Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

من وقتی galaxy map رو باز می کنم می تونم بین منظومه ها جابجا بشم ولی نمی تونم روی یه سیاره فرود بیام......وقتی روی یک سیاره کلیک می کنم اول بازی گیر می کنه بعد از galaxy map‌خارج میشه....می دونید برای چی اینجوری میشه...؟؟؟؟؟

براي سرويس پك توي ران بنويس winver
--------------------
من وقتي galaxy mapo باز مي كنم صفحه سياه ميشه هيچي نمياد بازيمم ماله اي-تيه همه درايورامم جديدن ويندوزم تازه عوض كردم

من وقتی galaxy map رو باز می کنم می تونم بین منظومه ها جابجا بشم ولی نمی تونم روی یه سیاره فرود بیام......وقتی روی یک سیاره کلیک می کنم اول بازی گیر می کنه بعد از galaxy map‌خارج میشه....می دونید برای چی اینجوری میشه...؟؟؟؟؟
http://www.2shared.com/file/3386676/2b200c49/ind-me-fix.html
من وقتي galaxy mapo باز مي كنم صفحه سياه ميشه هيچي نمياد بازيمم ماله اي-تيه همه درايورامم جديدن ويندوزم تازه عوض كردم
http://www.2shared.com/file/3386676/2b200c49/ind-me-fix.html

این کرک رو استفاده کنید درست میشه

اقا من وقتی تو سفینه galaxy mapرو باز میکنم با کلیک راست موس سریع کهکشانها عوض میشن ونمیشه سیاره انتخاب کرد لطفا کمکم کنید چون من نمیتونم به سیاره های دیگه برم...و وقتی هم از نرماندی خارج میشم میبینم تو همون سیاره قبلی هستم:((

من دو مرتبه این بازی رو تموم کردم و واقعا بسی لذت بردیم از این rpg شرکـت bioware
اول باید گفت نصف لذت این بازی به دیالوگهاشه و اگر شما به زبان شیرین english مسلط نباشید این بازی شما را راضی نخواهد کرد ولی اگه با حوصله به دیالوگها توجه کنید و به حل missionهایه مختلف با توجه به انتخاب درست دیالوگ مشغول شوید به هنر سازندگان این بازی و آزادی عمل بسیار مناسب که در اختیار شماست پی خواهید برد.به عنوان مثال با انتخاب درس دیالوگ میتوانید در هنگام درگیری با squad member خود او را به ارامش دعوت کنید یا با گلوله او را از پا دربیاورید و حتی در مبارزه نهایی با siren میتوانید او را با صحبتهایه خود وادار به خودکشی کنید و بدون شلیک گلوله او را از بین ببرید

البته مبارزات بازی در حد استاندارد هست ولی اون چنان نکته خواصی نداره و المان هایه یک بازی rpg توش خوب رعایت شده

گرافیک بازی واقعا خوب کار شده و در طراحی صورت افراد واقعا سازندگان سنگ تموم گذاشتند(من از طراحی krogan و صورت wrex خیلی خوشم اومد)
ewwwtf_2.jpg

ولی قسمت صدا اوج کاری سازندگان است.با توجه به اینکه میتوانید در ابتدا در نقش یک زن یا مرد ظاهر شوید و یا در هر مرحله دو نفر از 6 squad member خود را انتخاب کنید که هر کدوم دیالوگهایه مخصوص خودشون را دارند و با توجه به حجم عظیم شخصیتها و دیالوگهای انها, همه صداها بسیار مناسب انتخاب و ادا شده ومانند بازی oblivion نیست که یک صدا بر رویه تعداد زیادی شخصیت صحبت کرده باشد(البته تعداد افراد که دیالوگ داشتند در oblivion بیشتر از این بازی بود)

البته ضد حاله بازی اینجاست که فکر نمیکنید بازی به این سرعت تموم بشه,(چونکه موقعی که galaxy map رو نگاه میکنید وتعداد این سیارات در منظومه رو میبینید با خودتون میگید ایول چقدر سیاره و احتمالا mission تو بازی هست ولی امان از این دل غافل که اکثر این سیارات دکوره:-")

در ضمن واقعا بیش از حد به این بازی بعضی گیرهایه .. s دادن مطمعا اکثرا این بازی رو به بهداشتی ترین حالت تموم کردن و رسیدن به romance به این راحتی هم نیست.به نظرم باید به بازی witcher گیر میدادند که هنوز یک ساعت بازی نکردی می پریدند تو رختخواب تو بغل هم:)

در مجموع این بازی مانند diablo و ... شاهکار محسوب نمیشه ولی قطعا یک rpg کاملا استاندارد و خوب در سبک خودش شمرده میشه

بازی جالبیه، ولی امکانات کمی داره؛ همچنین به نظرم سیستم هدفگیری خیلی مزخرفی هم داره، من از اول بازی تا آخر بیشتر از Shotgun استفاده می کردم... مسلسل و اینا فقط مواقعی کاربرد داشتن که از نزدیک شلیک می کردیم. ولی در کل بازی عالی ای بود، و از انواع آرمور ها و سلاح های پیشرفته برخوردار بود. داستانش هم بدک نبود. ولی در کل آر پی جی شاهکاری نبود.
36.gif

بلاخره این شاهکار Bioware رو تونستم بعد از اون اشکالات کرک نصب کنم.

فقط یه مشکل این وسط هست حالا نمیدونم دوستان هم داشتن یا نه ولی تو ذوق من خیلی داره میخوره!

کیفیت تکسچر ها برای من شدیدا پایینه!! مخصوصا ساختمانها و برج های اطراف واقا کیفیت پایینی دارن! Texture Quality بازی هم روی High هست با بقیه چیزا ... پس از این بابت مشکلی نیست.
البته GS هم یه چیزایی در رابطه با گرافیک یه چیزایی گفته بود ولی فکر نمیکنم به این شدتی که من داشتم باشه دیگه! به هر حال دوستان اگه بتونن کمک کنن ممنون میشم.حالا اگه مشکل از خوده بازیه (که بعید میدونم باشه) که دیگه خیالم راحت میشه از این بابت.

درایور 169.28
Dx هم ورژن توی خود دیسکه نصبه.

بلاخره این شاهکار Bioware رو تونستم بعد از اون اشکالات کرک نصب کنم.

فقط یه مشکل این وسط هست حالا نمیدونم دوستان هم داشتن یا نه ولی تو ذوق من خیلی داره میخوره!

کیفیت تکسچر ها برای من شدیدا پایینه!! مخصوصا ساختمانها و برج های اطراف واقا کیفیت پایینی دارن! Texture Quality بازی هم روی High هست با بقیه چیزا ... پس از این بابت مشکلی نیست.
البته GS هم یه چیزایی در رابطه با گرافیک یه چیزایی گفته بود ولی فکر نمیکنم به این شدتی که من داشتم باشه دیگه! به هر حال دوستان اگه بتونن کمک کنن ممنون میشم.حالا اگه مشکل از خوده بازیه (که بعید میدونم باشه) که دیگه خیالم راحت میشه از این بابت.

درایور 169.28
Dx هم ورژن توی خود دیسکه نصبه.

دوست عزیز
به این شدت که شما دارید میگید به احتمال زیاد گزینه film grain در graphic setting روشن هست که باید اون را off کنید.(اصلا نمیدونم این گزینه را برایه چی گذاشتند بغیر از پایین اوردن کیفیت کار دیگه ای نمیکنه) و اگر Texture Quality رو روی ultra high بگذارید دیگه فکر نکنم مشکلی از طرف بازی باشه
موفق باشید.

دوست عزیز
به این شدت که شما دارید میگید به احتمال زیاد گزینه film grain در graphic setting روشن هست که باید اون را off کنید.(اصلا نمیدونم این گزینه را برایه چی گذاشتند بغیر از پایین اوردن کیفیت کار دیگه ای نمیکنه) و اگر Texture Quality رو روی ultra high بگذارید دیگه فکر نکنم مشکلی از طرف بازی باشه
موفق باشید.

به نظر من این Filmgrain توی دموهای داخل بازی کاری میکنه که گرافیک بازی حالت سینمایی پیدا کنه!
ولی متاسفانه در داخل بازی انگار که کیفیت Texture ها رو میاره پایین!

دوستان يكي طرز استفاده از اين galaxy mapرو دقيق و واضح توضيح بده خودم تا اينجا ميدونم كه وقتي بازش كرديم بايد سريع دوبار كليك چپ رو بزنيم تا از سياره بياد رو منظومه وبعدش هم باز zoom outكنيم تا بياد رو كهكشان و سپس منظومه و بعد سياره مورد نظر رو انتخاب كنيم و برايtravel to next systemگزينه yesرو انتخاب كنيم تا به سياره مورد نظر بريم اما من موقعي كه يه سياره رو انتخاب ميكنم يه دموي پرتاب سفينه مياد ونقشه نشون ميده رو سياره اي كه ميخوام هستم وليي متاسفانه نميتونم از سفينه پياده شم و روي سطح سياره فرود بيام چون در ايرلوك بسته اس.تو رو جون مادرتون راهنماييم كنيدچون فقط تا اينجا تونستم eden prime وwidowرو ببينم وبه نميتونم به feros ياnovamariaبرم:((

آخرین ویرایش:
دوستان يكي طرز استفاده از اين galaxy mapرو دقيق و واضح توضيح بده خودم تا اينجا ميدونم كه وقتي بازش كرديم بايد سريع دوبار كليك چپ رو بزنيم تا از سياره بياد رو منظومه وبعدش هم باز zoom outكنيم تا بياد رو كهكشان و سپس منظومه و بعد سياره مورد نظر رو انتخاب كنيم و برايtravel to next systemگزينه yesرو انتخاب كنيم تا به سياره مورد نظر بريم اما من موقعي كه يه سياره رو انتخاب ميكنم يه دموي پرتاب سفينه مياد ونقشه نشون ميده رو سياره اي كه ميخوام هستم وليي متاسفانه نميتونم از سفينه پياده شم و روي سطح سياره فرود بيام چون در ايرلوك بسته اس.تو رو جون مادرتون راهنماييم كنيدچون فقط تا اينجا تونستم eden prime وwidowرو ببينم وبه نميتونم به feros ياnovamariaبرم:((

همونطور که خودت گفتی ، اول با کلیک چپ یک منظومه رو انتخاب کرده ، و با زدن گزینۀ Yes در Travel to Next System به سمت منظومه شلیک میشی ، وقتی رسیدی ، تنها یک سیاره از منظومه وجود داره که میتونی روش فرود بیای ، اون سیاره رو پیدا کن و روی گزینۀ فرود کلیک چپ کن .
نرماندی بسته به شرایط سیاره ، یا کامل در سیاره فرود میاد (اگر سیاره لنگرگاه داشته باشه، و شما باید به کنار درب خروجی نرماندی اومده و کلید کنار درب رو با زدن E فعال کنید) و یا شما رو سوار بر ماشینی که در سفینه هست روی سطح سیاره پرتاب میکنه(که در اینصورت با زدن کلید Q میتونید از ماشین خارج بشید). ولی بخاطر داشته باشید که قبل از بر سطح سیاره اومدن ، باید Squad خودتون رو انتخاب کنید. و تمام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or