Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

همونطور که خودت گفتی ، اول با کلیک چپ یک منظومه رو انتخاب کرده ، و با زدن گزینۀ Yes در Travel to Next System به سمت منظومه شلیک میشی ، وقتی رسیدی ، تنها یک سیاره از منظومه وجود داره که میتونی روش فرود بیای ، اون سیاره رو پیدا کن و روی گزینۀ فرود کلیک چپ کن .
نرماندی بسته به شرایط سیاره ، یا کامل در سیاره فرود میاد (اگر سیاره لنگرگاه داشته باشه، و شما باید به کنار درب خروجی نرماندی اومده و کلید کنار درب رو با زدن E فعال کنید) و یا شما رو سوار بر ماشینی که در سفینه هست روی سطح سیاره پرتاب میکنه(که در اینصورت با زدن کلید Q میتونید از ماشین خارج بشید). ولی بخاطر داشته باشید که قبل از بر سطح سیاره اومدن ، باید Squad خودتون رو انتخاب کنید. و تمام.
اخه وقتي كه travel to next systemرو ميزنم دموي شليك مياد و بعدش بازي برمي گرده به galaxy mapو روي سياره مورد نظر و صفحه سياه ميشه اونوقتم هر چي كليك چپ رو ميزنم كاري نمي كنه و مجبورم از galaxy mapبا كليك راست خارج بشم:((بعدش يه جايي مثل ferosسياره اس يا منظومه:confused:لطفا اينكه بعد زدن travel to next systemچه بايد بكنم رو مو به مو برام توضيح بديد.با تشكر:love::((

راستي گفتيد وقتي شليك شدم و رسيدم تنها يه سياره وجود داره كه ميتونم روش فرود بيام خوب وقتي من اينكارها رو انجام ميدم بعد دموي پرتاب شدن سفينه سريع تو نقشه روي سياره زوم ميكنه وصفحه سياه ميشه پس چطوري بايد سياره رو پيدا كنم و فرود بيام:confused:

یه مشکل دارم وقتی بازی رو نصب میکنم میگه باید آنلاین بشی بعد وارد بازی بشی به اینرتنت وصل میشم اما بازم نمیشه ! چیکار کنم !؟ خواهشا کمک کنید ...

سلام. من دارم روی 360 این بازی را انجام میدهم و یک مشکل برایم پیش آمده که در تاپیک بازی در قسمت بازیهای 360 مطرح کردم ولی آنجا تاپیک فعالیتی درش صورت نمیگیرد بنابراین تصمیم گرفتم اینجا سوالم را مطرح کنم. البته فکر نکنم تفاوت نسخه ها خیلی باشد:cheesygri
من در اوایل بازی هستم بعد از اینکه شپرد اسپکتر میشود و سفینه در اختیارش قرار میگیرد . در اینجا وارد یک سیاره میشود و پس از کشت و کشتار اجازه رفتن به peak15 داده میشود. در این قسمت پس از کشتن چند موجود ( با استفاده از ماشین vehichle ) به جایی میرسیم که باید یا 100 واحد ( omi-gel ) پرداخت یا بصورت دستی آنرا تعمیر کرد. من اگر بخواهم 100 واحد را تهیه کنم باید همه وسایل همراهم را بفروشم ولی من میخواهم بصورت دستی تعمیرش کنم. وقتی روی گزینه تعمیر دستی برویم سه تا ستون است که باید از ستون X به ستون Y و B انتقال دهیم ولی پس از دو انتقال دیگر نمیتوان ادامه داد اگر میشود راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ.ن: در ضمن لطفا کمی هم درمورد بخش EQUIPMENT توضیح دهید. چون مشخص نیست ما کدام لباس یا اسلحه را آپگرید کرده ایم؟

سلام. من دارم روی 360 این بازی را انجام میدهم و یک مشکل برایم پیش آمده که در تاپیک بازی در قسمت بازیهای 360 مطرح کردم ولی آنجا تاپیک فعالیتی درش صورت نمیگیرد بنابراین تصمیم گرفتم اینجا سوالم را مطرح کنم. البته فکر نکنم تفاوت نسخه ها خیلی باشد:cheesygri
من در اوایل بازی هستم بعد از اینکه شپرد اسپکتر میشود و سفینه در اختیارش قرار میگیرد . در اینجا وارد یک سیاره میشود و پس از کشت و کشتار اجازه رفتن به peak15 داده میشود. در این قسمت پس از کشتن چند موجود ( با استفاده از ماشین vehichle ) به جایی میرسیم که باید یا 100 واحد ( omi-gel ) پرداخت یا بصورت دستی آنرا تعمیر کرد. من اگر بخواهم 100 واحد را تهیه کنم باید همه وسایل همراهم را بفروشم ولی من میخواهم بصورت دستی تعمیرش کنم. وقتی روی گزینه تعمیر دستی برویم سه تا ستون است که باید از ستون X به ستون Y و B انتقال دهیم ولی پس از دو انتقال دیگر نمیتوان ادامه داد اگر میشود راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ.ن: در ضمن لطفا کمی هم درمورد بخش EQUIPMENT توضیح دهید. چون مشخص نیست ما کدام لباس یا اسلحه را آپگرید کرده ایم؟
1:برای من هم سخت بود.ولی فکر کنم باید با یه ترتیبی اونا رو جابجا کنی.نگران نباش اگه نمیتونی omi_gelبده.از اینا (بجز این) فک نکنم تو بازی اصلا دیکه باشه.من تموم کردم.سوال داری ببرس:دی

بچه ها، ميشه يكم در مورد اين بازي توضيح بدين؟ سبك مبارزاتش مثله Gears of War هستش؟ تشكر.
با سلام خدمت دوست عزیزم تست84=سیستم سنگر گیری بازی شبیه gears of war هستش و خود بازی هم با وجود اینکه نقش افرینی محسوب می شه دستمایه های اکشن توش بیشتر وجود داره به گونه ای که مثل همین گرز اف وار شما می توانید به راحتی از هر راهی که دوست دارید دشمنا رو با اسلحه بکشید[با این تفاوت که برای اینکار می توانید از جادوی خودتان و اعضای گروهتان استفاده کنید بعلاوه اینکه به اعضای گروهتان فرمان حرکت یا توقف بدهید]هم چنین در این بازی می توانید زره و اسلحه هاو جادوهای خود و اعضای تیم خود رو[که این اسلحه ها شامل پیستول و شاتگان و اسلت ریلف و نارنجک انداز هستند]رو ارتقا بدید[از طریق بدست اوردن ایتمهای ارتقا در طول مراحل یا خریدن ایتم ها از فروشندگان درون بازی]همینطور توانایی انتخاب حرفهایی که می خواهید به افراد بگید رو دارید[بصورت دوستانه/رسمی یا خصمانه]که این فاکتور به طرز زیبایی به روی پایان بازی تاثیر خواهد گذاشت و ارزش تجربه های دوباره ی یازی رو دو برابر می کند محیط بازی شامل شمار زیادی سیاره است که هریک از این سیارات گونه و فرهنگ خاص خود رو دارند و از نظر گرافیکی هم همه سیارات واقعا پر جزئیات هستند موجودات بازی هم بسیار جالب طراحی شده اند بطور مثال بعضی از موجودات فضایی که نمی توانند صحبت کنند با یک دستگاه خاص که بر روی صورتشان قرار داره حرفهایشان ترجمه می شه یا بعضی از موجوداتی که به عنوان یار انتخاب می کنید ممکنه بازی رو تغییر بدهند[به طور مثال خود من یک موجود فضایی به اسمWREXرو توی یکی از ماموریتها در chora's denانتخاب کردم و چون یک کاراکتر تندخو بود بعد اینکه من یکی از افسرهای سازمانی به اسمc-secرو بخشیدم WREXاونو به قتل رسوند...در حالیکه دوباره وقتی با یه کاراکتر دیگه بازی کردم این اتفاق نیفتاد]....صداگذاری بازی هم که در یک کلام شاهکار هستش و داستان بازی متال گیر وار و بسیار زیباست که به همراه بایوشاک به عنوان بهترین داستانهای سال2007 برگزیده شده است زمان بازی هم بین بیش از40ساعت طول خواهد کشید...در کل به نظر من با توجه به اینکه شما x360دارید و ار پی جی باز هم هستید حتما باید این ار پی جی متفاوت رو تجربه کنید مطمئن باشید از یک بازی FPSنیم ساعته و پوچ بینهایت با ارزشتر خواهد بود:love:

با سلام خدمت دوست عزیزم تست84=سیستم سنگر گیری بازی شبیه gears of war هستش و خود بازی هم با وجود اینکه نقش افرینی محسوب می شه دستمایه های اکشن توش بیشتر وجود داره به گونه ای که مثل همین گرز اف وار شما می توانید به راحتی از هر راهی که دوست دارید دشمنا رو با اسلحه بکشید[با این تفاوت که برای اینکار می توانید از جادوی خودتان و اعضای گروهتان استفاده کنید بعلاوه اینکه به اعضای گروهتان فرمان حرکت یا توقف بدهید]هم چنین در این بازی می توانید زره و اسلحه هاو جادوهای خود و اعضای تیم خود رو[که این اسلحه ها شامل پیستول و شاتگان و اسلت ریلف و نارنجک انداز هستند]رو ارتقا بدید[از طریق بدست اوردن ایتمهای ارتقا در طول مراحل یا خریدن ایتم ها از فروشندگان درون بازی]همینطور توانایی انتخاب حرفهایی که می خواهید به افراد بگید رو دارید[بصورت دوستانه/رسمی یا خصمانه]که این فاکتور به طرز زیبایی به روی پایان بازی تاثیر خواهد گذاشت و ارزش تجربه های دوباره ی یازی رو دو برابر می کند محیط بازی شامل شمار زیادی سیاره است که هریک از این سیارات گونه و فرهنگ خاص خود رو دارند و از نظر گرافیکی هم همه سیارات واقعا پر جزئیات هستند موجودات بازی هم بسیار جالب طراحی شده اند بطور مثال بعضی از موجودات فضایی که نمی توانند صحبت کنند با یک دستگاه خاص که بر روی صورتشان قرار داره حرفهایشان ترجمه می شه یا بعضی از موجوداتی که به عنوان یار انتخاب می کنید ممکنه بازی رو تغییر بدهند[به طور مثال خود من یک موجود فضایی به اسمWREXرو توی یکی از ماموریتها در chora's denانتخاب کردم و چون یک کاراکتر تندخو بود بعد اینکه من یکی از افسرهای سازمانی به اسمc-secرو بخشیدم WREXاونو به قتل رسوند...در حالیکه دوباره وقتی با یه کاراکتر دیگه بازی کردم این اتفاق نیفتاد]....صداگذاری بازی هم که در یک کلام شاهکار هستش و داستان بازی متال گیر وار و بسیار زیباست که به همراه بایوشاک به عنوان بهترین داستانهای سال2007 برگزیده شده است زمان بازی هم بین بیش از40ساعت طول خواهد کشید...در کل به نظر من با توجه به اینکه شما x360دارید و ار پی جی باز هم هستید حتما باید این ار پی جی متفاوت رو تجربه کنید مطمئن باشید از یک بازی FPSنیم ساعته و پوچ بینهایت با ارزشتر خواهد بود:love:

خيلي از متني كه نوشتي ممنونم! :love: (لاو و اين حرفا!)
ولي مشكل اينه كه من اينقدر مشكل تو زندگيم دارم كه ديگه وقتي بازي ميكنم حوصله فكر كردن ندارم وگرنه رو اون مشكلا فك ميكردم و بازي 40ساعته يكم برام زياده (از وسوسه Oblivion هنوز رها نشدم ...) و اينكه چنتا عكس از NPC هاش ديدم كه به دلم نشست (شبيه مارمولك و اينا بودن) واسه همين يه بازي ساده تر مثله GoW بيشتر منو تو اين وضعيت راضي نگه ميداره.

باز از لطفت ممنون.

wiiرايش:
احساس ميكنم شخصيت هاش خيلي Star Trek اي هستن، با NPC ها ارتباط برقرار نكردم، GameSpotهم از مبارزاتش شاكيه.

آخرین ویرایش:
اما بنظرم حتما باید این بازی رو تجربه کنید;)زمانش هم می تونید با رد کردن ماموریتهای جانبی[ماموریتهای جانبی به این شکله که باید به یه ادم یا یه موجود فضایی کمک کنید مثلا من تو یکی از همین ماموریتها به یه پیرمرد کمک کردم جسد زنش رو که مورد حمله یه نوع سلاح خاص قرار گرفته بود و داشتند روش ازمایش انجام میدادند بهش برگردونند:eek:]یا صرفنظر از پرسه زدن تو سیاره ها وشهرها و سفینه به 20 ساعت کاهشش بدید:-"داستان بازی واقعا کرک و پر ریزونه:eek:همون طور که گفتم کارهایی که توی بازی انجام می دید روی اندینگ بازی تاثیر میذاره بطور مثال تو بازی دو تا خانوم محترم هستند که یکیشون به اسم اشلی ویلیامز هم رزم:biggrin1:و همکار شما در سفینه می باشد و دیگری یه موجود فضایی بسیار شبیه به انسان به اسم کونسورت اساری ملکه یکی از سیارات بازی است که در طول بازی بر حسب کارهایی که انجام میدید وابراز احساساتی که در دیالوگهایتان نسبت به هریک از انها انجام می دید می تونید با هر کدومشون تقریبا:biggrin1:ازدواج کنید:eek:حتی می توانید از خانوم اساری بچه دار هم بشید[اصلا شوخی نیست]موجودات فضایی دیگر هم که در تیم شما هستنمد هر کدومشون کاراکتر پردازی بسیار قوی دارند[من به شخصه به کاراکتر پردازی خیلی معتقدم و تا قبل از انجام این بازی متال گیر رو نمادی از یک کاراکتر سازی محشر میدونستم اما بعدانجام این بازی نظرم کمی تغییر کرد]به طور مثال بدترین موجود بازی با نام سارن که موجودی از گونه turianمی باشد هم اندکی خوبی درونش وجود داره به طوری که در قسمتی از بازی به نفع قهرمان بازی خودکشی میکند[در مقابل چشم فرمانده شپرد شخصیت اول بازی]یا یکی از یارانتان از گونه turianبه این دلیل به شما ملحق می شود که میخواهد از سازمانی به اسم c-secانتقام بگیرد یا یکی دیگر از دوستانتان به نامwrexبسیار پیچیده طراحی شده و به دلیل اقلیم سیاره اش تا هزار سال می تواند عمر کند که شما میتوانید از او بخواهید داستان زیبای زندگی هزار ساله اش رو برای شما تعریف کند:eek:یایکی از موجودات فضایی دیگر بازی به نام تالی برای دفاع از سیاره اش به شما ملحق می شود....هم چنین باید مواظب باشید در چه جاهایی موجودات فضایی را برای تیم تان انتخاب کنید ودر چه جاهایی انسانها را چون هر کدام با رفتارشان در بازی تاثیر خواهند گذاشت...صدا و موزیک بازی هم همونطور که گفتم وصفشون از قلم من خارجه و فقط می گم هم طراز قطعه های متال گیر4 هستند:((به هر حال از ما گفتن بود این بازی طوری که بنده دیدم هم ی المان های موفق بازیهایی مثلmgs[در طراحی شخصیت و داستان که از المانهایی مانند شرافت اتفاقات غیر منتظره و کاراکترهای خاکستری استفاده می کند]final fantasy[در برخی از مبارزات و سیستم خرید و فروش از مغازه داران و فروشندگان]the wither[در اینکه بعضی از جاهای بازی متوجه میشوید کار خیری که انجام داده اید در حق یک انسان نالایق و پست بوده مثل برگرداندن شوهر همین خانم کونسورت:evil:]را در خود جمع کرده و علاوه بر این دریایی از نو اوری که شامل انتخاب دیالوگها و...می شوند را به شما نشان خواهد داد مبارزات بازی اگه از نگاه گیم اسپات یا هر کس دیگری افتضاح هم باشه یقین بدارید لذتهایی مثل استفاده از جادو و فرمان دادن به اعضای گروه و ارتقای جادوها و وسایل اونو خواهد پوشاند دیگه نمی دونم چی بگم فقط در اخر می گم محیطهای بازی نیز از لحاظ نوع دوربین و فروشگاه ها و....شبیه FFIXهستند:((لطفا این بازی رو از دست ندهید/یکی از دلسوختگانRPG:((

سلام
خيلي ممنون از مطالب مفيدت دوست عزيزم، من امروز اين بازي رو گرفتم فقط چون مونيتور من خرابه و تصويرش تاريكه و بازي قابليت اينو نداره كه روشنايي تصوير رو بتونم از بازي زياد كنم، زياد چيزي نديدم (اگه بازي قابليت زياد كردن نور رو نداشته باشه نميتونم بازي كنم، مثله DiRT) ولي يكم از ديالوگ هارو خوندم و بد نبودن، البته هنوزم وقتي ميبينم بازي به تمركز نياز داره، نميتونم بازيش كنم و اين از خوب بودن بازي كم نميكنه.

بازم ممنون، اميدوارم بتونم جبران كنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or