Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من کلا نمی دونم چرا با شخصیت های مونث ME مشکل دارم :d
احتمالا سازنده هاش بیشتر رو جنس مذکر تمرکز داشتن :دی ازمون توقع داشتن با جنس مذکر رابطه برقرار کنیم :دی نگفتن 80 % شپردشون مذکر بوده باو :دی
اما Thane خداترین شخصیت بازی بود :دی من از همون بدو ورودش به بازی عاشقش شدم :دی

هنوزم سر حرفم در مورد Illusive man هستم .

به نظرم اشلی هم به بازی بر میگرده مطمئن باشین .

اگه به تموم کردنه که من 3 بار بازی رو تموم کردم !
ببین دوست من : من میگم که میراندا شخصیت جالبی بود خوب ؟! حالا تو میگی که نه ! بود و نبودش فرقی نمیکرد و حال ادمو به هم میزد ! خوب دوست من من که نباید دلیل بیارم ! تو باید دلیل بیاری که چرا شخصیت بدیه !
فقط 10 تا ؟ فقط ؟!
البته گرانت که جای خودشو داره !
تنفر یه احساس خاصی هست که آنچنان نیاز به دلیل نداره.تو هر کس ممکنه فرق بکنه.
مثلا من از قیافش خوشم نمیومد!:دی خیلی تُخس بود:دی سهیل ممکنه به یه دلیل دیگه خوش نیاد.:دی آریا هم همینطور.
Bioware هر چی پای شخصیتهای زن ME کم گذاشته(چه از لحاظ ظاهری چه باتنی!!!) از اون ور تو Dragon Age فوق العاده کار کرده!:دییه خورده از اون ذوق هنریشو اینجا هم مصرف کنه همه چی حله!

آخرین ویرایش:
یکچیزی که تازه بهش توجه کردم اینه که آیا Reaper ها فقط به زمین حمله کردن یا به نژادهای دیگه هم حمله کردن ؟

اگه فقط به زمین حمله کرده باشن که بازی خیلی لوس میشه . یعنی زمین اینقدر مهمه ؟:-/

اما Thane خداترین شخصیت بازی بود :biggrin1: من از همون بدو ورودش به بازی عاشقش شدم :biggrin1:

:x:x

بنظر منم همینطوره .

اقا من یه ایده سازنده دارم ! نمیشه توی همین تایپک یه نظر سنجی راه بندازیم در مورد بهترین شخصیت ؟!

اینجا تاپیک mass Effect 3 هست و ربطی به شماره 2 نداره . اگه بخواد اضاف بشه باید به تاپیک ME2 اضافه بشه .

Wrex و Thane از همه بهتر بودن به نظر من.

ولی خُب میراندا هم انقدر بد نبود:دی البته من هیچ حسی (چه مثبت چه منفی) بهش ندارم، کاملا بی تفاوت:دی ولی شخصیت پردازی خوبی داشت. یه Agent ماهر و باهوش و جدی که همیشه رسمی صحبت می کرد، اما بعدا سر قضیه Loyaltyـش فهمیدیم اینم احساس داره:دی کلا هیچکدوم از شخصیت های ME بد نبودند. مثلا من حتی از Mordin هم خوشم میاد:دی خیلی باحال بود:دی

Wrex و Thane از همه بهتر بودن به نظر من.

ولی خُب میراندا هم انقدر بد نبود:دی البته من هیچ حسی (چه مثبت چه منفی) بهش ندارم، کاملا بی تفاوت:دی ولی شخصیت پردازی خوبی داشت. یه Agent ماهر و باهوش و جدی که همیشه رسمی صحبت می کرد، اما بعدا سر قضیه Loyaltyـش فهمیدیم اینم احساس داره:دی کلا هیچکدوم از شخصیت های ME بد نبودند. مثلا من حتی از Mordin هم خوشم میاد:دی خیلی باحال بود:دی

شرمنده ولی این Wrex کیه ؟!!!!
:)) حتی از Mordin هم خوشت میاد ؟پروفسور که محشر بود به جان خودم ! خیلی سریع صحبت میکرد !

دوستان به نظرتون توی این شماره فرقی ایجاد میشه اگه توی 2 همه ی اعضای گروه زنده بمونن یا همه ی اعضای گروه بمیرن ؟!
خب حتمآ فرق میکنه :دی در کمترین حالت هم احتمالآ میتونیم یه خبری ازشون بشنویم یا خودشون رو ببینیم !

خدا رو شکر توی یک کشتمش :دی اونم یه چیزی در حد میراندا بود :دی
البته کلهم توی همه شخصیت های زن سری ME , حساب Liara جداست ! امیدوارم توی 3 دوباره برگرده به تیم !

مثلا من حتی از Mordin هم خوشم میاد:biggrin1: خیلی باحال بود:biggrin1:
اون که خیلی باحال بود ! :دی بعضی وقتا تُند تُند حرف میزد =)) یه کلیپ هم توی youtube ازش دیدم که آواز میخونه ! lol برای خودم اتفاق نیفتاد :دی

• Like
Reactions: Hosein M
شرمنده ولی این Wrex کیه ؟!!!!
:)) حتی از Mordin هم خوشت میاد ؟پروفسور که محشر بود به جان خودم ! خیلی سریع صحبت میکرد !
ایشون::x:x
Urdnot_Wrex.jpg
اینم واسه خنده!::)):x
wrex_bg.gif

خب حتمآ فرق میکنه :دی در کمترین حالت هم احتمالآ میتونیم یه خبری ازشون بشنویم یا خودشون رو ببینیم !

خدا رو شکر توی یک کشتمش :دی اونم یه چیزی در حد میراندا بود :دی
البته کلهم توی همه شخصیت های زن سری ME , حساب Liara جداست ! امیدوارم توی 3 دوباره برگرده به تیم !

اون که خیلی باحال بود ! :دی بعضی وقتا تُند تُند حرف میزد =)) یه کلیپ هم توی youtube ازش دیدم که آواز میخونه ! lol برای خودم اتفاق نیفتاد :دی

1.به نظر من باید (به معنای واقعیه کلمه ) تاثیر مستقیم داشته باشه !
2. اشلی رو کشتی ؟!!:-o چطوری ؟!!

---------

به نظر من بهترین شخصیت مونث بازی Tali بود ! عالی بود . مخصوصا ماموریتش !

سلام!
امیدوارم BioWare تو این شماره یه شخصیت در حد Morrigan وارد بازی کنه :دی خود Morrigan هم بیاد استقبال می کنیم :دی

اون که خیلی باحال بود ! :biggrin1: بعضی وقتا تُند تُند حرف میزد =))
من که اصلا نمی فهمیدم این چی میگه :دی ماشالا لهجه قشنگی هم داشت :دی

یکچیزی که تازه بهش توجه کردم اینه که آیا Reaper ها فقط به زمین حمله کردن یا به نژادهای دیگه هم حمله کردن ؟

اگه فقط به زمین حمله کرده باشن که بازی خیلی لوس میشه . یعنی زمین اینقدر مهمه ؟:-/
.
من که فکر میکنم یه بخشی از بازی حمله ی Reaper ها به زمین باشه! یا مثلا اخر بازی باشه!

من که فکر میکنم یه بخشی از بازی حمله ی Reaper ها به زمین باشه! یا مثلا اخر بازی باشه!

نه اخر بازی که نمیتونه باشه . اخر بازی رو که هیچوقت نشون نمیدن .

اگه بخوایم منطقی فکر کنیم باید همینطور باشه .زمین مهمه ولی نه در حدی که فقط یا اول به اونجا حمله کنن .

شپرد واقعا چیکار میتونه بکنه دربرابرحمله به این گستردگی ؟

همین الان داشتم ME2 بازی میکردم . اولین باری که با Husk برخورد کردیم شپرد میگه که Husk تکنولوژی ای هست که Geth ها از Sovereign یاد گرفتن . بخاطر همین شکم بیشتر به یقین تبدیل شد که اون موجوده Husk هست .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or