Matt Higby :گرافیک PlanetSide2 روی PS4 و روی PC با تنظیمات "Ultra" برابر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
article_post_width_PlanetSide_2_PS4.JPG

طی صحبت های کارگردان( Matt Higby )بازی با GameZone معلوم شد که گرافیک ورژن PS4 بازی با گرافیک ورژن PC بازی با تنظیمات "Ultra" تقریبا برابری میکند.

اگر شما PC به روز دارید و میتونید بازی رو روی تنظیمات Ultra اجرا کنید ،دو نسخه PS4 و PC براتون فرقی نخواهد کرد.

پس اگر سیستم به روزی ندارید،بهتره ورژن PS4 رو تهیه کنید.

هم چنین PlanetSide 2 از یه سری امکانات ویژه بر روی PS4 بهره میبره.استفاده از قابلیت touchpad یا استفاده از Remote Play .

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

منبع

آخرین ویرایش:
خودت اصلا فهمیدی چی گفتی؟؟:-/
این برابر بودن کنسول ها با PC همون سال اول عرضه واسشون بعدا مشکل ساز میشه، بعد این الان نشونه قوی بودن کنسول هست؟؟

یکی دوسال دیگه باز کنسول ها از PC عقب میمونن. چون سخت افزار کنسول ثابته

معلومهPS4لم میدم رو مبل ریلکس با یه دسته TV32 اینچ بازی میکنم کیفیت هم که همون تازه ریزولیشنش بهتر هم هست چون از TV فاصله میگیریم

آره واقعاً، چون هیچ کدوم ازین کارا رو نمی‌شه با PC انجام داد!

ایا شما پی سی گیمران عزیز تا به حال رنگ بازی اورجینال را از نزدیک دیده اید؟؟:|:d
آیا شما رنگ استیم را به خود دیده اید؟
آیا میدانستید من با 15 هزار تومان صاحب Alan Wake و Alan Wake's American Nightmare شدم؟
گمون نکنم، چون اگر میدونستید، خیلی راحت میفهمیدید اینجا جلوی PC Gamer ها نباید حرف از اوریجینال باز بودن بزنید;)

معلومهPS4لم میدم رو مبل ریلکس با یه دسته TV32 اینچ بازی میکنم کیفیت هم که همون تازه ریزولیشنش بهتر هم هست چون از TV فاصله میگیریم

منم معلومه دیگه ps4روانتخاب میکنم چونکه :
به کامپیوترنمیشه دسته بیسیم وصل کردوروی مبل درازکشید!اصلابه هیچ وجه
کامپیوتربه تلویزیون 32اینچ خونمون که انواع ورودی های تصویری ازجملهhdmiداره وصل نمیشه!
وازهمه مهمتراینکه کامپیوتریک وسیله درب وداغونیه که هرروزبایدسخت افزارشوعوض کنی وارتقابدی وهمش جیبات خالی میشه
هیچ بازی به دردبخوری هم نداره وکامپیوترفقط برای اداره هاخوبه که باهاش پرونده هاروتایپ کنند!پرینت بگیرند!و...
اصلانتیجه میگیریم کامپیوتریه اشغال به تمام معناست وبه هیچ دردی نمیخوره!
اره این چیزیه که خیلیادرموردکامپیوترفکرمیکنند.....

کامپیوتربه تلویزیون 32اینچ خونمون که انواع ورودی های تصویری ازجملهhdmiداره وصل نمیشه!
آره واقعاً، چون هیچ کدوم ازین کارا رو نمی‌شه با PC انجام داد!
میفرمایید لقمه رو بپیچونم بزارم تو دهنم؟
مریضم 10 برابر خرج کنم برا همون شرایط کلی بازی رو هم از دست بدم؟برم tvاضافه بخرم دسته اضافه بخرم
399 دلار میدم همه چی تموم بدون دردسر نصب و هزار کوفت زهر مال لم میدم رو مبلم

وازهمه مهمتراینکه کامپیوتریک وسیله درب وداغونیه که هرروزبایدسخت افزارشوعوض کنی وارتقابدی وهمش جیبات خالی میشه
هیچ بازی به دردبخوری هم نداره وکامپیوترفقط برای اداره هاخوبه که باهاش پرونده هاروتایپ کنند!پرینت بگیرند!و...
خودزنی؟؟
4chsmu1.gif

آخرین ویرایش:
میفرمایید لقمه رو بپیچونم بزارم تو دهنم؟
مریضم 10 برابر خرج کنم برا همون شرایط کلی بازی رو هم از دست بدم؟برم tvاضافه بخرم دسته اضافه بخرم
399 دلار میدم همه چی تموم بدون دردسر نصب و هزار کوفت زهر مال لم میدم رو مبلم
نمونه بارز خودزنی
4chsmu1.gif

مسئله اینه که همون شرایط نیست!
PC نه تنها همون چیزی که کنسول ها ارائه میدن رو (به جز یه سری بازی انحصاری) ارائه میده بلکه خیلی بیشتر از اونم تو چنته داره!
کیفیت بصری بالاتر بازی ها، کنترل راحت تر تو بازی های شوتر، سبک های انحصاری مثل استراتژی و MOBA ، کلی بازی بزرگ آنلاین با تعداد پلیری که کنسول ها تو خواب هم نمی بینن، سیستم استیم و تخفیف های باور نکردنیش، یه دنیا بازی مستقل، قابلیت های ماد سازی که خودش میتونه یه بازی رو دگرگون کنه و خیلی موارد دیگه!

عزیز نکنه فکر کردی ما با وضوح 240در 320 بازی میکنیم یا جلوی مانیتور برعکس رو صندلی میشینیم که لم دادن شما شده مزیت!ضمنا این جمله رو یه توضیحی برای ما بدید من متوجه نشدم( ریزولیشنش بهتر هم هست چون از TV فاصله میگیری)
فکرکنم شما با مفهومی به نام ppi یا سرعت پاسخگویی تصویر اشنایی ندارید که کیفیت یه مانیتور 23اینچ fhdرو با یه تلوزیون fhd 32 اینچ مقایسه میکنید.ضمنا همین الان مانیتورهای 29اینچ ایسوز با وضوح 2560 در 1080وارد کشور شدن و در دسترس هست ..

مسئله اینه که همون شرایط نیست!
PC نه تنها همون چیزی که کنسول ها ارائه میدن رو (به جز یه سری بازی انحصاری) ارائه میده بلکه خیلی بیشتر از اونم تو چنته داره!
کیفیت بصری بالاتر بازی ها، کنترل راحت تر تو بازی های شوتر، سبک های انحصاری مثل استراتژی و MOBA ، کلی بازی بزرگ آنلاین با تعداد پلیری که کنسول ها تو خواب هم نمی بینن، سیستم استیم و تخفیف های باور نکردنیش، یه دنیا بازی مستقل، قابلیت های ماد سازی که خودش میتونه یه بازی رو دگرگون کنه و خیلی موارد دیگه!
د نشد که من میخوام بازی کنم بازی برام مهمه شما میگی بجز یه تعداد بازی انحصاری و همینطور میگذری مهمترین نکته همون اکثر بازی های انحصاری شاهکارن که PCگیمر ها نمیتونن بازی کنن توروخدا بحث خنده داره پولشو داریم میخریم نیارید وسط که باز میشد همون کنسول گیمر
باقی چیز هایی که نام بردی به عنوان برتری اکثرا معادل دارن و به تعدادیشون هم مثل دسته و کیبود و موس فکت نیست راحتی و سلیقست
عزیز نکنه فکر کردی ما با وضوح 240در 320 بازی میکنیم یا جلوی مانیتور برعکس رو صندلی میشینیم که لم دادن شما شده مزیت!ضمنا این جمله رو یه توضیحی برای ما بدید من متوجه نشدم( ریزولیشنش بهتر هم هست چون از TV فاصله میگیری)
فکرکنم شما با مفهومی به نام ppi یا سرعت پاسخگویی تصویر اشنایی ندارید که کیفیت یه مانیتور 23اینچ fhdرو با یه تلوزیون fhd 32 اینچ مقایسه میکنید.ضمنا همین الان مانیتورهای 29اینچ ایسوز با وضوح 2560 در 1080وارد کشور شدن و در دسترس هست ..
اون جمله یه مزاح بود که جریان داره و اکثر بچه های فروم جریانشو میدونن شما جدی نگیر پرسیده کدومو ترجیح میدی گفتم PS4دستشو تو دست میگرم ریلکس لم میدم رو مبل بازیمو میکنم نامی از بت مقدستون اوردم؟گفتم با PCنمیشه این کارو کرد ؟
برا باقی جوابت پست قبلیمو بخون

د نشد که من میخوام بازی کنم بازی برام مهمه شما میگی بجز یه تعداد بازی انحصاری و همینطور میگذری مهمترین نکته همون اکثر بازی های انحصاری شاهکارن که PCگیمر ها نمیتونن بازی کنن توروخدا بحث خنده داره پولشو داریم میخریم نیارید وسط که باز میشد همون کنسول گیمر
باقی چیز هایی که نام بردی به عنوان برتری اکثرا معادل دارن و به تعدادیشون هم مثل دسته و کیبود و موس فکت نیست راحتی و سلیقست

میشه معادل بازی هایی مثل وارکرفت با 8 میلیون پلیر و استارکرفت با اون مسابقات جهانیش یا Dota 2 رو رو کنسول بگین؟؟
یا معادل هزاران ماد واسه اسکایریم و GTA که خیلیاش حتی اصل بازی رو عوض می کنن؟؟
یا معادل تخفیف های استیم که مثلا بازی ها رو به قیمت 5 دلار میفروشه؟
یا معادل بازی های مستقل بی شمار کیک استارتر مثل Wasteland 2 یا Armikrog یا Broken Age??
یا معادل گرافیک بالاتر بازی ها؟
حالا شما سالی نهایتا 4 تا بازی انحصاری خوب رو حاضری با اینا عوض کنی سلیقه خودته، ولی خیلیا مثل من این موارد بالا رو به 4 تا انحصاری تو سال ترجیح می دن!!

عزیزم، اگر کنسول های جدید هم مثل PC به راحتی میتونستن بازی کرک شده اجرا کنند و نیازی به نسخه های اصلی نداشتند، امثال شما رنگ بازی اوریجینال رو می دیدید؟ و یا همین الان ماهی 10 تا بازی اورجینال تهیه میکنید؟ :x البته اگر شما کلا کپی رایت رعایت میکنید صحبتش جداست، در نتیجه الان باید نسخه اورجینال تمامی نرم افزار ها روی کامپیوتر شما نصب باشه :-$ مقایسه کنسول با کامپیوتر هم کار مناسبی نیست. از هر لحاظ که حساب کنیم کنسول چیز قابل رقابتی با کامپیوتر نداره، ولی خب دلیل نمیشه مقایسه بشن.

در ضمن ما اینجا هر روز رنگ هزاران بازی اورجینال رو میبینیم، شما چطور؟ ;)

در ضمن، قیمت بازی های اوریجینال کامپیوتر هم 59 دلار و یا 49 و یا 39 دلار هستند. اون بازی های اوریجینال که شما دیدید، همون هایی هستند که وزارت ارشاد ایران اوریجینالش میکنه و 1500 تومن میفروشه که شما فکر کردی بازی های اوریجینال کامپیوتر ارزون هستند =)) یک جستجو توی اینترنت بکنید لطفآ قبل از اینکه نظری بدید.
با این پست دقیقا سطح اطلاعاتت رو نشون دادی !!!

بسه دیگه، تاپیک استیم 389 صفحه رفته جلو، تاپیک دیابلو 305 صفحه جلو، تاپیک مولتی بتل 384 رفته جلو، تاپیک اوریجین 257 صفحه رفته جلو، تاپیک گیلد وارز 127 صفحه رفته جلو، نمیخواید بس کنید این حرف مسخره رو؟
پ.ن: این افرادی که همچین ادعایی می کنن هم باید زنده بگور کرد؛ حتی ارزش اینکه با آتش بسوزونیشون هم ندارن، کلی اکسیژن الکی مصرف بشه واسه آتش زدن اینا؟
واسه شما اب خنک تجویز میشه=)):))
دقیقن من نمیدونم منظور شما از اعلام تعداد صفحات این تاپیک ها چی بود
اگه به تعداد صفحس بیا این خدمت شما:
http://forum.bazicenter.com/thread53714/page476/
http://forum.bazicenter.com/thread19288/page417/
http://forum.bazicenter.com/thread15870/page582/
http://forum.bazicenter.com/thread1335/page828/

آیا شما رنگ استیم را به خود دیده اید؟
آیا میدانستید من با 15 هزار تومان صاحب Alan Wake و Alan Wake's American Nightmare شدم؟
گمون نکنم، چون اگر میدونستید، خیلی راحت میفهمیدید اینجا جلوی PC Gamer ها نباید حرف از اوریجینال باز بودن بزنید;)
نه فقط شما رنگ استیم رو دیده ای!:|
یه طور صحبت میکنه انگار بازی ها تو psn و xbl تا حالا تخفیف نخوردن:|

اون جمله یه مزاح بود که جریان داره و اکثر بچه های فروم جریانشو میدونن شما جدی نگیر پرسیده کدومو ترجیح میدی گفتم PS4دستشو تو دست میگرم ریلکس لم میدم رو مبل بازیمو میکنم نامی از بت مقدستون اوردم؟گفتم با PCنمیشه این کارو کرد ؟
برا باقی جوابت پست قبلیمو بخون
accuracy بسیار بالای موس و کیبرد در بازیهای شوتر و فریم و رزولوشن و کیفیت تصویر و گرافیک بهتر توی pc یه فکته نه سلیقه.

میشه معادل بازی هایی مثل وارکرفت با 8 میلیون پلیر و استارکرفت با اون مسابقات جهانیش یا Dota 2 رو رو کنسول بگین؟؟
یا معادل بازی های مستقل بی شمار کیک استارتر مثل Wasteland 2 یا Armikrog یا Broken Age??
حالا شما سالی نهایتا 4 تا بازی انحصاری خوب رو حاضری با اینا عوض کنی سلیقه خودته، ولی خیلیا مثل من این موارد بالا رو به 4 تا انحصاری تو سال ترجیح می دن!!

البته ناگفته نماند که Xbox 360 ،نوع JTAG/RGH از ماد هم پشتیبانی میکنه.مثلا مادهای اسکایریم که ذکر کردی.:)

عزیزاین خودزنی نیست این دقیقاچیزیه که ازحرفاتون میشه برداشت کرد
وقتی اومدی میگی من ps4رونسبت به pcترجیح میدم چونکه میخوام بایه دسته جلوی تلویزیون لم بدم یعنی همون چیزی که اون بالانوشتم
یعنی نمیشه باpcجلوی تلویزیون لم دادوبادسته بیسیم بازی کرد!
ببخشیدشایدمنظورتون این نبوده ولی من این طوربرداشت کردم.....

میگم کلا PC GAMERها اسم XBL/PSN به گوششون نخورده یا دارین با ما شوخی میکنن؟

اره 4 تان فقط این 4 تا نصف دنیای گیمینگن و اکثر جوایزو از بیخ درو میکنن
اره من این 4 بازی رو به 4 تا ماد و یخورده گرافیک بالاتر ترجیح میدم

accuracy بسیار بالای موس و کیبرد
نخیر موس و کیبورد VS دسته یه نظر شخصیه از خودتون فکت صادر نکنید دسته های نسل قبل که خودشون خدای دقت بودن نسل جدید که وحشتناکن دیگه
بستگی داره ادم به کدوم عادت داره من چون دو تا رو به مدت طولانی تجربه کردم اینو میگم فقط باید مهارت پیدا کنید در استفاده ازشون

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or