Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
بازی خیلی خوبیه
ولی یه چیز که رو اعصابم راه میره اینه که ما که انگلیسی سرمون نمیشه این دیالوگ ها هم طولانی...
ولی خدا وکیلی چکار کردن که این همه دیالوگ تونستن تو این دی وی دی جا بدن تازه هرچی میزنی باز انتخاب دیگه بهت میده
راستی من اسممو گذاشته Amir تو بازی بین کاراکترا این اسم رد و بدل میشه یا نه

راستی من اسممو گذاشته Amir تو بازی بین کاراکترا این اسم رد و بدل میشه یا نه

نه خير شما با فاميليتون كه شپرد هست صدا مي كنند . ;)

سایت قشنگ Gamespot هم که به این بازی امتیاز 8.5 را داد.
از نکات خوب بازی به :
شروع عالی-داستان بسیار قوی-Voice Actiong عالی-افکتهای خوب-نیرو های Biotic-موزیکهای بسیار عالی-

واز نکات بد به :
1.Vehicle navigation and combat are weak (وسیله نقلیه نظامی روی زمین در نبردها و کنترل ضعیف است)
2.A bunch of annoying interface issues. (اشاره به گروه )

من فکر میکنم GAMESPOT نمره بازی ASSASSINS CREED با MASS EFFECT جابجا داده است.
من نمي دونم براي چي از كنترل وسيلش ايراد گرفتن حتي گفتن نشانه گيري دقيقي نداره . به خدا من كه بازي رو بازي كردم از چه فواصلي Geth مي زدم آرماچورهاي غول پيكر بماند به نظرم واقعا حرف مفت زياد زدن خيلي برام عجيبه اين ايرادهاي عجيبو گرفتن .
كنترل وسايل نقليه هم مثل بازي Halo3 مي مونه فكر كنم اين بازي رو با يه بازي اكشن سريعا مثل Gears Of War يا Halo3 اشتباه گرفتن كه همچين حرفي زدن البته كنترل وسايل فقط يه ايراد كوچيك داره كه اصلا به چشم نمي ياد و نبايد در بارش صحبت بشه كاملا مشخصه مي خواستن مو رو از ماست بكشن بيرون بزن تو سر بازي .
واقعا جالبه Assassin's Creed با اون همه باگ و گيم پلي تقريبا يكنواخت بگيره 9.0 ولي اين بازي كه سگش مي ارزه به Assassin's بگيره 8.5 واقعا باهات موافقم .

آخرین ویرایش:
من با نمره 8.5ازgame Spot کاملا موافقم ه گفته نشانه گیری دقیق نیست جای شک نیست فقط کافیه بهrifle Sniperیه نگاه بندازید تو این بازی هم باگ زیادی وجود داره ,ابجکت ها خیلی دیر Loadمیشن,بافت تو بعضی جاها خیلی ضعیف کار شده این چیزایی بود که من تو این مدت 5 روز دارم بازی میکنم به چشم خورد ,اقا میلاد شما بازی چند ساعته تموم کردی من همه مراحل فرعیش دارم میرم من امروز تازه Noveria+feros اگه اشتباه نکنم تموم کردم حدودا چقدر مونده؟

من با نمره 8.5ازgame Spot کاملا موافقم ه گفته نشانه گیری دقیق نیست جای شک نیست فقط کافیه بهrifle Sniperیه نگاه بندازید تو این بازی هم باگ زیادی وجود داره ,ابجکت ها خیلی دیر Loadمیشن,بافت تو بعضی جاها خیلی ضعیف کار شده این چیزایی بود که من تو این مدت 5 روز دارم بازی میکنم به چشم خورد ,اقا میلاد شما بازی چند ساعته تموم کردی من همه مراحل فرعیش دارم میرم من امروز تازه Noveria+feros اگه اشتباه نکنم تموم کردم حدودا چقدر مونده؟
نشانه گيري اسلحه ها بستگي به كلاس كاراكترت داره مثلا اگه engineer برداري خوب مشخصه كه يه engineer تخصصش در استفاده از اسلحه پايينه و مسلما دقت كافي رو در شليك هاش نداره ولي اگه كلاس Soldier رو برداري از همون اول دقت شليكش بالاس و حتي مي تونيد در طول بازي بالاتر نيز ببريد همچنين زرهي كه به تن دارد نيز از لحاظ شكل و مقاومت از كلاسهاي ديگر بالاتر است البته اينم بگم شما اگه اسلحه هاتو در طول بازي ارتقا بدي مسلما دقت و قدرت اونها و همچنين شكل ظاهريشون تغيير مي كنه . دليل دير لود شدن بافتها هم فشرده سازي اين اطلاعات بوده براي جا دادن در يك DVD . من كلا نزديك به 16 ساعته تا آخرش رفتم با درجه Normal و كلاس Soldier . شما حالا خيلي كار داري تازه داري به اواسط بازي نزديك ميشي ولي حتما ماموريتهاي فرعي رو در سيارات ناشناس انجام بده چون آخر بازي اجازه اين كار رو بهت نميده . ;)

من نمي دونم براي چي از كنترل وسيلش ايراد گرفتن حتي گفتن نشانه گيري دقيقي نداره . به خدا من كه بازي رو بازي كردم از چه فواصلي Geth مي زدم آرماچورهاي غول پيكر بماند به نظرم واقعا حرف مفت زياد زدن خيلي برام عجيبه اين ايرادهاي عجيبو گرفتن .
كنترل وسايل نقليه هم مثل بازي Halo3 مي مونه فكر كنم اين بازي رو با يه بازي اكشن سريعا مثل Gears Of War يا Halo3 اشتباه گرفتن كه همچين حرفي زدن البته كنترل وسايل فقط يه ايراد كوچيك داره كه اصلا به چشم نمي ياد و نبايد در بارش صحبت بشه كاملا مشخصه مي خواستن مو رو از ماست بكشن بيرون بزن تو سر بازي .
واقعا جالبه Assassin's Creed با اون همه باگ و گيم پلي تقريبا يكنواخت بگيره 9.0 ولي اين بازي كه سگش مي ارزه به Assassin's بگيره 8.5 واقعا باهات موافقم .[/quote]

البته کنترل وسایل نقلیه برای تازه وارد ها سخته .البته مقداری دقیق نیست.
ولی در بقیه موارد شدیدا باهات هم نظرم .:)
به نظر من Gaempsot باید تجدیده نظر بده .

البته کنترل وسایل نقلیه برای تازه وارد ها سخته .البته مقداری دقیق نیست.
ولی در بقیه موارد شدیدا باهات هم نظرم .:)
به نظر من Gaempsot باید تجدیده نظر بده .
Mila@d-777

نشانه گیری ماشین ها نه سلاحها - شما در طول بازی پیشترفت میکنی و نشانه گیریت به شدت قوی میشه که البته به انتخاب کلاستم بستگی داره.
در مورد گرافیکم باید بگم شما عموما نباید از یک بازی RPG که بسیار وسیع هستند و مدلهای بسیار گرافیکی برایشان در نظر گرفته میشه - گرافیک بالا انتظار داشته باشی مثل OBLIVION .

کنترل که به نظر من یک سری مشکلات داره ! و gamespot حق داره از کنترل ایراد بگیره .
تنها چیزی که در این بازی من رو اذیت میکنه محیط تاریک و بی جون هست برعکس oblivion !

من می خوام این بازی رو بگیرم اما وست می گه مشکل داره ( خودم منظورشو می دونم ! ) و نمی ده!!!
هر چی می گم نمی ده !!!
بابا من حداقل تاحالا سه بار Fahrenhait رو تموم کردم!!!
چی کار کنم:(

کنترل که به نظر من یک سری مشکلات داره ! و gamespot حق داره از کنترل ایراد بگیره .
تنها چیزی که در این بازی من رو اذیت میکنه محیط تاریک و بی جون هست برعکس oblivion !
Game spot فقط از كنترل وسيله نقليش ايراد گرفته وگرنه كنترل بازي كه خوبه .
خوب بيشتر ماموريتها توي سياره هاي جنگ زده اتفاق مي افته نمي خواي كه همش دشتو دمن ببيني تازه اصلا توي زمين اتفاق نمي افته و هر سياره هم يه نوع آب و هوا داره . همش هم تو تاريكي نيست .

بچه ها من تو مرحله برفي گير كردم يه مسير خاصيرو با ماشين ميري بد به يه پايگاه ميرسي بايد يه سري شكل درست كني اونجا بايد چكار كنم:confused:

اون یه پازله ! اگه اشتباه نکنم باید ابی ها (مستطیلها) از X به B (قرمز) بفرستی.

بچه ها من تو مرحله برفي گير كردم يه مسير خاصيرو با ماشين ميري بد به يه پايگاه ميرسي بايد يه سري شكل درست كني اونجا بايد چكار كنم:confused:
شما كافيه كه مكعب هاي روشن رو از رديف X به يكي از رديفهاي Y يا B تغيير بدي (يعني مكعبها يكي از دو رديف Y يا B رو مثل X روشن كني همين ) ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or