Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
آقا من شنيدم میگن تو بازی زياد گفتگو میشه ، يعنی کلی از وقت بازی فقط صرفه گفتگو با اينو اون میشه
و يه جورايی از لذت بازی کم میکنه

اتفاقا نه !
اما باید زبان بلد باشی . اونوقت بازی بسیار جذابتر میشه .
خود دیالوگها و انتخابهایی که وجود داره خودش واقعا زیبا و نو اورانه است.

من بدبخت چکار کنم؟ هیچی از حرف ها نمی فهمم همینطور الکی گزینه هارو می زنم و اونا هم پاسخ میدن...
یه بار عصبانی میشن یه بار سرشون داد می زنم نمی دونم چکار کنم....
البته کاری هم نمیشه کرد چشمم کور دندم نر می خواستم زبان بلد باشم!

سلام بچه ها یه خواهشی دارم بچه ها شما این بازی رو از کجا گرفتید؟ اگه میشه بهترین فروشگاه که با بهترین کیفیت این بازی میده معرفی کنید ممنون می شم بچه ها بذارید ما هم از این بازی لذت ببریم.:biggrin1::((

بچه ها اگه شما کلاس soldier رو انتخاب کنید فقط میتونید اسلحه ی اسنایپر و تیربار رو زوم کنید.کلاس vungurd بهترین کلاس هست
پ.نه:منظورم این هست ار کنترل این هست که من تو تریلر ها دیدم یه صفحه ی زردی میمومد بعد میتونیستیم طرف رو در جای خاصی قرار بدیم یا on the fly کنترلش رو درد ست بگیریم

میشه چندتا نمونه از بیتربیتاشو بگید
بی خیال.........................................................................................................
بخر ببین !.......................................................................................................
به نظر من یه مقدار بی خودی شلوغ شد.

این بازی هیچ مشکل منکراتی نداره هرکی گفته حرف مفت زده اگر هم داشته باشه در حد همین بازیهای معمول هست و مطمئن باش تو این مورد به پای Gta نمی رسه . ;)

یه جا تو بازی هست که توی یک رودخانه باید برید جلو.
آب این رودخونه انقدر گرافیکش بالاست واقعا فکر می کنید که واقعیه:eek:
من با این صحنه از بازی,جلوی خانواده کلی پز دادم:biggrin1:
فکر نکنم حالا حالا ها روی دست گرافیک این بازی,بازیه دیگه ای بیاد.

یه وقتی هایی هم دیگه صحبت هاشون اعصاب خورد کن میشه...
این بازی از اون بازیهاست که میشه در حین بازی غذا بخوری! چون گه گاهی فقط باید یه دکمه بزنید جواب افراد رو بدین!
تا به الان که برای من 40% بازی رو فقط حرف زدن...

یه جا تو بازی هست که توی یک رودخانه باید برید جلو.
آب این رودخونه انقدر گرافیکش بالاست واقعا فکر می کنید که واقعیه:eek:
من با این صحنه از بازی,جلوی خانواده کلی پز دادم:biggrin1:
فکر نکنم حالا حالا ها روی دست گرافیک این بازی,بازیه دیگه ای بیاد.

اره قشنگ بود اما به قشنگی Crysis نبود !

اقا یکی کمک کنه منو من همون اول گیر گردم اسم تو سه تا کهکشان میرم . تو برفی باید چه کار کنم البته تو سیاره برفی هنوز بیرون نرفتم

اون اول اولی. از citadil آومدی بیرون برو تو سیاره novaria از اونجا شروع کن.
start بزین برو تو journal رو missions مرحله بخون . در ضمن اگر تو نقشه نگاه کنی جاهایی که علامت ! داره باید بری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or