Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

اولا که من در بخش دی اس کلی از پست های شما سود بردم و اگه شما نبودید من همیشه با روز مرگی بازیهای پر زر و برق و توخالی زندگی می کردم پس بدونید خیلی چیزها از شما یاد گرفتم پس این منم که باید زحمات شما رو جبران کنم.مشکل نور بازی که گفتید می تونید تو بازی در قسمت تنظیمات-تنظیمات گرافیکی-گاما نور صفحه رو زیاد کنید یا با تنظیم کنتراست-گاما و روشنایی در قسمت تنظیمات کارت گرافیکتون مشکل رو حل کنید.البته من بازم نمی دونم مانیتورتون چه اشکالی داره.اول بازی هم خیلی قشنگه=باید به سیاره eden primeبرید و در اونجا تحقیق کنید...که به نوعی شبیه یه مقدمه یا یه دموی قابل بازی برای این بازی بزرگ هستش.

من بازي رو روي 360 بازي ميكنم و ظاهرا تنظيم نور نداره نسخه 360.
الان كه ذهنم خيلي پاشيده هست، اين بازي رو ميذارم تو يه گوشه اي كه ماله كارا و بازيهايي هست كه روزي كه ذهنم آزاد بشه بازي خواهم كرد چون بازيش خيلي حيفه كه بزور تو 20 ساعت تمومش كنم، ديشب فقط تست كردم كه بازي لود بشه كه ديسك خراب نباشه، وقت نشد بازي كنم ولي من وسواس بدي روي انتخاب ديالوگ دارم، همون چنتاي اول رو خواستم انتخواب كنم خيلي عذاب كشيدم، انتخاب گزينه تو ديالوگ هاي معمولي هم خيلي مهمه؟ مثلا يكي ميگه سلام چطوري، اگه بهش بگي خوب بودنم به تو ربطي نداره يا اينكه جواب بدي "سلام، تو چطوري"، مهمه؟

كلاس كاراكتر و پيشينه اش تو چي تاثير داره به غير از مبارزات؟
چند درصد بازي جنگ، چند درصد گشت و گزار و چند درصد مكالماته؟

در مورد DS هم، بايد بگم كه:
ded.jpg

من خبر نداشتم که نسخه ی xbox360 تنظیم نور نداره.خب فکر می کنم مربوط به سلف شادوینگ و جلوه های گرافیکی بازی هم می شه که با زیاد کردن نور روی 360 ممکنه بازی زیاد خوب به نظر نرسه. انتخاب دیالوگها هم در بازی به دلیل داستان بسیار پویا و پیچیده ان بسیار مهم هستند و انتخاب هر کدام از انها عواقب خاص خود را خواهد داشت.به خصوص در مواجه با مافوقها و کارکنان کشتی فضایی و سیاستمداران که باید به انها احترام بگذارید و مواظب باشید حرف بدی به انها نزنید.هم چنین با زیردستان خود نیز بهتر است دوستانه صحبت کنید.همچنین اضافه می کنم که معمولا دیالوگ اول جمله ی دوستانه است و دیالوگ دوم جمله ی رسمی و دیالوگ سوم جمله ی خصمانه و توهین به طرف مقابل رو شامل می شه و هر کدوم از این سه مورد را باید با توجه به افراد انتخاب کنید.مثلا با خدمه ی کشتی فضایی و انسانها بهتره دوستانه صحبت کنید و هیچ وقت دلشان را نشکنید اما در مقابل موجودات فضایی به خصوص سیاستمداران انها نظیر سفیرانشان یا ملکه ی اساری یا اعضای شورای کهکشانی بایستی رسمی صحبت کرده و حد وسط را انتخاب کنید زیرا معلوم نیست انها در اینده با شما دوست خواهند بود یا دشمن.در مقابل شخصیت های منفی بخصوص سارن قطب منفی بازی و یکی دو نفر دیگر هم بهتره خصمانه صحبت کنید وگرنه اتفاقات ناخوشایندی در اینده خواهد افتاد.وحتی ممکن است با انها ظاهرا دوست شوید که نتیجه ی این دوستی هم از قبل معلوم است...توصیه می کنم در برخورد با انسانها علی الخصوص دو یار وفادارتان به نامهای اشلی ویلیامز و کایدن الونکو حتما دیالوگهای دوستانه را انتخاب کنید و در بازی سعی کنید با تمام انسانهایی که می بینید به خوبی رفتار کنید.هم چنین بعد از مرحله ی اول که کنترل سفینه را در دست گرفتید در اداره ی کشتی فضایی توجه داشته باشید بین موجودات فضایی و انسانها هرگز تبعیض قائل نشوید...در مورد نکات بازی هم باید بگم در طول مراحلی که برای نابودی دشمنان مخلف به سیارات گوناگون می روید درها و محفظه هایی را در ان سیارات خواهید یافت که قفل هستند و تنها از دو راه پول دادن و هک کردن[رساندن یک نقطه با استفاده از کلیدهای بالا و پایین به مرکز دایره که شبیه به یک معما می باشد]باز می شوند شما می توانید این درها و محفظه ها را رها کرده و از کنارشان رد شوید اما توجه داشته باشید پشت درها ممکن است انسانها و موجوداتی باشند که به شما[بعدا]کمک کنند یا یک ایتم خاص به شما بدهند و در داخل محفظه ها هم اغلب زره و اسله ها وجود دارد پس به هر نحوی که هست سعی کنید انها را باز کنید.هم چنین خاطر نشان می کنم با پیش رفت در بازی می توانید قسمتهایی مختلفی ار ارچیومنت و مدالهای گوناگون رو هم باز کنید.[که در بخش ارچیومنت قابل مشاهده هستند]در مورد کلاسهای بازی هم باید بگم که در بازی سه کلاس اصلی وجود دارند و سه کلاس فرعی.کلاسهای اصلی عبارتند از کلاس سرباز[soldier]با دادن قابلیت استفاده از اسلحه و زره ها-کلاس مهندسین[engineers]با دادن قابلیت دستکاری سلاح دشمنان و هک کردن درها و صندوقها-کلاس استاد[adept]که با استفاده از تکنیکی به نام بیوتیک می توانند از قابلیتهای جادویی بهره مند شوند/کلاسهای فرعی نیز شامل کلاسهایinfitrator=[ترکیب کلاس سرباز و مهندسین]/vanguard=[ترکیب کلاس سرباز و استاد]/sentinel=[ترکیب کلاس مهندس و استاد]می شوند که اگر می خواهید برای مقابله با دشمنان قدرت بیشتری داشته باشید بهتر است یکی از دو کلاس soldierیاvanguardرا انتخاب کنید[که یکیشون از دسته ی کلاسهای اصلی و دیگری از دسته ی کلاسهای فرعی است]سیستم ارتقا ویا لول اپ بازی هم به این صورته که بعد از انجام هر نبرد می توانید صفحهی قابلیتها را باز کنید و بسته به امتیازی که گرفته اید قدرت اسلحه ها و همچنین جادوها و قابلیتها[سربازو...]و هم چنین قدرت زرهتان را بالا ببرید و هرچه بیشتر ارتقا پیدا می کنید سلاح ها و جادوها و قابلیتها و زره تان نیز قدرتمندتر خواهد شد.

آقا یکی به من کمک کنه :(

من بازی رو ریختم . موقع اجرا این ارور رو میده ! system configuration اجرا نمیشه ! چه کارش کنم ؟ عکس ارور رو پایین میدم ....

ejss2f.png

سیستم من :
AMD Athlon4400
8600GT DDR3
2Gb Buss800

آقا یکی به من کمک کنه :(

من بازی رو ریختم . موقع اجرا این ارور رو میده ! system configuration اجرا نمیشه ! چه کارش کنم ؟ عکس ارور رو پایین میدم ....

ejss2f.png

سیستم من :
AMD Athlon4400
8600GT DDR3
2Gb Buss800
سی دی بازیت بدجور اشکال داره...منم اولین بار که بازی رو خریدم و ریختم بازی مشکل داشت[تو گالکسی مپ]کرکشم بخوای درست کنی سیوت خراب خواهد شد...کلا از هرجا بخری یا اصلا بازی ریخته نمی شه یا اگه بریزیش بعد مرحله اول بازی به خاطر مشکل گالکسی مپ یا سیو بازی رو باید نصفه رها کنی...بهترین راه اینه که بازی رو از دو تا مغازه بالاتر شعبه وست گیم هفت حوض بخری[چون نسخه ی سالم رو فقط اونجا و هم چنین پایتخت می فروشند]

سی دی بازیت بدجور اشکال داره...منم اولین بار که بازی رو خریدم و ریختم بازی مشکل داشت[تو گالکسی مپ]کرکشم بخوای درست کنی سیوت خراب خواهد شد...کلا از هرجا بخری یا اصلا بازی ریخته نمی شه یا اگه بریزیش بعد مرحله اول بازی به خاطر مشکل گالکسی مپ یا سیو بازی رو باید نصفه رها کنی...بهترین راه اینه که بازی رو از دو تا مغازه بالاتر شعبه وست گیم هفت حوض بخری[چون نسخه ی سالم رو فقط اونجا و هم چنین پایتخت می فروشند]

آقا ممنون

والا من از پایتخت گرفتم البته بعد از 2 بار عوض کردن دی وی دی ! که اصلا بازی تو اینستال خراب بود :sick: حالا که بازی اینستال شده اجرا میشه اما تو لودینگ گیر میکنه !
اشکال از نسخه بازی هست ؟ تکین نسخه درستش رو داره ؟

مشخصات گرافیکی رو پایین بیار، ببین درست نمیشه ؟ رزولوشن بهتره بالای 1024 در 768 نباشه.
همیشه تو لود شدن مشکل داره یا بعضی مواقع ؟
کرک بازی هم ممکنه خراب باشه که برو لینکشو پیدا کن و دانلود کن.

مشخصات گرافیکی رو پایین بیار، ببین درست نمیشه ؟ رزولوشن بهتره بالای 1024 در 768 نباشه.
همیشه تو لود شدن مشکل داره یا بعضی مواقع ؟
کرک بازی هم ممکنه خراب باشه که برو لینکشو پیدا کن و دانلود کن.

دمه شما گرم :love:

فکر نمیکنم از گرافیک باشه هر کاری کردن نشد !

لود اون قسمت که میخاد از سیو بازی ادامه بده ! گیر میکنه

والا من اومدم از این لینک کرک 8 مگی رو بگیرم که رو 75% وایاد ارور داد ! دیگه لینکی نیست برای این کرک ؟

http://www.2shared.com/file/3386676/2b200c49/ind-me-fix.html?cau2=403tNull

اون کرکی که من دانلود کردم حدود 5 مگ حجم داشت که بازیم رو درست کرد
38.gif
. البته من تو اجرای بازی مشکل داشتم نه تو لود شدن... . ولی بهتره بازی رو دوباره از یه شرکت معتبر بگیری.

آقا ممنون

والا من از پایتخت گرفتم البته بعد از 2 بار عوض کردن دی وی دی ! که اصلا بازی تو اینستال خراب بود :sick: حالا که بازی اینستال شده اجرا میشه اما تو لودینگ گیر میکنه !
اشکال از نسخه بازی هست ؟ تکین نسخه درستش رو داره ؟
بازی رو فقط از دو تا مغازه بالاتر از وست گیم شعبه گلستان و یا پایتخت بخرید! وگرنه به احتمال 99درصد خرابه...
برای مشکلتم بیا اینجا شاید حل شد=http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=490437#post490437[منم همین مشکل رو داشتم که حل شد:cool:]

سلام.

دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:

General protection fault!

history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe

توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.

لطفا کمکم کنید.

ویندوزم ویستا هست.

سلام.

دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:

General protection fault!

history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe

توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.

لطفا کمکم کنید.

ویندوزم ویستا هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or