مایکرو و سونی میگفتن کنسول توانایی اجرای بازی با تنظیمات 4k رو داره . بگذریم از اینکه همین الانش تو 720 موندن . اونوقت شما میای به یک سری عکس نگاه میکنی و با خودت میگی کنسول توانایی مبارزه با pc رو داره ؟
خواهشن باز شروع نکنین بگین گرافیک مهم نیست و از این جور چیزا چون ثابت شده کنسول بازا سر 4 فریم تو بتل به جون هم افتادند :-j

دوست عزیز تعداد کسایی که witcher 3 روی pc شون با اخرین تنظیمات روی 60 فریم اجرا بشه توی ایران شاید به 500 نفرم نرسه بقیه هم مجبورن تنظیمات گرافیکی رو بیارن پایین که در این صورت به احتمال زیاد کیفیتش از نسخه ی کنسولی پایین تر میاد

دوست عزیز تعداد کسایی که witcher 3 روی pc شون با اخرین تنظیمات روی 60 فریم اجرا بشه توی ایران شاید به 500 نفرم نرسه بقیه هم مجبورن تنظیمات گرافیکی رو بیارن پایین که در این صورت به احتمال زیاد کیفیتش از نسخه ی کنسولی پایین تر میاد
اتفاقا تو ایران خیلی ها هستن که سیستم قوی دارن .خیلی بیشتر از 500 نفر . تازه بر فرض که تو ایران این طوری باشه مگه witcher 3 رو فقط تو ایران بازی میکنن ؟
در ضمن witcher 3 فقط یک نمونه ی معمولی بود . خیلی بازی ها هستن که در اینده ای نه چندان دور قراره منتشر بشن و با گرافیکی بیشتر از witcher . اون وقته که دوباره تو تاپیک های مقایسه ی گرافیک فلان بازی تو کنسول ها و pc رسوایی به بار میاد .

من نمیدونم چرا اکثر pc بازا جوری رفتار میکنن که انگار همشون pc high end دارن.بابا این سازنده هایی که میان میگن گرافیک pc از ps4 بهتره.منظورشون یک pc high end است نه از این pc های زغالی و گرنه حتی یه سیستم 1200 دلاری هم نمیتونه اندازه ی ps4 گرافیک بده.

همونطور که مدیران مایکرو و سونی میگفتن کنسول توانایی اجرای بازی با تنظیمات 4k رو داره . بگذریم از اینکه همین الانش تو 720 موندن .
خواهشن باز شروع نکنین بگین گرافیک مهم نیست و از این جور چیزا چون ثابت شده کنسول بازا سر 4 فریم تو بتل به جون هم افتادند :-j
داداش PS4 اصلا بازی 720p نداره . به جز BF که 900p هست و ٰthe order که از 900p هم بالاتره تا حالا هر چی معرفی شده 1080p هستند

اتفاقا تو ایران خیلی ها هستن که سیستم قوی دارن .خیلی بیشتر از 500 نفر . تازه بر فرض که تو ایران این طوری باشه مگه witcher 3 رو فقط تو ایران بازی میکنن ؟
در ضمن witcher 3 فقط یک نمونه ی معمولی بود . خیلی بازی ها هستن که در اینده ای نه چندان دور قراره منتشر بشن و با گرافیکی بیشتر از witcher . اون وقته که دوباره تو تاپیک های مقایسه ی گرافیک فلان بازی تو کنسول ها و pc رسوایی به بار میاد .

خب در اینده ی نه چندان دور بازی های زیادی برای کنسول ها هم میاد و اگه کسی هر دو کنسول نسل بعد رو داشته باشه میتونه هر سال چند عنوان تاپ انحصاری رو بخره که از نظر گرافیکی خیلی هم خوبن حالا تو این وسط اگه چندتا بازی مولتی پلتفورم هم بخره زیاد مهم نیست که گرافیکش پایین تر باشه

دوست عزیز خیلی خوبه که ادم طرفداره یه چیزی باشه اما حرفتون رو اصلا قبول ندارم چون خودتونم خوب میدونید که تو ایران تعداد اونایی که pc خیلی خوب دارن بسیار بسیار کمه
مطمئن باش در صورت مقایسه با ps4 هیچ رسوایی به بار نمیاد چون ps4 قیمتش 1.600 ولی یه pc خوب مثل اینکه خیلی گرونه
توی همین تاپیکهای pc یکی از دوستان میگفت من 13-14 تومن هزینه کردم واسش بعضی ها حتی بیش از این مبالغ
تازه شما فکر کن 13-14 هزینه کردند بدون کیلزون بدون انچارتد بدون خیلی از بازیهای خوب دیگه ... کدوم رسواییه به نظرت ؟

حتی یه سیستم 1200 دلاری هم نمیتونه اندازه ی ps4 گرافیک بده.

میشه بگیداین سیستم 1200دلاری چه قطعاتی داره؟
الان یهr9 290xقیمتش500دلاره
وقدرتش 70درصدازجناب ایکس باکس وان قویتره!
همچنین ازگل سرسبدسونی یعنی پلی4هم 60درصدقویتره!
باقی قطعات هم که حدودا300-400دلاربیشترنمیشه
روهم رفته یهpcبا800-900دلارمیشه که قدرتش بیش ازدوبرابرکنسولهای نسل جدیده....

همیشه برای من سواله که چرا فن‌های کنسول همیشه میخوان با سخت‌افزار کنسول با فن‌های PC رقابت کنن. نمیدونم 4 سال بعد کنسول شق‌القمر میکنه یا از این حرف ها(اینگاری تو اون 4 سال PC درجا میزنه!) ... اون چیزی که مشخصه اینه که سخت‌افزاز در PC یه چیز نا محدودی هست. یعنی اگر کسی پول داشته باشه، PCیش همیشه و در همه حال از نظر قدرت سخت‌افزاری از کنسول جلوتره. حتی اگه بازی‌ها از نظر جزئیات هم برابر هم باشن، فریم و رزولوشن بالاتر همچنان به عنوان آپشنی دست نیافتنی برای کنسول بازان عزیز هست. اون عزیزانی که بر این استدلال استوارند که "واسه من فریم و رزولوشن مهم نیست" باید بدونن که تا چنین تجربه‌ای نداشته باشی، درکش نمیکنی :دی دوستانی هم که فکر میکنن با هزینه کمتری میشه کنسول رو تهیه کرد و یا اینکه PC گرون‌تر از کنسوله، در جریان باشن که اون کسی که اسمش میشه PC Gamer، معمولا این چیزا واسش مهم نیست و حتی حاضر میشه برای چند فریم بیشتر، صدها دلار خرج کنه. مطمئنا اگر PC هم به اندازه کنسول حمایت میشد، امثال کرایسس رو به وفور و حتی با کیفیت بهتری در هر نسلی میدیدیم.

داداش PS4 اصلا بازی 720p نداره . به جز BF که 900p هست و ٰthe order که از 900p هم بالاتره تا حالا هر چی معرفی شده 1080p هستند

نه دیگه اشتب نکن.Deep Down هم 720P هست.;)

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

PC :x

همیشه برای من سواله که چرا فن‌های کنسول همیشه میخوان با سخت‌افزار کنسول با فن‌های PC رقابت کنن.
رقابت می تونیم، می کنیم آقا!:دی
تو هم اگه ته هر نسل یه چیزایی مث Shadow Of The Colossus و Resident Evil 4 و GoW II و Ninja Gaiden Black و The Last Of Us و ... داشتی رو کنسول زبونت دراز بود:دی!

رقابت می تونیم، می کنیم آقا!:دی
تو هم اگه ته هر نسل یه چیزایی مث Shadow Of The Colossus و Resident Evil 4 و GoW II و Ninja Gaiden Black و The Last Of Us و ... داشتی رو کنسول زبونت دراز بود:دی!
کیوان من همیشه دوست دارم یک چیزی رو دو طرفه ببینی :دی شاید در نگاه اول SoTC یا RE4 یا حتی TLoU چیزی ماورای کنسول رو ارائه داده باشن، اما به نظر من حالت دومی هم وجود داره؛ اونم اینکه در اصل، سایر سازنده‌ها نتونسن از قابلیت‌های کنسول بهره ببرن:دی پس در واقع عوض اینکه بگیم "کنسول قدرتش بیش از این حرف هاست" باید بگیم " کنسول باید اینطور باشه" این عدم استفاده از پتانسیل، توی بخش PC هم به شدت حس میشه. متاسفانه به دلیل عدم حمایت کافی، PC هیچ وقت در حد خودش ظاهر نشده.

یه نکته دیگه که فقط تو ایران صادق هستش :دی

PS2 بر روی PC: پنج هزار تومن
PS2 بر روی PS4: دویست و پنجاه هزار تومن :دی

نه دیگه اشتب نکن.Deep Down هم 720P هست.;)

PC :x
اتفاقا تو کاملا در اشتباهیی ! طبق گفته سازنده Deep down یکی از بازیایی هست که دارن واسه 1080p و 60 فریم شدنش کار میکنن ! البته تایید رسمی نشده 60 فریم هست ولی توییت کرده بودن دارن روش کار میکنن .
اگه بشه جز معدود بازیایه نسل بعده که این ویژگی رو داره

PS4 کلا تا حالا بازیه 720p نداشته .کمترینش 900p هست که BF4 ـه

آخرین ویرایش:
کیوان من همیشه دوست دارم یک چیزی رو دو طرفه ببینی :دی شاید در نگاه اول SoTC یا RE4 یا حتی TLoU چیزی ماورای کنسول رو ارائه داده باشن، اما به نظر من حالت دومی هم وجود داره؛ اونم اینکه در اصل، سایر سازنده‌ها نتونسن از قابلیت‌های کنسول بهره ببرن:دی پس در واقع عوض اینکه بگیم "کنسول قدرتش بیش از این حرف هاست" باید بگیم " کنسول باید اینطور باشه" این عدم استفاده از پتانسیل، توی بخش PC هم به شدت حس میشه. متاسفانه به دلیل عدم حمایت کافی، PC هیچ وقت در حد خودش ظاهر نشده.
این یه بحث دیگست که به نظرم درسته البته :-l :دی!
منتهی Outcome کنسول تا حالا از PCبهتر بوده، حتی در انتهای نسل. مثال هم زدیم و فکر میکنم موافق باشی.
ولی خب، این حقیقت که مثلا همین The Last Of Us اگر واسه PC می اومد می تونست AA بهتر داشته باشه، 1080p و 60fps باشه، وجود داره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or