mass effect مستحقش بود یعنی امتیاز 9.4:cheesygri و نشون داد که به بازیها نمره ی واقعی میدهد و الکی ایراد نمیگیره:laughing:. اقا من همون اولای بازی که میریم تو یه شهر باید چه کار کنم چه چوری میشه ماموریت پیدا کرد؟
کیج شدم

بستگي به نوع ديسك داره ! اگه درجه يك باشه مثل Verbatim ، سر و صداي دستگاه كمتر ميشه و به لنز فشار كمتري مياد !سلام منم این شاهکارو گرفتم فقط یه مشکل من dvd رو می زارم تو دستگاه اولن که صداش خیلی زیاده لنز جون می کنه بخونتش بعد تو بازی یه ذره اهسته می شه بعضی مواقع و loading می کنه می خواستم ببینم کا مشکل از بازیه یا dvd مشکل داره در ضمن برای لنزه دستگاه مشکل ایجاد می شه ممنون
نه استاد دیسکم ridataبستگي به نوع ديسك داره ! اگه درجه يك باشه مثل Verbatim ، سر و صداي دستگاه كمتر ميشه و به لنز فشار كمتري مياد !
يا مثلا اگه HP باشه دستگاه صداي جت ميده !![]()
نه استاد دیسکم ridata
روي منظومه هايي كه خط داستاني بازي رو جلو ميبره نام سياره اي كه بايد بهش سفر كني رو روش زده بقيه منظومه ها كه اسم ندارن جزو ماموريتهاي فرعي بازي محسوب ميشن و مي توني بري توي بعضي سيارهاشون و ماموريتهاشو انجام بدي كه اكثرا هم هيچ فرق زيادي با هم نمي كنه ماموريتهاشون .اقا راستی باید از کجا بفهمی که کدوم ماموریت اصلی کدوم فرعی؟:confused:
من اونجام که میتونی به هر کهشان بری از کجا باید بفهمم کجا برم؟؟؟