Matt Higby :گرافیک PlanetSide2 روی PS4 و روی PC با تنظیمات "Ultra" برابر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
article_post_width_PlanetSide_2_PS4.JPG

طی صحبت های کارگردان( Matt Higby )بازی با GameZone معلوم شد که گرافیک ورژن PS4 بازی با گرافیک ورژن PC بازی با تنظیمات "Ultra" تقریبا برابری میکند.

اگر شما PC به روز دارید و میتونید بازی رو روی تنظیمات Ultra اجرا کنید ،دو نسخه PS4 و PC براتون فرقی نخواهد کرد.

پس اگر سیستم به روزی ندارید،بهتره ورژن PS4 رو تهیه کنید.

هم چنین PlanetSide 2 از یه سری امکانات ویژه بر روی PS4 بهره میبره.استفاده از قابلیت touchpad یا استفاده از Remote Play .

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

منبع

آخرین ویرایش:
باز هم حرف های تکراری و بی ارزش!!
8-|
همیشه تا تو بحثی در رابطه با PC میمونین که چی بگین رو میارین به این حرف ها!
دقیقا:d
باز هم همون حرف های همیشگی PC بازان گرامی ، البته بعضی از دوستان...(من اصلا تا حالا توی این بحث ها نبودم، بعدشم اینکه میگین حرف من رو نقل قول نکردین، درست ، ولی قبول دارین که واکنش و جبهه گیری کردین علیه ـش:dدر صورتی که من حرف حقیقت رو گفتم؟

- - -ویرایش - - -

حرفی که همیشه PC داران گرامی به کنسول بازان گرامی میگن..(خوب دقت کنین.):
ای بابا .. تا کم میارن ، عناوین انحصاریشون رو رو میکنن!!!نمیدونن که خیلی ها یکی از دلایل خریدشون همین عناوین زیبا و ناب هستش!!!
باز هم همین حرف های تکراری و همیشگی...گرافیک روی PC بالاتر از کنسول هستش، حالا میای اختلاف رو نگاه میکنی، میبینی همچین زیادم نیستن که باعث بشه آدم دلزده بشه..خدای نکرده بخواد بره یه سیستم دست و پا کنه که نهایتا میشه خداتومن!!!...در صورتی که میشه راحت یه کنسول خرید!!:|

البته این که میگین الان که برابرن وای به حال چن سال دیگه کاملا اشتباس:دی .
همون طور که چند وقت پیش خود مارک سرنی گفت،استفاده از تمام قدرت سخت افزار PS4 به 3 الی 4 سال زمان نیاز داره!
پس فکر نکنین کنسول ها ته ته زورشون همینه:دی .

البته این که میگین الان که برابرن وای به حال چن سال دیگه کاملا اشتباس:دی .
همون طور که چند وقت پیش خود مارک سرنی گفت،استفاده از تمام قدرت سخت افزار PS4 به 3 الی 4 سال زمان نیاز داره!
پس فکر نکنین کنسول ها ته ته زورشون همینه:دی .
قطعا گرافیک بازی های کنسول ها تا چند سال آینده خیلی بهتر میشه (مثل نسل قبل) اما ضریب رشد گرافیک بازی ها تو pc خیلی بیشتره! چون سخت افزارش هر روز داره ارتقا پیدا میکنه! مثلا اگه چند سال بعد گرافیک بازی ها تو ps4 ده برابر بشه مطمئن باش تو pc صد برابر خواهد شد! پس اون حرف به هیچ وجه اشتباه نیست و کاملا درسته! الان که برابرن وای به حال چند سال بعد!

دوستان این همه جدل دلیلش چیه؟؟؟

اونایی که مثل من و بقیه دوستان پی سی خوب دارند، میرند رو پی سی میزنند! اونایی هم که کنسول دارند میرند رو کنسول میزنند :| وسط نسل هم یه کرایسیس و یه مترو میاد، شتک کنسول میاد پایین! :))

کم کاریه یک سازنده رو متوجه نمیشید ؟
طرف انقدر بد برای نسخه pc تلاش کرده که این بازی در بهترین حالت pc با کنسول ها برابری میکنه .!
از طرفی

سخت افزار مورد نیاز برای بازی در بهترین حالت رو چی اعلام کردن ؟
فکر کنم با یه انویدیا 660 بشه در بهترین شرایط بازی کرد . کاملا مشخصه گرافیک بازی در pc چه شرایطس داره .

الان که چی؟ خوب کسی که پول پی سی گیمینگ حرفه ای میده، به نظرت نداره که کنسول بخره؟؟؟

فکر نکنم پی سی گیمری پیدا کنی که کنسول نداشته باشه! مهم حالت برعکسش هستش که به وفور زیاده!! من خودم انحصاری های کنسول ها رو بازی میکنم، مولتی ها هم فقط رو پی سی!
Metro LL که چند ماه پیش اومد الان از KZ Shadow Fall هم بهتره گرافیکش :| (فقط رو پی سی)

دوستان این همه جدل دلیلش چیه؟؟؟

اونایی که مثل من و بقیه دوستان پی سی خوب دارند، میرند رو پی سی میزنند! اونایی هم که کنسول دارند میرند رو کنسول میزنند :| وسط نسل هم یه کرایسیس و یه مترو میاد، شتک کنسول میاد پایین! :))

میشه بپرسم کی این اتفاق افتاد ؟! کی کنسول ها نابود شدن؟:دی
بازم جمع میشین میگین God of war , gears of war , uncharted,last of us, Halo اینا اصلا بازی نیستن که PC گیمر ها بخوان حسرت بخورن! pc قدرمند نیاز به بازی انحصاری داره نه یه بازی مثل Total war ! حقیقتیه که همیشه بوده بازم تایتان 1000$ رو با کنسول 400$ مقایسه می کنید بدون کوچکترین فکری

اولا اینکه سخت افزار کنسولها به مرور زمان شناسایی و درک میشن که روش بازیای سنگین بزارن.برین اول نسل هفتم و آخر نسلشو باهم مقایسه کنید.
دوما شما سیستم خفنی هم داشته باشی چه فایده وقتی این همه عناوین زیبای کنسولی و انحصاری های خفن رو از دست میدی.
سوما از نظر قیمت بزار کنار هم-شما یه سیستم میبندی بالای ده پانزده میلیون که چند سال یکباری روش بتونی کرایسیس اولترا بزنی؟:d
خخخخخ

اگرم حرف pc فن های عزیز درست باشه باید افرین به سونی گفت که با یه کنسول 400 دلاری تونسه گرافیکی برابر با یه pc خوب تحویل ملت بده :bighug:
اونم با انحصاریهایی که هر کودوم تو سبک خودشون عالی از اب درمیان معمولن.

گرافیک ps2 رو از روی عکس قضاوت نکنید بازی بازیه عظیمیه

قطعا گرافیک بازی های کنسول ها تا چند سال آینده خیلی بهتر میشه (مثل نسل قبل) اما ضریب رشد گرافیک بازی ها تو pc خیلی بیشتره! چون سخت افزارش هر روز داره ارتقا پیدا میکنه! مثلا اگه چند سال بعد گرافیک بازی ها تو ps4 ده برابر بشه مطمئن باش تو pc صد برابر خواهد شد! پس اون حرف به هیچ وجه اشتباه نیست و کاملا درسته! الان که برابرن وای به حال چند سال بعد!
اخه داداش PS4 رو یه سخت افزار ثابت پیشرفت میکنه و خرجی برات نداره . ولی PC رو سخت افزار ثابت پیشرفتی نمیبینه مگر اینکه هزینه بزاری ارتقا بدی

تا چند وقت پیش که میگفتین گرافیک همه چیز نیستش و قبول کرده بودین تو بحث گرافیک کنسول هیچی نیست . اما امروز میاین از این عکس ها میزارین که فقط رو طراحی صورت کار شده و بس . شما هر وقت تونستی تو کنسول بازیی پیدا کنی که مثل witcher 3 با اون وسعت بزرگش و طراحی فوق العادش رو 60 فریم رو pc اجرا میشه و با بالا ترین تنظیمات گرافیکی بعد بیا بگو کنسول گرافکیک داره .
یک نکته ی دیگه هم وجود داره که اون بحث زیبای 4k هست . همونطور که مدیران مایکرو و سونی میگفتن کنسول توانایی اجرای بازی با تنظیمات 4k رو داره . بگذریم از اینکه همین الانش تو 720 موندن . اونوقت شما میای به یک سری عکس نگاه میکنی و با خودت میگی کنسول توانایی مبارزه با pc رو داره ؟
خواهشن باز شروع نکنین بگین گرافیک مهم نیست و از این جور چیزا چون ثابت شده کنسول بازا سر 4 فریم تو بتل به جون هم افتادند :-j

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or