Matt Higby :گرافیک PlanetSide2 روی PS4 و روی PC با تنظیمات "Ultra" برابر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
article_post_width_PlanetSide_2_PS4.JPG

طی صحبت های کارگردان( Matt Higby )بازی با GameZone معلوم شد که گرافیک ورژن PS4 بازی با گرافیک ورژن PC بازی با تنظیمات "Ultra" تقریبا برابری میکند.

اگر شما PC به روز دارید و میتونید بازی رو روی تنظیمات Ultra اجرا کنید ،دو نسخه PS4 و PC براتون فرقی نخواهد کرد.

پس اگر سیستم به روزی ندارید،بهتره ورژن PS4 رو تهیه کنید.

هم چنین PlanetSide 2 از یه سری امکانات ویژه بر روی PS4 بهره میبره.استفاده از قابلیت touchpad یا استفاده از Remote Play .

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

منبع

آخرین ویرایش:
این بحثه مسخره تا کی ؟؟ دوستان کنسول باز تا کی میخواید با این اطلاعات پیش برید...؟؟؟؟ واقعا نمیدونید ولی برایه ما این مقایسه واقعا مسخرست...چون کنسول برایه هر بازی خیلی خیلی ضعیف تر از pc یه میدونم نمیدونید...

ایشون بیان کردن که نسخه یکنسول و الترا یکی هستند خوب چه فایده وقتی یه انتی الیاز درست و حسابی رویه کنسول نمیتونه داشته باشه ؟؟ نسخه ی pc رو میشه تا مرز 128x انتی الیز زد میدونید واقعا بینی چی ؟ بازی رو میشه از یک فیلم سخت تشخیص داد...

در رده دوم اینکه هستند خیلی ها اصلا گرافیک کنسول رو نمیتونن تحمل کنن ...دلیلش نبود یه انتی الیاز درست حسابیه که همیشه بازی ها رویه کنسول با براقیت زیاد و پر از بریدگی بودن چه فایده بازی کرایسیس 3 باشه رویه کنسول فرضا الترا اجرا شه ولی انتی الیاز درست نخوره اصلا اون گرافیکه بالاش به چش نمییاد و میشه گفت فقط فقط برای کسی که تنها کنسول بازی میکنه قابل تحمله...

الان هر گیمی که اومده رو pc براحتی قویتر بوده و این نکته عدییه بماند و انتی ایازی که pc میخوره کنسول سالها نمیتونه توی خواب هم ببینه انتی الیاز هایی مثل txaa رو چند نفرتون دید تا به قدرت کاری پی ببرید ؟؟ برمطمعنم بدون تردید اگر اینچیزارو ببنید اصلا کنسول رو حساب نمیکنید...

در ضمن اینو بگم این بازیی نیست که یه کنسولی که تازه ریلیز شده نتونه اینو خوب اجرا کنه ولی بازم میگم انتی الیاز درست نمیخوره رویه کنسول ینی در یک کلام بنداز دور !!!! این نکته برای ما ثابت شدست ...البته بماند که این عنوان با انتی الیاز و رس بالا رویه PC میتونه گرافیک بالایی داشته باشه و بسیار متفاوت از کنسول...

تفاوت بسیار زیاد رو میشه تو عنوان هایی مثله THE WITCHER 3 . WATCH DOGS ,,,,وووو 90% از عنوان که عجله نکنید ....

گیمای نسل جدید اومدن رو pc به رحتی خیلی بهتر و قویتر بودن این عادیه واقعا باید همینطور باشه حتی خوده سازنده ها هم تا حددی نخواستن که محدودیت کنسول رویه pc تاثیر بذاره...B

این یه حقیقته هنوز که هنوز خیلی هاتون اصرار دارید واقعا واسه چی ؟؟؟ چرا کنسول رو با pc مقایسه میکنید دیدتون چطوره ؟؟؟

حرف ما مقایسه نیست حرف ما اینه که اینا اصلا به هم نمیخورن .... اخه PC کجا کنسول کجا یکم دیتون رو باز کنید واقعا با صحبتا فقط به خودتون فشار مییارید :D
ما عادت کردیم دیگه ...ولی خوبه حرفاتون نشون میده بعد از چند سال هنوز هم پیشرفت نکردید ...ما همچین فکری میکنیم در مورد شما چون واقعا ....
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز خودتون بازیای نسل جدید را رو PCوکنسول PS4وXBOX 0NEتست کنید میبنید قدرت PC چقدره باتل4با کال اف گوست روPC وPS4خودم مقایسه کردم اصلا کنسول کجاوPCکجاکنسول اگه انحصاری نمیداشت که کسی دنبالش نمیرفت
پس از لحاظ قدرت هیچ کنسولی بهPCنمیرسه

حالا بعد از این همه بحث های الکی جواب این سوال رو هم میدیم :d
با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟
PC :d بعد از آپدیت آخری (optimization patch) خیلی بهتر هم شده تازه :p

واقعا بدترین مقایسه ای که میشه انجام داد مقایسه کنسول با PC هستش

اصولا داشتن یک PC با سخت افزار قوی برای هر گیمری لازمه تا بتونه بهترین تجربه از بازی کردن بدست بیاره اما PC هم به تنهایی نمیتونه انتخاب یک گیمر باشه و مطمئنا در کنارش یک کنسول هم لازمه

خود من در این نسل PS3 در کنار PC انتخاب کردم و نسل بعد هم احتمالا PS4 خریداری میکنم .

د نشد که من میخوام بازی کنم بازی برام مهمه شما میگی بجز یه تعداد بازی انحصاری و همینطور میگذری مهمترین نکته همون اکثر بازی های انحصاری شاهکارن که PCگیمر ها نمیتونن بازی کنن توروخدا بحث خنده داره پولشو داریم میخریم نیارید وسط که باز میشد همون کنسول گیمر
باقی چیز هایی که نام بردی به عنوان برتری اکثرا معادل دارن و به تعدادیشون هم مثل دسته و کیبود و موس فکت نیست راحتی و سلیقست
درسته PC Gamer ـا نمیتونن عناوینی مثل TLOU رو تجربه کنن ولی کنسول گیمرا میتون عناوینی چون World of Warcraft رو که ملت از شونصد سال پیش دارن بازی میکنن رو تجربه کنن؟ :دی یا از همه مهمتر Mod های خارق العاده GTA و یا اسکایریم؟
خودت میگی شما دارین راحت از انحصاری های کنسول میگذرین پس چرا خودتو نمیبینی که داری از قدرت موس و کیبورد توی بازی های شوتر و استراتژیک و ... به این راحتی میگذری؟ و میگی سلیقه ایه :|

واقعا بدترین مقایسه ای که میشه انجام داد مقایسه کنسول با PC هستش

اصولا داشتن یک PC با سخت افزار قوی برای هر گیمری لازمه تا بتونه بهترین تجربه از بازی کردن بدست بیاره اما PC هم به تنهایی نمیتونه انتخاب یک گیمر باشه و مطمئنا در کنارش یک کنسول هم لازمه

خود من در این نسل PS3 در کنار PC انتخاب کردم و نسل بعد هم احتمالا PS4 خریداری میکنم .
تا 8 سال دیگه میخواد اسمش نسل بعد بمونه؟ :دی باو الان چند ماهه نسل عوض شده :دی

دوستان عزیز خودتون بازیای نسل جدید را رو PCوکنسول PS4وXBOX 0NEتست کنید میبنید قدرت PC چقدره باتل4با کال اف گوست روPC وPS4خودم مقایسه کردم اصلا کنسول کجاوPCکجاکنسول اگه انحصاری نمیداشت که کسی دنبالش نمیرفت
پس از لحاظ قدرت هیچ کنسولی بهPCنمیرسه

دوست عزيزي كه مياي ميگي هيچ كنسولي به پاي PC نميرسه ، عزيزم PC كنسول نيست كه كنسول بخواد بهش برسه يا نرسه پس بهتره باهم مقايسشون نكنيد ، وقتي هر هفته ، هر ماه يه سخت افزار جديد واسه عرضه مياد شما چه توقعي داري از گرافيك كنسول كه بايد طي سالهاي اينده هم با وجود سخت افزار ثابتش با PC مقايسه بشه!!!!!!!!
اما با اين وجود هم شاهد بازي هايي هستيم ، كه شما PC بازهاي عزيز حتي از لحاظ گرافيك هم واسش لح لح ميزنيد ،در ضمن يك گيمر حرفه ايه به هيچ وج سمت PC نميره تا وقتي كه كنسول باشه و بازي هاي انحصاري ناب ، چون چندان ساپورت درست و حسابي از PC نميشه ، حالا شما برو خداي سيستم رو بيند
پس به گرافيك بازي هاي PC تون ننازيد و مدام بنچ مارك نزاريد اينجا ، تا وقتي كه بازي هاي مثل
Last of us , gran turismo , uncharted , god of war , heavy rain
ninja gaiden sigma, valkyria chronicles ,demon’s souls
هست ، و خوشبختانه اين روند ادامه دارد، منتظر اپديت شدن ليست بازي تو سالهاي اتي باشيد :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or