Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

omi gell

خيلي ممنونم

كه زيبا توضيح داديد كه سريع مرحله رو رد كردم.

بابا يكي از دوستان بياد توضيح بده بايد چي كار كنم . اين مرحله گير كردم .
ببین توضیحش اونم با نوشتن یه کم سخته یه ذره بهش ور برو شاید خودت بفهمی اما اگر نهایتا نشد کافیه فکر کنم حدود 100 تا omi gell خرجش کنی omi gell هم که از داخل جعبه ها یا تبدیل آیتمها به omi gell اما به نظر من خودت روش وقت بزاری بهتره کل حالش به اینه که خودت یه معما رو حل کنی
و اما در مورد دوستانی می خوان این بازی رو بخرن اگر بازیه ایی مثل KOTOR رو بازی کردید شاید این بازی کمی ( خیلی کمی :cheesygri ) تکراری به نظر بیاد وگرنه به هیچ وجه این بازی رو از دست ندید به هیچ وجه

سلام - دوستان بازی در نوع خودش بسیار زیباست فقط من یک مشکل دارم اونم با تفنگی که با F4 می آریم هیچ نشانه ای برای هدفگیری نداره . آیا میشه کاریش کرد ؟

بابا يكي از دوستان بياد توضيح بده بايد چي كار كنم . اين مرحله گير كردم .
شما یه سر به این سایت بزن سمت چپ اسم سیارتو پیدا کن و کلیک کن.
راهنمای این سایت کاملا با عکس هست و فکر کنم دیگه متوجه بشی.
http://guides.gamepressure.com/masseffect/
بابا یکی به ما کمک کنه بازیشم مال شرکته e.t
شما ویندوزتو عوض کنی باید مشکلت حل بشه.
سلام - دوستان بازی در نوع خودش بسیار زیباست فقط من یک مشکل دارم اونم با تفنگی که با F4 می آریم هیچ نشانه ای برای هدفگیری نداره . آیا میشه کاریش کرد ؟
سلام.
نه کاریش نمیشه کرد. Class کاراکتر شما به این اصلحه نمیخوره.

با عرض سلام
می خواستم بدونم آیا این بازی مشکلی داره که نه تو لیست west هست نه تو لیست nextgen؟(نمی دونم کسی قبلا این سوالو پرسیده یا نه اگه پرسیده معذرت می خوام)

با عرض سلام
می خواستم بدونم آیا این بازی مشکلی داره که نه تو لیست west هست نه تو لیست nextgen؟(نمی دونم کسی قبلا این سوالو پرسیده یا نه اگه پرسیده معذرت می خوام)
بله یه سری مشکلات بالای 18 سال :دی داره برای همین پخش ممنوع شده

بچه ها ویندوز من ویستا هست کرک رو کپی میکنم میگه باید به اینترنت وصل شی.چیکار کنم؟
اگه کرکی میدونید که حتما مطمئنید جواب میده بزارید یکی از دوستان یکی داد که جواب نداد

یعنی همین یه دونه بازی این مشکلات رو داره بقیه بازی بی مشکل بی مشکلن:eek::eek:
حتما بقیه ی بازیا مشکلشون از این کمتر بوده !!:biggrin1:
بچه ها ویندوز من ویستا هست کرک رو کپی میکنم میگه باید به اینترنت وصل شی.چیکار کنم؟
اگه کرکی میدونید که حتما مطمئنید جواب میده بزارید یکی از دوستان یکی داد که جواب نداد
کدوم کرک رو دان کردی ؟ دقیق توضیح بده ... .

2 تا کرک دارم یکی تو خود بازی بود 46.6 مگ یکی هم 4و خورده ای مگ هیچکدوم مشکلم رو حل نکردن
یکی از کرک ها 3 تا فایل داره یکی که kegen هست 2 تا دیگه یکی خود کرک هست و یکی system information هر 2 رو باید کپی کنم؟راستی یه کرک رو که کپی کردم کار نکرد بخوام یکی دیگه رو تست کنم باید بازی رو از اول نصب کنم؟

2 تا کرک دارم یکی تو خود بازی بود 46.6 مگ یکی هم 4و خورده ای مگ هیچکدوم مشکلم رو حل نکردن
یکی از کرک ها 3 تا فایل داره یکی که kegen هست 2 تا دیگه یکی خود کرک هست و یکی system information هر 2 رو باید کپی کنم؟راستی یه کرک رو که کپی کردم کار نکرد بخوام یکی دیگه رو تست کنم باید بازی رو از اول نصب کنم؟
یه کرک بچه ها گذاشته بودن چند صفحه قبل (محمد) که 8.5 مگی هست ... اونو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه ... .

تا کرک دارم یکی تو خود بازی بود 46.6 مگ یکی هم 4و خورده ای مگ هیچکدوم مشکلم رو حل نکردن

یه کرک بچه ها گذاشته بودن چند صفحه قبل (محمد) که 8.5 مگی هست ... اونو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه ... .

http://www.2shared.com/file/3386676/2b200c49/ind-me-fix.html

یعنی همین یه دونه بازی این مشکلات رو داره بقیه بازی بی مشکل بی مشکلن
این بازی به این خاطر ban شد که کارش به شبکه Fox news هم کشید و بعضی ها هم شنیدن خیال کردن چیه :دی من که بازی کردم چیزی ندیدم

بچه ها برای من توی vista sp1 اجرا نمیشه تا حالا 3 تا كرك رو تست كردم
حالا این مهم نیست مشكل اینجاست كه وقتی تو xp sp3 میرم تو بازی دسته xbox رو شناسایی میكنه
ولی عمل نمیكنه ! كسی نمیدونه مشكل از كجاست ؟!!

این بازی به این خاطر ban شد که کارش به شبکه Fox news هم کشید و بعضی ها هم شنیدن خیال کردن چیه من که بازی کردم چیزی ندیدم
منم چیزی ندیدم ( تا الان... )

آخرین ویرایش:
همون 8.5 مگی هم دان کردم که بعد از خارج شدن از حالت فشرده همون 46 مگی بود.
راستی ویندوز لپ تاپ من اوریجینال هست.از کجا بفهمم service pack چنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or