Matt Higby :گرافیک PlanetSide2 روی PS4 و روی PC با تنظیمات "Ultra" برابر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
article_post_width_PlanetSide_2_PS4.JPG

طی صحبت های کارگردان( Matt Higby )بازی با GameZone معلوم شد که گرافیک ورژن PS4 بازی با گرافیک ورژن PC بازی با تنظیمات "Ultra" تقریبا برابری میکند.

اگر شما PC به روز دارید و میتونید بازی رو روی تنظیمات Ultra اجرا کنید ،دو نسخه PS4 و PC براتون فرقی نخواهد کرد.

پس اگر سیستم به روزی ندارید،بهتره ورژن PS4 رو تهیه کنید.

هم چنین PlanetSide 2 از یه سری امکانات ویژه بر روی PS4 بهره میبره.استفاده از قابلیت touchpad یا استفاده از Remote Play .

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

منبع

آخرین ویرایش:
اتفاقا با همین 9600 نفر داشتیم BF بازی میکرده.شما اطلاعاتتون در این زمینه کمه.....

شما ببخشید که من تو این 30 سال آتاری بازی کردم.
اینیم که میگی اون نفر با 9600 بتل زده ، شما مطمئن باش ورژن کنسولیش از این بهتر بوده.
در ضمن امثال همین افرادن که تو همین سایت ادعا میکنن با 630 کرایسس رو اولترا زدن.
این وقته که آدم یاد مثل ماه گردون و زمین و زیرزمین میفته.

یه نکنه دیگه که اونم فقط تو ایران صادق هستش افتخار به پایرسی هستش.
PS2 مجانی هستش:lol:

- - -ویرایش - - -

اینیم که میگی اون نفر با 9600 بتل زده ، شما مطمئن باش ورژن کنسولیش از این بهتر بوده.
در ضمن امثال همین افرادن که تو همین سایت ادعا میکنن با 630 کرایسس رو اولترا زدن.
من خودم با 9800 کرایسیس 2 رو روی Hardc0re و 720P بازی کردم، OK؟

- - -ویرایش - - -

مطمئن باش از اینا بدتر نمیشه:lol:
battlefield3-360-texture-pack-comparison.jpg

battlefield3360notext_19835.nphd.jpg

برادر عزیز چرا اینقدر خشونت بنده نه توهین کردم و نه حرف بدی زدم.شما گفتید با اون کارت تو منو بازی هم نمیره بنده گفتم اتفاقا تو منو که سهل با اون کارت تا اخرشم رفتند.منم اصلا دوست ندارم وارد این بحث مسخره شقایق بهتره یا غضنفر بشم!!از بس بعضیا حرفاشون پارادوکس داره و هر دفعه یه حرفی میزنن، بنده فقط جواب بعضی از ادعاهای دوستان رو در صفحه قبل دادم.ما هم از پشت کوه که نیومیدیم اگر بنده در پروفایلم فقط پی سی رو انتخاب کردم چون سبکهای مورد علاقم جایگاهشون پی سی هست دلیل بر نداشتن کنسولها نیست اتفاقا برادرای من کنسول گیمر هستن و ما تو خونه انواع اقسام کنسولها رو داریم.تفاوت زیاد بازیها رو هم هر روز داریم روی پی سی و کنسول ها میبینیم.حالا هم یکی اومده اون ادعایی رو که شما فرمودید کرده،خودتون هم گفتید ادعا حالا یه حرفی زده و رفته شما که نباید به حساب همه بگذارید .شما طرف حسابتون پی سی گیمرای حرفه ایی باشه که خدا رو شکر کم هم نیستند.ضمنا ما هم برا خودمون یه فسیل زنده ایم(اشاره به اون 30 سالی که فرمودید)

اینایی که ادعا میکنن کنسول گیمر ها بدبخت و بیچارن و پول نون شبشون رو هم ندارن ایا میدانید پول هر بازیه کنسول 250 تومن میباشد؟؟:|
ایا شما پی سی گیمران عزیز تا به حال رنگ بازی اورجینال را از نزدیک دیده اید؟؟:|:d

رقابت می تونیم، می کنیم آقا!:دی
تو هم اگه ته هر نسل یه چیزایی مث Shadow Of The Colossus و Resident Evil 4 و GoW II و Ninja Gaiden Black و The Last Of Us و ... داشتی رو کنسول زبونت دراز بود:دی!
:bighug:دقیقا کل منظور بنده هم همین بودش!!!;;):d
البته اینا هم هستن:>
Heavy Rain . GT Series . inFamous . killzone و خیلی های دیگه!!!;;)

آخرین ویرایش:
ایا شما پی سی گیمران عزیز تا به حال رنگ بازی اورجینال را از نزدیک دیده اید؟؟
:|:d
بسه دیگه، تاپیک استیم 389 صفحه رفته جلو، تاپیک دیابلو 305 صفحه جلو، تاپیک مولتی بتل 384 رفته جلو، تاپیک اوریجین 257 صفحه رفته جلو، تاپیک گیلد وارز 127 صفحه رفته جلو، نمیخواید بس کنید این حرف مسخره رو؟
پ.ن: این افرادی که همچین ادعایی می کنن هم باید زنده بگور کرد؛ حتی ارزش اینکه با آتش بسوزونیشون هم ندارن، کلی اکسیژن الکی مصرف بشه واسه آتش زدن اینا؟

آخرین ویرایش:
با 9600 به راحتی می‌شه تمام بازی‌های نسل قبل رو بازی کرد، با کیفیت بهتر از دو کنسول.

حتی با9500gtهم اکثرعناوین نسل قبل روبهترازکنسولهامیشه اجراکرد
9600که دیگه50درصدهم از9500قویتره معلومه که....:))

اینایی که ادعا میکنن کنسول گیمر ها بدبخت و بیچارن و پول نون شبشون رو هم ندارن ایا میدانید پول هر بازیه کنسول 250 تومن میباشد؟؟:|
ایا شما پی سی گیمران عزیز تا به حال رنگ بازی اورجینال را از نزدیک دیده اید؟؟:|:d
عزیزم، اگر کنسول های جدید هم مثل PC به راحتی میتونستن بازی کرک شده اجرا کنند و نیازی به نسخه های اصلی نداشتند، امثال شما رنگ بازی اوریجینال رو می دیدید؟ و یا همین الان ماهی 10 تا بازی اورجینال تهیه میکنید؟ :x البته اگر شما کلا کپی رایت رعایت میکنید صحبتش جداست، در نتیجه الان باید نسخه اورجینال تمامی نرم افزار ها روی کامپیوتر شما نصب باشه :-$ مقایسه کنسول با کامپیوتر هم کار مناسبی نیست. از هر لحاظ که حساب کنیم کنسول چیز قابل رقابتی با کامپیوتر نداره، ولی خب دلیل نمیشه مقایسه بشن.

در ضمن ما اینجا هر روز رنگ هزاران بازی اورجینال رو میبینیم، شما چطور؟ ;)

در ضمن، قیمت بازی های اوریجینال کامپیوتر هم 59 دلار و یا 49 و یا 39 دلار هستند. اون بازی های اوریجینال که شما دیدید، همون هایی هستند که وزارت ارشاد ایران اوریجینالش میکنه و 1500 تومن میفروشه که شما فکر کردی بازی های اوریجینال کامپیوتر ارزون هستند =)) یک جستجو توی اینترنت بکنید لطفآ قبل از اینکه نظری بدید.

آخرین ویرایش:
رفقا، اینجا تاپیک بحث در مورد شرکت های ارائه کننده کارت گرافیک و اینکه کدومشون بهترن نیست.
در ضمن تاپیک جنگ میان فن های کنسول و PC هم نیست. یه سوال ساده آخرش پرسیده شده :

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

مقایسه کنسول با کامپیوتر هم کار مناسبی نیست
:|:|:|:|
از
هر لحاظ
که حساب کنیم کنسول چیز
قابل رقابتی
با کامپیوتر نداره،
:-oنداره؟؟؟؟؟اولا اینجا سایت بازی هستش، و همه داریم در مورد بازیهای عرضه شده یا قراره عرضه بشن صحبت میکنیم، بعدشم کی میگه چیز قابل رقابتی نداره، هر یک عنوان انحصاری میشه یک نقطه رقابت برای کنسول و PC اونقت شما میای میگی قابلیت رقابت ندارن؟؟؟!!!:|مگه بحث الکی هستش که از این بگذریم، برو تاپیک بازی سال رو نیگاه کن ، بچه ها دارن فقط دنبال سایت های میگردن که بازی مورد علاقه شون که اتفاقا انحصاری هم هستش ، جایزه گوتی رو ببره بعدش شما اومدی میگی هیچ چیزی واسه رقابت نداره..؟؟؟!!! واقعا که ...
اصلا فک نکنم که دوستان PC بازی مثل شما عناوین انحصاری کنسول سونی رو بازی کرده باشه وگرنه، همونجا میره یه فروند کنسول به صورت بسیار خودجوش تهیه میکنه!!به جای اینکه اینهمه پول رو فقط بخواد خرج یه کارت یا یه سیستم بکنه!!، در این شک نکن:|، مگر گیمر واقعی نباشه و از بازی کردن هم لذت نبره..که این قضیه اش جداست;)

:bighug:دقیقا کل منظور بنده هم همین بودش!!!;;):d
البته اینا هم هستن:>
Heavy Rain . GT Series . inFamous . killzone و خیلی های دیگه!!!;;)

ادم میمونه به چه ساز شما جماعت برقصه.وقتی با WIIگیمرا بحث و جدل راه میندازید از اونجایی که انحصاریهای WII خیلی بیشتر و متای بالاتری هم دارند بحث گرافیک رو می کشید وسط!!!تو بحث با پی سی گیمرها کلا گرافیک به صورت خود جوش دیگه مهم نیست یه دفعه انحصاری های دو تا کنسول همیشه رقیب یک دفعه با هم!!! میشن چماغ.بعد همین جماعت تو بحثای داخلی شون به هر اب و اتیشی میزنن که ثابت کنند انحصاری های کنسول رقیب به درد بخور نیست یا مثلا تو یه بازی مشترک رو کنسولها که هر دوشون هم از نظر گرافیکی پایین تر از نسخه پی سی هستند چهل صفحه بحث می کنند که بگن تو فاصله 40 کیلومتری تو نسخه فلان کنسول یه درخت بیشتر دیده میشه!!!!
در مورد انحصاریها هم اول اینکه خیالتون راحت؛خیلی از پی سی گیمرا هر دو کنسولو با هم دارند چون یه گیمر نباید از انحصاریهای فوق العاده کنسول که اصلا حیاتشون وابسته به همین انحصاری هاست بگذره.گرچه ارزش خیلی از این انحصاریها به همون یه بار بازی کردنه .شما TLUرو چند بار تموم کردی یک بار دوبار سه بار.منم این بازی رو یک بار تموم کردم اما به نظر شما ارزش بازی مثل WOW چقدره چند سال میشه اینو بازی کرد .بازی SCکه سال فکر کنم 98 میلادی عرضه شد نزدیک به 10 سال توسط گیمرا بازی میشد تا قبل از عرضه SC2 سرورهاش باز بودن.اینا فقط یه مثال بودند از این انحصاریهای فوقالعاده رو پی سی زیاده.برای من نوعی که سبک مورد علاقم شبیه ساز استراتژی و نقش افرینی هست اصلا اهمیت نداره مثلاTLU2بییاد یا نه اگه بییاد بازی میکنیم اگه هم نه هیچی.
اون کسی هم که کنسول نداره با شبیه سازها تمام بازی های نسل قبلو بازی میکنه حالا به غیر از دوتاشون...اون دوتا کنسول هم یا براشون مهم نیست یا حسرتشو میخورن..خواهشا نگید که شبیه سازها مشکل دارند و از این حرفها ،دیگه اینقدر شبیه سازها پیشرفت کردند که مثلا با شبیه ساز WII میشه بازیهاشو رو با خود Wii Remote Controller به صورت FHD و سه بعدی بازی کرد.
Dolphin - Gamecube and Wii Emulator
بقیه شبیه سازها هم از این قاعده پیروی میکنند...
من اخلاقم اینطوری نیست که به خاطر فن بازی بیام از یه بازی عالی مثلا مثل TLUبد بگم فقط به خاطر اینکه طرف مقابلمو بکوبم.علاقمند به پی سی و سخت افزارم اما اگه بازی خوبم رو کنسول باشه حداقل بدون پیش داوری بازیش می کنم.مشکل بعضیا اینه که فکر میکنند چون فلان کنسولو دارند پس اخرته فناوری و گیمری هستند و بقیه چیزها به درد نخوره.تناقص در صحبتها خیلی زیاده توبحث اصلا معلوم نیست چه موضعی دارید.
ادم متعصب فقط خودشو از تجربه های بهتر محروم میکنه.....

آخرین ویرایش:
معلومهPS4لم میدم رو مبل ریلکس با یه دسته TV32 اینچ بازی میکنم کیفیت هم که همون تازه ریزولیشنش بهتر هم هست چون از TV فاصله میگیریم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or