Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

سلام به دوستان گرام
من بعد مدتها رفتم طرف یه بازی PC یعنی همین Mass Effect که امیدوارم مثل اون یکی باصطلاح شاهکار 360 که به PC پورت شده نباشه چون اصلا با GeOW حال نکردم.
واسه نسبش مشکل دارم یعنی آخرای نسب یه ارور کشکی میده که ignore میکنم ولی نصب Failed میشه.
چککار کنم؟:cheesygri

سلام به دوستان گرام
من بعد مدتها رفتم طرف یه بازی PC یعنی همین Mass Effect که امیدوارم مثل اون یکی باصطلاح شاهکار 360 که به PC پورت شده نباشه چون اصلا با GeOW حال نکردم.
واسه نسبش مشکل دارم یعنی آخرای نسب یه ارور کشکی میده که ignore میکنم ولی نصب Failed میشه.

احتمالا دیسکش خرابه یا دیویدی درایوت لنزش ضعیفه نمیتونه بخونه

شاید برای افرادی که قبلا بازیهایی مثل kotor و مثل اون رو بازی کردند بازی جذابیتی نداشته باشه اما برای افرادی مثل من که تا به حال عنوانهای rpg تو این سبک بازی نکردن چیزی فراتر از شاهکار به حساب میاد ... :love:
من هنوز هیچ بازی دیگه ای بازی نکردم که مکوزیکش تا این حد روی من تاثیر گذاشته باشه فوق العاده بود... زده رو دست final fantasy
تنها ایرادشم به نظر من کوتاهی بخش داستان اصلی بازی بود که چیزی حدود 16-16.30 بود

رضا جان یه لطفی میکردی میگفتی که چه اروری میده ؟؟؟
یه خواهشم دارم بحث و جدل در مورد بازیهای مثل GeOW و امثال اینو راه ننداز کافیه یه 360 فن بیاید اینجا اون وقته که دیگه ول کن نیست؟

سلام دوستان

يك مرحله از بازي گير كردم اون قسمتي هست كه بايد از Core1 به COre2 و COre3 تقسيم برق يا منبع هست نمي دونم دقيقا بايد چي كار كنم

چهار شئي هست بايد به Core هاي ديگه تقسيم كنم كه برق به تمام درب ها برسه و الان منبع برق قطع هست .

يك مرحله از بازي گير كردم اون قسمتي هست كه بايد از Core1 به COre2 و COre3 تقسيم برق يا منبع هست نمي دونم دقيقا بايد چي كار كنم

چهار شئي هست بايد به Core هاي ديگه تقسيم كنم كه برق به تمام درب ها برسه و الان منبع برق قطع هست .
اگه یکی از قسمتها رو تو یکی از هسته ها بزاری دیگه نمیتونی زیرش چیزی بزاری مثلا" اگه اولین قسمت رو ( که کوچکترین هست ) تو یکی از هسته ها بزاری دیگه نمیتونی تو اون هسته چیزی بزاری شاید متوجه ی چیزایی که نوشتم نشده باشی ولی فک نکنم بشه بهتر از این نوشت باید شفاها" باشه تا بفهمی :cheesygri اگه متوجه شدی به این مساله دقت کن دیگه خودت باید بتونی رد کنی ( من حدود 15 دقیقه وقت برد تا این مساله رو بفهمم ولی تا متوجه شدم سریع ردش کردم حتما" تو هم میتونی ... )

بچه ها من یه مشکلی دارم... نمیتونم توی بازی Save بکنم دکمه Quick Save رو هم که فشار میزنم میگه Failed ... الان فقط با Auto Save میتونم جلو برم ، هیچ راهی نداره پروفایلم درست بشه ؟
52.gif

خيلي ممنونم

كه زيبا توضيح داديد كه سريع مرحله رو رد كردم.

بابا يكي از دوستان بياد توضيح بده بايد چي كار كنم . اين مرحله گير كردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or