Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
بالاخره IGN نمره داد و نمره ای داد که بازی :love:mass effect مستحقش بود یعنی امتیاز 9.4:cheesygri و نشون داد که به بازیها نمره ی واقعی میدهد و الکی ایراد نمیگیره:laughing:.
زنده باد IGN

اقا من همون اولای بازی که میریم تو یه شهر باید چه کار کنم چه چوری میشه ماموریت پیدا کرد؟
کیج شدم

استارت بزن برو تو Jurnal قسمت سمت چپ Mission بعد بخون نوشته کجا بری.
اگه اول اولی که باید بری Citadil Tower Councile

سلام
این بازی رو دیروز گرفتم و فقط میتونم بگم این بازی و cod4 بهترین بازیهای 360 تا امروز هستند.
...............................................
Graphic:بالاترین گرافیکی که تا حالا توی بازیهای کامپیوتری اومده.طراحی چهره ها فوق العاده هست و احساسات کاراکتر رو واقعا مثل یک فیلم منتفل میکنه.
Game play=Gears of War+Ghost Recon
اگر بخواهید تمام دیالوگ ها رو گوش کنید راحت بالای 50 ساعت گیم پلی داره.:eek:
Story Line(داستان بازی):واقعا عالی,کاملا مثل یک فیلم سینمایی.
..............................................
در ضمن شما در این بازی آزادی کامل دارید که هر کاری میخواهید انجام بدید.

اين گيم اسپات هم بعضي مواقع واقعا مست مسته !:) بازي به اين عظمت رو ، مثل آب خوردن 8.5 ميده !
اينم مثل همون قضيه بازي Rachet شد كه 7.5 داد ! زياد جدي نگيريد ، گيم اسپاته ديگه همتون ميشناسيد !:)

=======
در مورد دير لود شدن بافت ها ، من فكر ميكنم به خاطر موتور UE3.0 هست ! چون تا حالا من در BioShock و GoW اين مشكل رو مشاهده كردم ! اينم كه از UE3.0 Edition استفاده ميكنه بخاطر همين من احتمال ميدم از موتور بازيه و يا هردو مورد يعني موتور بازي و فشرده سازي اطلاعات در DVD باعث اين مشكل شده !

بچه ها کسی تا حالا به صحنه های غیر اخلاقی در این بازی بر خورده؟ من که تا الان هیچی نمی بینم ... :confused::-"
راستی کسی یا کاراکترش زن ورداشته ؟
اگه ورداشته چه فرقی داره؟
من :biggrin1: .... مثلا میخواستی چه فرقی بکنه؟ :)

سلام منم این شاهکارو گرفتم فقط یه مشکل من dvd رو می زارم تو دستگاه اولن که صداش خیلی زیاده لنز جون می کنه بخونتش بعد تو بازی یه ذره اهسته می شه بعضی مواقع و loading می کنه می خواستم ببینم کا مشکل از بازیه یا dvd مشکل داره در ضمن برای لنزه دستگاه مشکل ایجاد می شه ممنون

سلام منم این شاهکارو گرفتم فقط یه مشکل من dvd رو می زارم تو دستگاه اولن که صداش خیلی زیاده لنز جون می کنه بخونتش بعد تو بازی یه ذره اهسته می شه بعضی مواقع و loading می کنه می خواستم ببینم کا مشکل از بازیه یا dvd مشکل داره در ضمن برای لنزه دستگاه مشکل ایجاد می شه ممنون
بستگي به نوع ديسك داره ! اگه درجه يك باشه مثل Verbatim ، سر و صداي دستگاه كمتر ميشه و به لنز فشار كمتري مياد !

يا مثلا اگه HP باشه دستگاه صداي جت ميده !:)

بالاخره منم گرفتم از امام خمینی :laughing: فقط طرف یه کم گرون حساب کرد ولی اشکالی نداره واقعا میارزه . بازی بسیار عالی . گرافیکش که منو کشته :love::love:

اقا راستی باید از کجا بفهمی که کدوم ماموریت اصلی کدوم فرعی؟:confused:
من اونجام که میتونی به هر کهشان بری از کجا باید بفهمم کجا برم؟؟؟

اقا راستی باید از کجا بفهمی که کدوم ماموریت اصلی کدوم فرعی؟:confused:
من اونجام که میتونی به هر کهشان بری از کجا باید بفهمم کجا برم؟؟؟
روي منظومه هايي كه خط داستاني بازي رو جلو ميبره نام سياره اي كه بايد بهش سفر كني رو روش زده بقيه منظومه ها كه اسم ندارن جزو ماموريتهاي فرعي بازي محسوب ميشن و مي توني بري توي بعضي سيارهاشون و ماموريتهاشو انجام بدي كه اكثرا هم هيچ فرق زيادي با هم نمي كنه ماموريتهاشون . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or