Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من تو شماره 1
-با اشلی رابطه برقرار کردم
-Wrex رو زنده نگه داشتم
- Council هم زنده نگه داشتم (البته تو شماره 2 از زنده بودنشون پشیمون شدم، دوست داشتم گردنشون رو میشکستم)

تو شماره 2 هم
- با Tali رابطه برقرار کردم
- به سختی تونستم هم افراد گروه رو زنده نگه دارم
- اون اطلاعاتم آخرش دادم به Illusive Man

البته یه Save دیگه دارم که توش اطلاعات و همه چی رو با هم فرستادم هوا...!:d

در هر صورت امیدوارم تو 3شماره 3 موقعیتی پیش بیاد که بتونم گردن این 3 تا Council رو بشکنم....به خصوص اون Turian احمق)x

به شدت منتظر شماره 3 هستم....

راستی باقی دوستانم بیان بگن تو دو تا شماره انتخابهای اصلیشون چی بوده...

موفق باشید

یعنی چی دقیقا ؟!!

تارسخ عرضه ی بازی کی هست؟

Q4 2011

• Like
Reactions: محمد رضا mr
من که میخوام بی خیال 1 بشم و از 2 شروع کنم ( کاش میشد سیو ها رو از نسخه PC منتقل کرد ولی حیف )

میشه بی زحمت یکی بگه اگه نسخه 2 رو شروع کنم چه انتخابایی برای نسخه اول واسه من در نظر میگیره ؟

من که میخوام بی خیال 1 بشم و از 2 شروع کنم ( کاش میشد سیو ها رو از نسخه PC منتقل کرد ولی حیف )

میشه بی زحمت یکی بگه اگه نسخه 2 رو شروع کنم چه انتخابایی برای نسخه اول واسه من در نظر میگیره ؟

Wrex مرده ! و Ashley هم زده است . ولی اون یکی مرده ( همونی که باید بین اون و اشلی یکی رو انتخاب میکردی که زنده بمونه ) .

من دقیقا یادم نیست اما فکر کنم کنسول رو زنده نگه داشته . ( شایدم اشتباه میکنم ! )
فکر کنم با هیچ کس ! چون مشخص نمیکنه .

ممنون دوست عزیز من که موندم چکار کنم از یه طرف حوصله ندارم نسخه اول رو بازی کنم از یه طرف دیگه حیفم میاد Wrex بمیره و کلا تصمیمهای نسخه اول ام از بین بره

راستی یه خبر درمورد ME :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1250660#post1250660

من تو شماره 1
-با اشلی رابطه برقرار کردم
-Wrex رو زنده نگه داشتم
- Council هم زنده نگه داشتم (البته تو شماره 2 از زنده بودنشون پشیمون شدم، دوست داشتم گردنشون رو میشکستم)

تو شماره 2 هم
- با Tali رابطه برقرار کردم

البته یه Save دیگه دارم که توش اطلاعات و همه چی رو با هم فرستادم هوا...!:d

در هر صورت امیدوارم تو 3شماره 3 موقعیتی پیش بیاد که بتونم گردن این 3 تا Council رو بشکنم....به خصوص اون Turian احمق)x

موفق باشید

منم:
-یادم نیست.
-Wrex رو زنده نگه داشتم
- Council هم کشتم

تو شماره 2 هم
- همه چی کنفیکون شد با هر کدومش یه بار. فقط تالی رو نتونستم. (در طی چند بار بازی)

موفق باشید

دوستان یه راهنمایی می خواستم.من تا حالا ME بازی نکردم.فردا دارم می رم ME2 را بگیرم.می خواستم بدونم که اینکه نسخه ی اول را بازی نکردم خیلی باعث کج فهمیم می شه؟می تونید یه مقدمه ای از داستان را برام بگید یا یه لینکی چیزی نشون بدید؟

دوستان یه راهنمایی می خواستم.من تا حالا ME بازی نکردم.فردا دارم می رم ME2 را بگیرم.می خواستم بدونم که اینکه نسخه ی اول را بازی نکردم خیلی باعث کج فهمیم می شه؟می تونید یه مقدمه ای از داستان را برام بگید یا یه لینکی چیزی نشون بدید؟

خوب چه کاریه شما میخوای به همین راحتی نسخه 1 رو از دست بدی ؟ توی شرایطی که بازی های زیادی در حال حاضر نیست این بازی رو اصلا از دست نده .

من خودم سال 87 نسخه اول رو بازی کردم و بعد از 2 سالال زمانی نسخه دوم رو بازی کردم لذتش برام چند برابر بود . هم تداعی کننده خاطرات بود و هم با شخصیت ها انس گرفته بودم . ضمن اینکه میگن نسخه اول اعصاب خورد کن بود و اینا من که چیزی یادم نمیاد ! ضمن اینکه توی نسخه اول بعضی جاهاش تانک های فضایی کنترلش دست شماست که خیلی عالی بود و این مورد توی نسخه دوم نبود . و توی نسخه اول 2-3 تا تصمیم گیری خیلی بزرگ داری که به خاطر اون تصمیم ها هم که شده باید بازی کنی .

نتیجه گیری : بازی کردن نسخه اول واجب است .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or