Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

بازی با جنگ ستارگان مو نمیزنه ، باید اسم بازی رو میذاشتن جنگ ستارگان
در ضمن این کراکی که گذاشتین تو ویندوز ویستا جواب نمیده ، فقط رو ایکس پی جواب میده ، فرقی بین گرافیک ویستا و ایکس پی هست؟
اگه کسی هم داستان این بازی و شخصیت ها و کل این چیزها رو میدونه بذاره

اقا من موقعی که بازی رو اجرا میکنم این اررور میده---------------------------
General protection fault!

History: Address = 0x111a731d (filename not found) [in F:\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]

Address = 0x111a731d (filename not found) [in F:\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]

چه کنم

اقا من موقعی که بازی رو اجرا میکنم این اررور میده---------------------------
General protection fault!

History: Address = 0x111a731d (filename not found) [in F:\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]

Address = 0x111a731d (filename not found) [in F:\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]

چه کنم
از این کرک استفاده کن درست میشه

جايي بازي رو بصورت اينترنتي مي فروشه[تو ايران]اگه جايي هست لينكش رو بدين

تکین فکر کنم بفروشه :
www.takincdcovers.com
راهی هست بشه بازی رو زیرنویس فارسی کرد؟
مگه فیلمه:biggrin1: نه خدایی اصلا حال میکنی بازی را فارسی بشه؟ من بازی هری پاتر نسخه فارسی شده دارینوس را با اصل بازی تست کردم همون بهتر این بازی ها یا دوبله نشه چون هیجان بازی از بین میره شما بازی فارسی میخوای برو سراغ لطفعلی خان زند :biggrin1:

نه دوست عزيز كدوم بازي رو ميشد اين كار روي كرد كه MASS EFFECT دوميش باشه!:biggrin1::biggrin1:
فکر کنم چند سال پیش یک شرکتی مکس پین 2 را زیر نویس کرده بود که کلی خنده بود :biggrin1:

من خودم بازی رزیدنت ایویل 4 رو جایی که صحنه های سینمایی داشت رو زیرنویس کردم
ولی میخوام ببینم راهی است که بشه این بازی رو از طریق دستکاری در فایل های دیتا زیرنویس کرد؟

من اشتباهی رو یه سیاره فرود اومدم الان نمیدونم چطوری برگردم به نورماندی.
تو منوی اپشن نوشته N =Return to Normandy ولی وقتی تو ماشین N رو میزنم هیچی نمیشه.
نورماندی از کدوم وره؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or