Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

سلام دوستان من تازه از شماره1 بازی میخوام شروع کنم ولی کلا یه جوریه ابجکتارو مشخص نمیکنه دقیقا باید چیکار کنی یا کجا بری مثلا من الان اون جام که یه سیاره برفیه بعد توش با یه ماشین یه مسیری رو میشه طی کرد ، به یه پایگاه میرسم ولی دیگه راهی نیست که ادامه بدم فقط یه چیز معما ماننده که 3تا ستون 4تایی مکعبه باید جابه جاشون کنی الگوربتمشم نیومد دستم لطفا با تجربه هاش یکم راهنمایی کنن

تصمیم گرفتم یه RTTP برای تریلوژی برم! :d
-هم اکنون در پله اول، و البته بهترین پله هستم! :d فعلا 30 ساعت 20 دقیقه تو این هفته برای Mass Effect 1! /:) :d (این بار سومه) - البته تازه مرحله Virmire رو تموم کردم و یه 13 ساعتی تا 100% کردن بازی مونده. /:) :d
از چی بگم براتون؟ :-/ :d بهترین بازی گلکسی! :d من قبلنا ME 2 رو تنها 20 پله پایین تر از ME 1 میدونستم، اما الان قطع به یقین پیدا کردم که ME 1 دویست پله بالاتر از ME 2 قرار می گیره! :d چقدر من با Mako و مناظر لذت بردم! :d یه چیزی رو که دقت نکرده بودم تو دیالوگ ها ME 1 خیلی خیلی بالاتر از دوتای بعدی قرار میگیره. نه از لحاظ کیفیت، بلکه با هر Response یه جواب دیگه میگیری اما تو ME 2 و 3 فوق العاده این موضوع بد کار شده بود. چه قد این Villain ،Saren خفنی بود! :d هر منظومه ای که میرفتی حرف از Saren بود لامصب! :-s :d از موسیقی هم نمیگم چون هرچی بگم ممکنه کمی از ارزشون (Uncharted Worlds! :-s) کم بشه! :| :d

در کل الان حوصله ندارم تایپ کنم با عکس بقیش رو تعریف میکنم! :d (اصلا یادم نبود کاشکی از ابتدای بازی شروع به عکاسی میکردم! :|)

عکس هنری! :| نحوه قرارگیری Mako رو نگاه! :| خودم کف کردم! :| :d

Vimire! :| از این مرحله چی بگم که کم گفتم! :| :d

کاپیتان خسته و کاملا ناامید این مرحله: :| :d

ابر و اَبَر view! :|

اینجا خیلی دوست داشتم از این کره خودنو پرت کنم اون کره! :| :d

DLCـه Bring down the sky. فوق العاده و البته آخرش خیلی ناراحت کننده! :(

.

اینجا اینقدر حظ کرده بودم که حواسم نبود بیرون رادیواکتیوتس و من همینجوری دارم به مناظر نگاه میکنم و جونم داره کم میشه! :|

یک دانه دیگه! :| :d

فعلا! :| وقتی بازی رو تموم کردم با عکس های جدید در خدمت شما هستیم! /:) :d

آخرین ویرایش:
این آهنگ... این آهنگ موقعی تو بازی پخش میشه که میری به یه سیاره ی کاملا بیگانه و ناشناخته، هزاران سال نوری فاصله از خونت، و تنهای تنها تو این سیاره هستی. همه چیز غریب و ناشناخته و در عین حال هیچ چیزی تو این دنیا و سیاره وجود نداره. و در نهایت وارد یه Base معمولا خالی از سکنه میشی... تنها. تنهای تنها. غریب.

PeaK 15

پ.ن: :-s

37 ساعت و تمام... :(

قسمت دوم: :d

زیباترین عکسی که گرفتم. حتما نگاه کنید. :d

یک artifact از Protheanها:

یکی از سیارات که توش با rachniها درگیری داشتیم. این صداهاشون (سوت زدناشون! :d) خیلی جالبه (برای ارتباطه). یه جورایی شبیه صدای دایناسورهاست. :d هی من از mako درمیومدم صداهاشون رو گوش میکردم! :d

من و mako در هوا: :| :d

DLCی نه چندان خوب pnnacle station. اون عکس دوم یه خوی محقریه (:d) که سر شرط بندی با کاپیتان ایهرن صاحب شدیم. فکر کنم شپرد تصمیم داشت دوران بازنشتگیشو برن اونجا: :|

مانکی! :| :d حواسم نبود با mako یکیشون رو زیر کردم، لیارا فحشم داد! :| :d

مبارزه با thresher maw بدون mako و با پای پیاده! مردید بجنگید باش! :d one-hit killـه اما قابل کشتنه بدون mako! :d

ilos:

conduit

مرحله ی آخر citadel

خوش گذشت. توقف بعدی ME 2! البته یه چند وقت دیگه با شپرد زن میخوام دوباره ME 1 رو برم! 8-|

آخرین ویرایش:
سلام
شروع کردم تریلوژی مس افکت رو برم. ببینید نمیدونم چطوری بگم ولی این بازی بی نظیره! و چقدر خوشحالم که فعلا اواسط نسخه ی اولم و قراره دو نسخه ی دیگه + اندرومدا هم داشته باشم و حالا حالا در دنیا و کارکترهای بازی غرق بشم. چندین ماه پر هیجان. چه داستان و دنیایی خلق کردن عجیب دارم حال میکنم با بازی :D. این جان شپرد هم چقدر شبیه جک شپرد سریال لاست هست! ظاهرا البته :D

سلام
شروع کردم تریلوژی مس افکت رو برم. ببینید نمیدونم چطوری بگم ولی این بازی بی نظیره! و چقدر خوشحالم که فعلا اواسط نسخه ی اولم و قراره دو نسخه ی دیگه + اندرومدا هم داشته باشم و حالا حالا در دنیا و کارکترهای بازی غرق بشم. چندین ماه پر هیجان. چه داستان و دنیایی خلق کردن عجیب دارم حال میکنم با بازی :D. این جان شپرد هم چقدر شبیه جک شپرد سریال لاست هست! ظاهرا البته :D
آندرومدا رو به خاطر خودت هم که شده حذفش کن:دی

• Like
Reactions: stanley
سلام
به خودت لطف کن و به جای اندورمدا چند بار به طرق مختلف با انتخاب های مختلف شماره دوم رو بازی کن. واقعا نسل قبل رو هر جور نگاه می کنم خیلی بهتر بود. هر استدیو حداقل یه IP جدید خفن داشت که اتفاقا براش دنباله هم دادن و داستان رو تو همون نسل تموم کردن.

پ.ن: اندرومدا رو هر کاری می کنی تریلر لانچش رو نبین که با اون موسیقی human میزنه بدجور هایپت می کنه.

• Like
Reactions: stanley
آندرومدا رو به خاطر خودت هم که شده حذفش کن:D
شنیدم به نسبت خیلی افتضاحه! :D
به خودت لطف کن و به جای اندورمدا چند بار به طرق مختلف با انتخاب های مختلف شماره دوم رو بازی کن. واقعا نسل قبل رو هر جور نگاه می کنم خیلی بهتر بود. هر استدیو حداقل یه IP جدید خفن داشت که اتفاقا براش دنباله هم دادن و داستان رو تو همون نسل تموم کردن.
من بازی های Rpg رو ۶٠٠صد بار هم که برم باز هم نمیتونم انتخاب هام رو تغییر بدم چون سرنوشت کارکتری که دستمه با انتخاب هایی که فکر میکنم درسته انجام دادم و نمیخوام بهرحال این تقدیری که براش رقم خورده تغییر کنه!:D ببین از نسل قبل من حدود ٢٠٠تا دیسک بازی دارم و همشون هم رفتم اما هنوز هم وقتی توی بازی های نسل قبل میگردم میبینم چه فرنچایز های خفنی بودند که تجربه نکردم! نسل قبل واقعا نسل عجیبی بود و خودمونم حواسمون نبود.

من بازی های Rpg رو ۶٠٠صد بار هم که برم باز هم نمیتونم انتخاب هام رو تغییر بدم چون سرنوشت کارکتری که دستمه با انتخاب هایی که فکر میکنم درسته انجام دادم و نمیخوام بهرحال این تقدیری که براش رقم خورده تغییر کنه!:D ببین از نسل قبل من حدود ٢٠٠تا دیسک بازی دارم و همشون هم رفتم اما هنوز هم وقتی توی بازی های نسل قبل میگردم میبینم چه فرنچایز های خفنی بودند که تجربه نکردم! نسل قبل واقعا نسل عجیبی بود و خودمونم حواسمون نبود.
حداقل اینه یه بار با شخصیت مونث می تونی دوباره بری و هم اینکه بدون اسپویل خاصی بخوام بگم مرحله آخر بازی یه جوری هست که ممکنه بعدش بخوای بارها تکرارش کنی تا به اون بهترین انتخاب برسی.

حداقل اینه یه بار با شخصیت مونث می تونی دوباره بری و هم اینکه بدون اسپویل خاصی بخوام بگم مرحله آخر بازی یه جوری هست که ممکنه بعدش بخوای بارها تکرارش کنی تا به اون بهترین انتخاب برسی.
اخ اخ از همین الان دارم حس میکنم اخر بازی قراره انتخاب سختی انجام بدم. نمیدونم تا حالا هیچ کدوم از Rpgها رو دوبار نرفتم. ببینم شاید برای مس افکت فرق کنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or