من دو مرتبه این بازی رو تموم کردم و واقعا بسی لذت بردیم از این rpg شرکـت bioware
اول باید گفت نصف لذت این بازی به دیالوگهاشه و اگر شما به زبان شیرین english مسلط نباشید این بازی شما را راضی نخواهد کرد ولی اگه با حوصله به دیالوگها توجه کنید و به حل missionهایه مختلف با توجه به انتخاب درست دیالوگ مشغول شوید به هنر سازندگان این بازی و آزادی عمل بسیار مناسب که در اختیار شماست پی خواهید برد.به عنوان مثال با انتخاب درس دیالوگ میتوانید در هنگام درگیری با squad member خود او را به ارامش دعوت کنید یا با گلوله او را از پا دربیاورید و حتی در مبارزه نهایی با siren میتوانید او را با صحبتهایه خود وادار به خودکشی کنید و بدون شلیک گلوله او را از بین ببرید
البته مبارزات بازی در حد استاندارد هست ولی اون چنان نکته خواصی نداره و المان هایه یک بازی rpg توش خوب رعایت شده
گرافیک بازی واقعا خوب کار شده و در طراحی صورت افراد واقعا سازندگان سنگ تموم گذاشتند(من از طراحی krogan و صورت wrex خیلی خوشم اومد)
ولی قسمت صدا اوج کاری سازندگان است.با توجه به اینکه میتوانید در ابتدا در نقش یک زن یا مرد ظاهر شوید و یا در هر مرحله دو نفر از 6 squad member خود را انتخاب کنید که هر کدوم دیالوگهایه مخصوص خودشون را دارند و با توجه به حجم عظیم شخصیتها و دیالوگهای انها, همه صداها بسیار مناسب انتخاب و ادا شده ومانند بازی oblivion نیست که یک صدا بر رویه تعداد زیادی شخصیت صحبت کرده باشد(البته تعداد افراد که دیالوگ داشتند در oblivion بیشتر از این بازی بود)
البته ضد حاله بازی اینجاست که فکر نمیکنید بازی به این سرعت تموم بشه,(چونکه موقعی که galaxy map رو نگاه میکنید وتعداد این سیارات در منظومه رو میبینید با خودتون میگید ایول چقدر سیاره و احتمالا mission تو بازی هست ولی امان از این دل غافل که اکثر این سیارات دکوره

)
در ضمن واقعا بیش از حد به این بازی بعضی گیرهایه .. s دادن مطمعا اکثرا این بازی رو به بهداشتی ترین حالت تموم کردن و رسیدن به romance به این راحتی هم نیست.به نظرم باید به بازی witcher گیر میدادند که هنوز یک ساعت بازی نکردی می پریدند تو رختخواب تو بغل هم
در مجموع این بازی مانند diablo و ... شاهکار محسوب نمیشه ولی قطعا یک rpg کاملا استاندارد و خوب در سبک خودش شمرده میشه