اما بنظرم حتما باید این بازی رو تجربه کنید

زمانش هم می تونید با رد کردن ماموریتهای جانبی[ماموریتهای جانبی به این شکله که باید به یه ادم یا یه موجود فضایی کمک کنید مثلا من تو یکی از همین ماموریتها به یه پیرمرد کمک کردم جسد زنش رو که مورد حمله یه نوع سلاح خاص قرار گرفته بود و داشتند روش ازمایش انجام میدادند بهش برگردونند

]یا صرفنظر از پرسه زدن تو سیاره ها وشهرها و سفینه به 20 ساعت کاهشش بدید

داستان بازی واقعا کرک و پر ریزونه

همون طور که گفتم کارهایی که توی بازی انجام می دید روی اندینگ بازی تاثیر میذاره بطور مثال تو بازی دو تا خانوم محترم هستند که یکیشون به اسم اشلی ویلیامز هم رزم:biggrin1:و همکار شما در سفینه می باشد و دیگری یه موجود فضایی بسیار شبیه به انسان به اسم کونسورت اساری ملکه یکی از سیارات بازی است که در طول بازی بر حسب کارهایی که انجام میدید وابراز احساساتی که در دیالوگهایتان نسبت به هریک از انها انجام می دید می تونید با هر کدومشون تقریبا:biggrin1:ازدواج کنید

حتی می توانید از خانوم اساری بچه دار هم بشید[اصلا شوخی نیست]موجودات فضایی دیگر هم که در تیم شما هستنمد هر کدومشون کاراکتر پردازی بسیار قوی دارند[من به شخصه به کاراکتر پردازی خیلی معتقدم و تا قبل از انجام این بازی متال گیر رو نمادی از یک کاراکتر سازی محشر میدونستم اما بعدانجام این بازی نظرم کمی تغییر کرد]به طور مثال بدترین موجود بازی با نام سارن که موجودی از گونه turianمی باشد هم اندکی خوبی درونش وجود داره به طوری که در قسمتی از بازی به نفع قهرمان بازی خودکشی میکند[در مقابل چشم فرمانده شپرد شخصیت اول بازی]یا یکی از یارانتان از گونه turianبه این دلیل به شما ملحق می شود که میخواهد از سازمانی به اسم c-secانتقام بگیرد یا یکی دیگر از دوستانتان به نامwrexبسیار پیچیده طراحی شده و به دلیل اقلیم سیاره اش تا هزار سال می تواند عمر کند که شما میتوانید از او بخواهید داستان زیبای زندگی هزار ساله اش رو برای شما تعریف کند

یایکی از موجودات فضایی دیگر بازی به نام تالی برای دفاع از سیاره اش به شما ملحق می شود....هم چنین باید مواظب باشید در چه جاهایی موجودات فضایی را برای تیم تان انتخاب کنید ودر چه جاهایی انسانها را چون هر کدام با رفتارشان در بازی تاثیر خواهند گذاشت...صدا و موزیک بازی هم همونطور که گفتم وصفشون از قلم من خارجه و فقط می گم هم طراز قطعه های متال گیر4 هستند

به هر حال از ما گفتن بود این بازی طوری که بنده دیدم هم ی المان های موفق بازیهایی مثلmgs[در طراحی شخصیت و داستان که از المانهایی مانند شرافت اتفاقات غیر منتظره و کاراکترهای خاکستری استفاده می کند]final fantasy[در برخی از مبارزات و سیستم خرید و فروش از مغازه داران و فروشندگان]the wither[در اینکه بعضی از جاهای بازی متوجه میشوید کار خیری که انجام داده اید در حق یک انسان نالایق و پست بوده مثل برگرداندن شوهر همین خانم کونسورت

]را در خود جمع کرده و علاوه بر این دریایی از نو اوری که شامل انتخاب دیالوگها و...می شوند را به شما نشان خواهد داد مبارزات بازی اگه از نگاه گیم اسپات یا هر کس دیگری افتضاح هم باشه یقین بدارید لذتهایی مثل استفاده از جادو و فرمان دادن به اعضای گروه و ارتقای جادوها و وسایل اونو خواهد پوشاند دیگه نمی دونم چی بگم فقط در اخر می گم محیطهای بازی نیز از لحاظ نوع دوربین و فروشگاه ها و....شبیه FFIXهستند

لطفا این بازی رو از دست ندهید/یکی از دلسوختگانRPG